Papafox

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Canal Digitals HDTV boks #58479
    Papafox
    Deltager

    Du kan slette flere optagelser ved at lægge dem sammen til en og så slette dem alle, da det nu kun er én optagelse.

    som svar til: Canal Digitals HDTV boks #58468
    Papafox
    Deltager


     

    Om kr. 2495 er normal pris skal jeg ikke påstå men jeg har aldri sett twin HD PVR for satellitt solgt noe sted med så lav

    pris som kr. 2495. Tror nok de fleste twin HDPVR’er koster over kr. 4000.

    CD må enten være sultne eller også vil de meget gerne af med deres PVR box når de tilbyder den til 1246,- som jeg mener er en absolut fair pris.

     

    HDTV box til 0 kr. finder du på denne side http://hdtv.canaldigital.dk/#/…..dtv-boxen/ rul lidt ned i teksten.

     

    Det er meget nemt at slette en optagelse, når du står i optagerlisten og på den optagelse du vil slette tryk på den røde knap, og tryk ok til dialogen. 

     

     

    som svar til: Canal Digitals HDTV boks #58459
    Papafox
    Deltager

    Jeg har også boxen og har brugt den i de sidste 8 måneder og kender også næsten alle fejlene der her er listen tidligere.

    Nu er det ikke kun på én box jeg har oplevet fejlene, nej det er på hele 3. Den første sprit nye kørte egentlig rimeligt godt, men efter 3 måneder stod HD af CD´s service mente en formatering ville hjælpe men det endte med at boxen måtte ombyttes, det medførte lidt larm i hjemmet da der på HD lå en del serier og film hustruen endnu ikke havde set.

    Box 2 larmede lige fra starten, samtidig forsvandt programerede optagelser, eller der manglede dele af optagelser, det viste sig at strømstikket bag på boxen var defekt, og naturligvis de kendte fejl der er på CD´s PVR box, det medførte endnu en ombytning, og larm i hjemmet og de ulemper der er forbundet med returnering, afhentning på posthus, opsætning, mv.

     

    Box 3 har også vist fejlene, og udover det og næsten det værste, den støjer den nærmest hyler så vi dårligt kan være i stue med den, det kræver at der reguleres kraftigt op på volumen på Tv’et. Vi har nu besluttet at den skal forlade vort hjem, vi har bortvist den.

    Det tyder meget på at modtagerne ikke testes godt nok når CD får dem retur, og inden de igen sendes ud til andre kunder. I modtager 2 og 3 var der meget husstøv, blæserhjulet havde et tykt lag af støv og fedt, netop blæseren er det svage punkt derfor burde CD sørge for at netop den blev renset og efterset inden modtageren sendes ud igen.

     

    Som nævnt er box 3 på vej ud af huset, alle boxene har været leje boxe, nu har vi besluttet at købe en PVR fra CD både for at få en sprit ny box, og for at spare lejeudgiften, den pris CD skal have for den 1246,- dækker 1 års leje så umiddelbart burde det kunne betale sig at købe den, og den dag vi er træt af CD burde den også kunne indbrige lidt kroner.

    Nu håb er vi så blot at vi ikke render ind i nye problemer med den nye box. Da jeg bestilte spurgte jeg også om der var en ny type box på vej, for så ville vi ikke købe nu, det påstod CD ikke var tilfældet, men det skal de nok sig.

    Det undre mig at CD har så mange forskelllige priser på deres produkter, specielt når de selv nævner at de har gennemskuelige priser.

    Ser man prisen på den nævnte box sælger de den til 2495,- både til ny som gamle kunder, dog fik jeg den til 1246,- i Sverige omregnet 1582,- Dkr normalpris 3953,- Dkr,  så hvad den rigtige normalpris er ved kun CD. På CDs hjemmeside så jeg at deres HD box koster 1495,- men på en af CDs undersider under boxe skriver de at HD boxen koster 0 kr.

    Så det med gennemskuelige priser er ikke så lige til at forstå.

     

    som svar til: Canal Digital: Problemer med HD boksen #57532
    Papafox
    Deltager

    Hej Lars

    1. Det samme her, vist noget med at modtageren lukker ned, og søger efter opdatering.
    2. Er du sikker på det ikke er blæseren?
    3. OK her
    4. OK her
    5. Samme her
    6. Samme her, du har ret i at det er møj irriterende, men det er nok fordi den i nr. 2 optagelse benytter den tuner 2.
    7. OK her
    8. Her har jeg det problem at hvis jeg vil lave serieoptagelse, så meddeler den blot ved andet tryk at den ikke kan optage tidligere udsendelser, ja det er da også underligt Frown Har ikke set serie optagelse fungerer endnu.
    9. Det samme her, men du har ret i at den gerne måtte gå ud, men det er nok for at vise dig at din elmåler fortsat løber stærkt.Thumbs down
    som svar til: Prisstigning IGEN hos Stofa #57426
    Papafox
    Deltager

    lunddal sagde:

    De digitale kanaler er ikke noget ekstra, da det jo er kanalernes oprindelige “form”, og i modsætning til andre, kalder YouSee det heller ikke for et digitalt spejl.

