player

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 186 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Billig men god antenne #200033
    player
    Deltager

    thomasdrengen

    At antennen er bag på TV’et gør ikke sagen bedre, jeg mener noget med afstanden imellem nogle antenne elementer  HAR en indflydelse, målt i bølgelængder og andet.  for eks. 1 meter op ad væggen.

    venlig hilsen   player

    som svar til: Disney sjov i 4:3 #71387
    player
    Deltager

    Kernen i det her er i bund og grund at man ikke må kunne vælge hvilket format man (selv) gerne vil se på.  Man skal pinedød sidde og se på de her bjælker I  SIDERNE!

    Nogen gentager bare, fordi det er os der bestemmer.

    som svar til: Canal Digital tv-boks. Den nye sorte vs den hvide? #66896
    player
    Deltager

    parabolgutten sagde
    Kære forum

    Jeg har faktisk besluttet mig, men er lige nysgerrig på om der er noget jeg har overset.

    Har fået tilbudt en ny tv-boks af Canal Digital. Enten den nye sorte boks eller den hvide HD-entertain mini. Jeg har valgt den hvide (HD-entertain mini) da den kan tage Astra-satelliterne ind også. Derfor synes jeg den var bedst at have på sigt. Synes også boksen er pænest. Ellers skulle der ikke være forskel på boksen i kanalskift osv. Er der noget jeg misser?

    Bemærk: Den skal KUN vise tv-kanaler. KUN. Ikke leje film eller noget andet. Og den skal sluttes til et billedrørs-tv.

    På forhånd tak.  

    Og den skal sluttes til et billedrørs-tv  ______, lyder det ikke lidt mystisk?

    som svar til: mosaik på yousee trods tæt instalation #66789
    player
    Deltager

      Et sted blev det nævnt i København at TDC havde en sender siddende i en af sine egne master, som selvfølgelig sendte på samme kanal som i et nærliggende TV kabel-net.

    som svar til: samle 2 uhf antenner. #66325
    player
    Deltager

    2 UHF antenner.

    UHF frekvenserne er fra  471 MHz til nå ja  800 MHz. I nogen tilfælde kan man nøjes med passive filtre (kun spoler og  kondensatorer), gjaldt i de gode gamle dage som nu er borte.

     Dette gjaldt så længe at kanalerne lå rimelig langt fra hinanden. Almindelige morderne forstærkere indeholder jo kredsløb der kræver strøm, men dermed også sikrer signalerne kan fortsætte til ens Tv.

    som svar til: samle 2 uhf antenner. #66324
    player
    Deltager

    Når 2 uhf antenner skal kobles sammen er det ikke noget man bare lige “gør”.  Men derfor burde der vel være noget udstyr der er beregnet til netop 2 antenner.

     Med få ord så vil den ene antenne forsøge kortslutte signalet på den sender man gerne vil modtage, derfor er det nødvendigt med noget til hindre eller mindske dette, men ingen behøver vel gøre dette mere kostbart end det nu bliver.

     2 af de billigste forstærkere fra hver antenne (tæt på masterne), og så koble udgangene sammen til den ene nedføring. Principielt kan dette være rigtigt men der er som altid et stort  men . . . Principper er bøjelige.

     Gammeldags Radio og Videosystemer her kortsluttede man ting igennem filtre (alt det der u-ønskede signaler), det man derimod Ønskede af signal her spærrede samme filtre _____  således signalet kunne forstærkes videre i systemet.

      http://www.av-connection.dk/?PGr=5672   Hvilket kræver at antennerne skal rettes imod hvilke senderei forhold til hvad de 2 filtre ligesom “filtrerer”

    som svar til: Forklaring parabol – satelit #66198
    player
    Deltager

    jetdirect sagde
    program rettigheds mæssigt er det du har gang i heller ikke lovligt da et viasat/ canal digital kort købt i dk kun må bruges her i landet og ikke udenfor grænsen.

     

    Så får viasat en henvendelse så bliver dit kort lukket

      Ja men den relativ høje pris man i Danmark betaler burde vel gøre, at der ingen problemer skulle være, når man anvender kortet udenfor landets grænser.

    som svar til: Hvordan leverer Waoo DVB-C? #65302
    player
    Deltager

    jetdirect sagde
    nu ved jeg så ting som du ikke ved ,eftersom jeg sidder med et stk papir her der siger noget andet .

     

    valget bliver frit for kunden tdc eller yousee 

    2 kvartal 2015 vent og se 

    Måske er det sådan at man for eks. har pakke 2 fra en udbyder, og DVB-C betyder det så man kan fordele signalerne i en husstand, sådan som tidligere kunne analogt, fra normale Kabel Tv udbydere, måske det er her tingene ikke er så klare fra Waoo, alle programmerne så at lige lå lige for ens Tv tuner, vel at mærke uden en ekstra box, kun en VHS video men ingen anden decoder eller lignende. Familier med 3 børn kan jo have adskillige Tv.

    som svar til: 4:3 kanaler #65057
    player
    Deltager

      Jo men det med udbydere og så formaterne.

