Hvilken Boxer godkendt boks med Dvb-t2?

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • This topic is empty.
Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #56503
  fbrade
  Deltager

  Hej allesammen. Jeg har købt Sagemcom dt90 for ca.9 mdr. siden og vil gerne optage det der er i tv’et. Derfor vil jeg meget gerne vide om jeg kan købe en ekstern harddiskoptager og sætte til sammen med boksen eller om jeg skal købe en hel ny boks. Hjælp søges hurtigst muligt. Hvis det er muligt med en ekstern harddiskoptager hvor stor skal den så ca være
  Mvh. Frederik

  #62989

  Nej dt90 har ikke denne mulighed

  #62990
  fbrade
  Deltager

  Hvad skal jeg så gøre hvis jeg gerne vil optage tv på mit tv?

  #62991
  fbrade
  Deltager

  Hvis det er tilfældet med en ny boks har jeg set på disse 4 og vil høre hvad i anbefaler. Det skal bruges til boxer og have Dvb-t2 og optagefunktion:
  https://digitalt.tv/humax-bxr-hd2/

  https://digitalt.tv/humax-bxr-hd/

  https://digitalt.tv/miraclebox-9-twin-hd/

  https://digitalt.tv/miraclebox-7-hd/

  #62994

  Hvis du kan nøjes med 1 tuner og ikke frit optage en ting mens du ser noget andet, så er min anbefaling Humax BXR-HD2.

   

  #62998
  fbrade
  Deltager

  Vil meget gerne have 2 tunere så jeg både kan se noget og optage noget andet. Hvilken en kan du så anbefale der har denne mulighed?

  #62999

  Bedste bud efter min mening er så Humax BXR HD+ der er også kommet en BXR-HD +2 udgave i Elgiganten, ved ikke om den er bedre.

  #63003
  fbrade
  Deltager

  Okay mange tak. Er der flere forslag til nogle gode bokse der er godkendt af Boxer med Dvb-t2, harddisk og 2 tunere end dem jeg har skrevet? 

  #63004

  Udvalget er ikke så stort. Ud over dem du har nævnt så er der også SagemCom RT90. Miraclebox er ikke officielt Boxer godkendte.

  #63005
  fbrade
  Deltager

  Har selv dt90 som jeg er ret træt af og har lidt svært ved at tro at Sagemcom rt90 er meget bedre, men tak for forslaget :-)  

  Jeg har lige et spørgsmål til en test: Under sammenligning har du givet Humax bxr-hd plus 88% og Humax bxr-hd2 90%. Hvordan kan det være når Plus har: 2 tunere, 500 gb harddisk og kan optage 2x? Mvh. Frederik 

  P.s har du mulighed for at teste BXR-HD +2?

  #63006

  Nej er heller ikke fan af Sagemcom.

  Bedømmelsen er ud fra det boksen sælges som. Jeg trækker således ikke ned for at boksen kun har 1 tuner. Derfor kan en single tuner boks godt få højere karakter end en twin tuner boks.

  Humax BXR-HD+ har nogle mindre ting f.eks. i forhold til favoritliste nummerering som er bedre på BXR-HD 2. 

  BXR-HD +2 har grossisten jeg plejer at låne hos endnu ikke i sortimentet. Men ud fra at BXR-HD 2 er bedre end forgængeren, så ville jeg nok vælge en BXR-HD+2. Formodentligt også den Humax fremadrettet opdaterer. BXR-HD+ skulle vist ikke få flere opdateringer med mindre det viser sig strengt nødvendigt.

  #63008
  fbrade
  Deltager

  Tak har sendt en mail til Elgiganten for at spørge om forskellen på Humax bxr-HD og HD+2. Her er svaret: 

  Hej Frederik,

  Der er ikke den store forskel på de to maskiner. Den der hedder Humax BXR-HD+2 er blot hurtigere i brug, altså går det hurtigere med at skifte menuer osv.

   

  Er stadig lidt i tvivl hvilken Humax boks jeg vil vælge. Ønsker mig den i konfirmationsgave så prisen tror jeg ikke der gør det store. Nogle der ellers har erfaringer med en af de 3 Humax bokse må meget gerne skrive her

  #63010
  Anonym
  Gæst

  Blot en venlig advarsel

  Det kan IKKE anbefales, at offentliggøre sin mail-adresse! Man ved jo aldrig, hvad der kommer i indbakken…  Alle andre end lige oprettede brugere her på sitet kan jo også se den.

   

  Der findes et post-system her på sitet, som fint kan anvendes, uden alle andre får din mail-adresse.

  #63012
  fbrade
  Deltager

  Okay tak for advarslen den er slettet igen. Har du nogle erfaringer med nogle af disse Humax eller andre boxer godkendte bokse?

  #63013
  Anonym
  Gæst

  fbrade sagde
  Okay tak for advarslen den er slettet igen. Har du nogle erfaringer med nogle af disse Humax eller andre boxer godkendte bokse?

   

  Det var så lidt! Jeg har YouSee, så jeg bruger en LG – kun til alm. TV-kikkeri, så Humax har jeg ingen erfaring med. Mener, der er en masse bøvl med at optage på Humax, men hvordan skidtet klarer sig ved alm. TV-kikkeri, skal andre svare på. LG’en fungerer tilfredsstillende, bortset fra at Fjernbetjeneren er UHYGGELIG retningsbestemt! GRRRR!!! Min LG har ikke DVB T2, men mener, at efterfølgeren LG 929N har? Link: http://www.pricerunner.dk/pi/4-2800889/DVD-og-Blu-Ray-afspillere/LG-HR929N-1000GB-Produkt-Info OBS!!! Link rettet! Der ER CI+ slot i modtageren, kan desværre ikke linke direkte til villedningen på LG’s hjemmeside. http://www.lg.com/dk/support-produkt/lg-HR929N Og beklager desuden, at vi nu røg UDENFOR emnet Humax-modtagere!blush

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 16 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button