    Tværtimod kaldes de analoge kanaler for analogt spejl (hvilket teknisk er mere korrekt) i deres materiale til antenneforeninger, så hvis der evt. skulle komme en afgift på, ville det da være der, da det er der hvor der er ekstra udgifter.


    Det er lige præcis det, det handler om.

    I “gamle dage” nedtog antenneforeningerne deres signaler analogt og sendte dem videre til deres medlemmer analogt i samarbejde med lokale antennefirmaer. Stofa ser mulighederne og opkøber et stort antal af disse firmaer og står nu som samarbejdspartnere med foreningen.

    Stofa overtaler foreningerne, læs medlemmerne, til at investerer i ny teknik for af anlægget er er up to date.

    Stofa kan nu tilbyde internet, og hvis man lejer en Zaptor box og betaler ekstra for kort og programpakker, får man mulighed for at få flere programmer som sport, film end naboen.

    Nu er vi nået frem til at alle programmer kan nedtages digitalt, og Stofa får overtalt bestyrelserne i antenneforeningerne til at der skal laves et digitaltspejl af de programmer anlægget tilbyder. Men for at medlemmerne kan modtage dem skal de leje kort og evt. Zaptor box, men det går ikke så strygende. 

    Ultimo 2009 observerer Stofa at Yousee åbner for frie digitale kanaler, og ser sig derfor tvunget at følge trop, men nu er det at Stofa ser lyset, alle skal have frie digitalt tv, mener Stofa om de vil eller ej, og uden at rødme pålægger de alle medlemmerne i foreningen en afgift på digitalt tv på 240,- kr pr. år. Uden de store problemer kan pengene nu strømme fra medlemmernes lommer og ned i Stofas kasse for foreningen opkræver.

    Så er vi tilbage til det som lunddal så rigtigt sagde: De digitale kanaler er ikke noget ekstra, da det jo er kanalernes oprindelige “form”. og Tværtimod kaldes de analoge kanaler for analogt spejl (hvilket teknisk er mere korrekt)

    Nu vil nogle nok mene, at Stofa skal have deres investeringer dækket, dette er også ok, men det rigtige ville være at antenneforeningen investerede i anlægget. Tror næppe at medlemmerne har noget imod at betale de 240,- kr om året til foreningen, indtil det digitale spejl er betalt, da det er en investring, hvorimod 240,- kr til Stofa er og bliver en fast årlig udgift i al evighed med stigende tendens. 

    som svar til: Prisstigning IGEN hos Stofa #57384
    Papafox
    Deltager

    Preben Pedersen det du remser op er noget vås, forstået på den måde, at som du nævner det, har alle 127 forskellige modtagere, en husstand på mindst 10 personer der alle vil se deres ynglings program, men sådan ser verden ikke ud. Jeg formoder at trådstarter  og andre her i tråden, har et afslappet forhold til TV-kikkeri og måske som her, kun er to personer i husstanden, så med egen DVBT antenne, 2 paraboler, lille pakke på kabel, og en signalsender så er vores behov og alle 3 TV dækket ind.

    Hvad fremtiden bringer, ja det må vi vente på, men vær sikker på, at med fællesantenne også får du også lov til at betale gildet, når ny teknik skal indføres.

    Ligeledes formoder jeg at både trådstarter og andre her gerne vil betale for deres signaler, inden for rimelighedens grænser, det gør vi da her. Men når det er sagt, så er vi ikke interreseret i at firmaer i fødekæden af signaler konstant finder på nye afgifter for at modtage deres signaler, og det var vel egentlig det denne tråd handler om, lad den komme tilbage på sporet.

    reslfj har fuldstændig ret, lad udbyderne og leverandørene mærke noget modstand.

    I min optik er der for mange led i leveringen af signaler. Tidligere her var det foreningen der nedtog signalerne, inden for de sidste år hvor Stofa er kommet ind i billedet, leverer de signalerne og nu ser vi resultatet, 240 kr i afgift til Stofa, selvom du ikke har en DVBC modtager, det er ikke den store valgfrihed der tilbydes i en bruger eget antenneforening. Spørgsmål: hvor er de kritiske fællesantenne bestyrelser?

    som svar til: Prisstigning IGEN hos Stofa #57372
    Papafox
    Deltager

    Ripenser: Der gjorde du et klogt træk ved at melde dig ud, Det var da noget af en stigning i prisen , hvad fik medlemmerne ekstra for det?Her koster den store pakke 3340 + 240 til Stofa, men formoder der kommer stigninger da der desværre også er Viasat kanaler på anlæget.

    Jeg har ikke meldt mig ud, men gået ned på den lille pakke, for blot fortsat at have mulighed for at deltage i generalforsamlingen og stille kritiske spørgsmål til bestyrelsen og Stofa, med det lille håb at andre i forsamlingen får øjnene op for hvad der foregår.

    Jeg nedtager nu mine signaler via paraboler FTA det er alle de tyske mv. og fra CD for at få noget HD, prismæssigt er det egentlig blevet billigere og nu har vi mulighed for at optage på PVR modtageren fra CD en løsning bl.a. min hustru er glad for da hun arbejder aften og tidligere gik glib af en del af det hun ville se.