    Serien “Hun så et Mord” hos DR1 sendes nu i 4:3, hvilket også sker fra udlandet med videre, og hvorfor nogen kan holde ud se noget på Fladskærmene med bjælker i siderne, det hverken kan eller vil jeg forstå. At DR og andre med den største fornøjelse har frataget os muligheden for fjerne side-bjælkerne,med begrundelsen at det skal man i en HDTV-Verden,  det er der mit problem ligger.

    I al min TV-Tid har jeg  ALDRIG tidligere været tvunget til se noget sådant.

    I USA og hos YouSee med mere har man vel sendt 16:9 i så mange år.

    Hvorfor kan de med 16:9 skærme så ikke “Bare acceptere at se noget lidt bredere og lavere”  Blot det fylder skærmen H E L T  U D.

    Historien fortæller nemlig at dengang man begyndte med Fladskærmene, ja så blev man tvungne (godtnok nødtvunget) men ikke desto mindre til sende tingene med hvad der svarer til fuldskærmsbilleder.  Fordi kvaliteten ellers blev så jammerligt ringe, når de sorte bjælker (for oven og for neden) var i anvendelse og skulle fjernes hos modtagerne.

    DR og andre der siger at når der sendes 4:3 i HD skal samme bjælker være der, DR siger så meget; om jeg kunne ændre herpå, nej aldrig.

    som svar til: Danmark skifter til DAB+ 1. december 2014 ? #64425
    player
    Deltager

    Noget off-topic

    Bilister der har DAB eller DAB+ radioer, her burde man ligesom huske på at der er noget som hedder reflekterede signaler. Intet kan forhindre at DAB signaler udsættes for denne slags reflektioner, de parter der mener denne slags signaler altid skal komme i den rigtige fase i forhold til, nå ja, hovedsignalet.

    Her kommer der ganske mange overraskelser. Min drøm er se sådanne signaler pålagt farver (computeranimeret) efterhånden som man passerer bygninger eller Tog der passerer og laver grus i maskineriet, signalmodtagelser, eller for ej forglemme  F L Y, når man ikke kunne skyde fly ned med radiosignaler, ja da kunne man modtage et reflekteret signal.  De der er blevet oplyst om disse “ekstra” signaler altid vil forstærke noget, jeg håber sandeligen der kommer overraskelser.

    At DR drømmer om at lukke FM og anvende DAB+ eller andet her ______  Hvem anvender for øvrigt båndet imellem 72 og 87 MHz??

    som svar til: Ribe antenneforening nedlægges #63885
    player
    Deltager

    I begyndelsen af antenneforeningerne var prisen inkluderet I huslejen. Efterhånden som tiden gik og priserne steg blev det mere og mere vanskeligt aftage en Fuldpakke.

    Dette gjaldt vel samtlige tilsluttede, og flere forsøg på mindske udgifterne blev efter nogle år til u-overkommelige priser hvor sparetiltag kun var pebernødder.

    Lejernes indflydelse? Skulle andre udgifter for lejere også kunne stige med same takt som Kabel-Tv, mon dog. De der burde tage lejernes side har kun gjort dette mindre end halvhjertet.

    Mit eneste kabel tv problem er, ved hvilken pris på en grundpakke (og årstallet), kan jeg få lov til blive koblet helt fra et kabel tv net??

    Og hvad sker der så med mit Internet??

    som svar til: Danmark skifter til DAB+ 1. december 2014 ? #63825
    player
    Deltager

    Det er nok ikke nogen dårlig ide skiftetil DAB+ i 2014. Jeg mener jo hurtigere det går, jo mere opdager vi at det er nødvendigt også anskaffe samme modtageudstyr.

    som svar til: Ekstra antennekabel, hvordan? #63505
    player
    Deltager

    Hej, hænger på af interesse, i vores digitale tid med fordelingerne af signalerne.

     

    som svar til: DX fra Sverige og Norge #63448
    player
    Deltager

    Der er noget fundamental vedr. digitale udsendelser. Man prøver efter eet eller andet princip af afgøre hvor langt den slags signaler skal kunne række. Over gammeldags Radio-kæde systemer skruede man ned for al unødig Radio energy, dette gjorde signalerne afhængige af nedbør der kom imellem. Afstanden op og ned til en Satellit er jo en gang fastlagt.

    Således at DX og digitale signaler om jeg så må skrive udelukker hinanden. Derfor fiaskoen for DRM, Digital Radio Mondiale, inclusive DRM-2.

    som svar til: 700 Mhz båndet reddet til marts 2020 – Sverige. #63431
    player
    Deltager

    Nu stiller sagen sig således, at det med aftale med nabolande, dette er allerede gjort, fordi båndet jo har været anvendt til fordele Tv, så rent signal- og andet udbredelsesmæssigt har disse aftaler forlængst været på plads.

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 186 i alt)
Back to top button