    Ripenser hvordan modtager du så nu signalerne, når du ikke længer er tilsluttet boligforeningen?

    som svar til: Prisstigning IGEN hos Stofa #57363
    Papafox
    Deltager

    Teniq sagde:

    Med brev har Stofa varslet prisstigning på 22,50 Dkr/md for at kunne modtage det “såkaldte” digitale tv.

    Så meget skal det altså koste at kunne se digitalt tv, som hos YOUsee er gratis ??


    Stofa forstår det, der har helt sikkert ikke været den store interesse for Stofas digitale signal og Zaptor box, men så kom hjælpen fra YouSee, da de åbnede for gratis digitalt signal. Nu kunne Stofa reklamerer med at de har “gratis” digitalt signal.

    I vor antenneforening har der ikke været det store antal der modtog digitalt, derfor har det været begrænset hvor meget Stofa har kunne tjene, ved at give “gratis” digitalt signal har de fra næsten ingen indtjening, gået til at have 868.000,- kr. pr. år. medlemmer x 240,-kr.  Det er egentlig mere end foreningen opkræver i årskontingent. Problemet er som jeg ser det, at nu betales der 20 kr/mdr. om nogle år ser vi helt sikkert en prisstigning og vær sikker digitalafgiften slipper vi aldrig.

    Nu er det således at alle medlemmer skal betale de 20 kr./mdr. ligegyldigt om du har den lille eller den store pakke,  eller måske slet ikke har en digitale modtager, men det giver så Stofa mulighed for at få solgt nogle af deres dårlige Zaptor boxe. Smart.

    Efterhånden er det dyrt at se tv, licens, kontigent til foreningen, programafgifter, copy-Dan, Koda, Fællesforeningen, og nu Stofa, hvad bliver det næste? Alle de nævnte poster er variable, men kun en vej og det er opad.

    Jeg mener det er en kedelig retning det går, for de bruger egede antenneforeninger, der ifølge vedtægterne skal skaffe gode og billige antennesignaler til medlemmerne, enten er det bestyrelserne der ikke har haft eller har den fornødne tekniske indsigt, eller også er det Stofa der er for smarte for dem.

    Lur mig om hvis det var muligt for Stofa, så de også gerne, at der også skulle betales for at få farver på, vi ser jo allerede at de vil have ekstra for HD.

    Måske er det mig der ikke forstår hvad der sker, alle de programmer der er på anlægget her kan nedtages digitalt, hvorfor kan de så ikke leveres digitalt til slutbrugeren, det må da blot være et spørgsmål om at foreningen selv investerer i det rigtige udstyr. Jeg ville meget hellere betale et årligt beløb til foreningen til deres investeringer i digitalt TV er betalt, end at Stofa får deres sugerør ned i medlemmernes lommer. At Stofa også benytter medlemmernes net til gratis at få transporterer alle deres andre produkter som Stofa kan tjene penge på, er en anden historie hvor bestyrelserne har sovet.

    Papafox
    Deltager

    Turbo: Har du og bruger du selv dagligt Sagem-boksen, eller har du din viden fra net fora?

    Jeg føler ikke at der på nuværende er flere problemer med den end mange andre pvr bokse. Dog er det kedeligt/frækt for forbrugeren at den er låst til CD Angry

    Her oplever vi nok højest 1 -2 nedbrud om måneden, og som ofte ved at man hurtigt efter hinanden pauser-spoler-stopper-spoler-starter o.s.v.

    Dog virker serie optagelse ikke her, den oplyser blot at den ikke kan optage tidligere afsnit Crazy bekræft dette, når der så trykkes ok er enkelt optagelse også slået fra. Confused Er der andre der oplever dette?

    Torsoeborg: Husk på at det altid er dem der har problemer med deres elektronik der beklager sig på nettet, man læser sjældent om positive oplevelser om et produkt. Er du i tvivl om du skal have CD og Sagem så prøv det selv, du kan så hvis nødvendigt, efterfølgender benytte dig af din returret.

    som svar til: Leje af box? #57265
    Papafox
    Deltager

    Jeg har også en leje HDbox med optager fra CD, har også lagt mærke til at den ikke længere kan lejes, bestående aftaler fortsætter dog uændret tyder det på.

    Da jeg startede med CD i august 2009 regnede jeg lidt på, om man skulle leje eller eje, har nu tænk på om man skulle købe en, er der nogen der har kendskab til om det er ens egen man køber eller kommer der en ny med posten, eller der er mulighed for at købe ens leje box til en nedskreven pris, eller kan man først slippe af med den lejede når de 12 mdr. udløber.

    Dog er jeg træt af af den er låst til CD, da jeg også har en box til FTA kanaler på Astra, og det fylder med alle de boxe, og min hustru er noget sur over at jeg ikke kan optage programmer fra Tysk tv når hun er på arbejde om aften/nat. Som hun siger vi betaler da CD for boxen og deres programmer, at vi så modtager andre programmer rager da CD en papand.  Jeg kan kun give hende ret.

Login Registrer
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
Back to top button