Prisstigning IGEN hos Stofa

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 27 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #55428
  Teniq
  Deltager

  Med brev har Stofa varslet prisstigning på 22,50 Dkr/md for at kunne modtage det “såkaldte” digitale tv.

  Så meget skal det altså koste at kunne se digitalt tv, som hos YOUsee er gratis ??

  #57362
  Anonym
  Gæst

  Big SmileSÅ-SÅ…! Slap den nu lige “Æ' bette kun”…..!Big Smile Tror du virkelig selv på, at YouSee vil udsende det digitale “FTC”Question Her skal der da nok også komme gevaldige prishop! Stol du bare trygt på det!!!

  #57363
  Papafox
  Deltager

  Teniq sagde:

  Med brev har Stofa varslet prisstigning på 22,50 Dkr/md for at kunne modtage det “såkaldte” digitale tv.

  Så meget skal det altså koste at kunne se digitalt tv, som hos YOUsee er gratis ??


  Stofa forstår det, der har helt sikkert ikke været den store interesse for Stofas digitale signal og Zaptor box, men så kom hjælpen fra YouSee, da de åbnede for gratis digitalt signal. Nu kunne Stofa reklamerer med at de har “gratis” digitalt signal.

  I vor antenneforening har der ikke været det store antal der modtog digitalt, derfor har det været begrænset hvor meget Stofa har kunne tjene, ved at give “gratis” digitalt signal har de fra næsten ingen indtjening, gået til at have 868.000,- kr. pr. år. medlemmer x 240,-kr.  Det er egentlig mere end foreningen opkræver i årskontingent. Problemet er som jeg ser det, at nu betales der 20 kr/mdr. om nogle år ser vi helt sikkert en prisstigning og vær sikker digitalafgiften slipper vi aldrig.

  Nu er det således at alle medlemmer skal betale de 20 kr./mdr. ligegyldigt om du har den lille eller den store pakke,  eller måske slet ikke har en digitale modtager, men det giver så Stofa mulighed for at få solgt nogle af deres dårlige Zaptor boxe. Smart.

  Efterhånden er det dyrt at se tv, licens, kontigent til foreningen, programafgifter, copy-Dan, Koda, Fællesforeningen, og nu Stofa, hvad bliver det næste? Alle de nævnte poster er variable, men kun en vej og det er opad.

  Jeg mener det er en kedelig retning det går, for de bruger egede antenneforeninger, der ifølge vedtægterne skal skaffe gode og billige antennesignaler til medlemmerne, enten er det bestyrelserne der ikke har haft eller har den fornødne tekniske indsigt, eller også er det Stofa der er for smarte for dem.

  Lur mig om hvis det var muligt for Stofa, så de også gerne, at der også skulle betales for at få farver på, vi ser jo allerede at de vil have ekstra for HD.

  Måske er det mig der ikke forstår hvad der sker, alle de programmer der er på anlægget her kan nedtages digitalt, hvorfor kan de så ikke leveres digitalt til slutbrugeren, det må da blot være et spørgsmål om at foreningen selv investerer i det rigtige udstyr. Jeg ville meget hellere betale et årligt beløb til foreningen til deres investeringer i digitalt TV er betalt, end at Stofa får deres sugerør ned i medlemmernes lommer. At Stofa også benytter medlemmernes net til gratis at få transporterer alle deres andre produkter som Stofa kan tjene penge på, er en anden historie hvor bestyrelserne har sovet.

  #57369
  Teniq
  Deltager

  Ja Papafox. Det er en ny pengemaskine.

  #57370

  I Ribe går det i den rigtige retning. Ribe antenneforening har hidtil opkrævet helårligt kontingent som var på 3.590,- kr. Men har fra iår overladt til Stofa at opkræve kvartalsvis med 1.034,- kr. Ialt 4.136,- kr.  En stigning på 546,- kr. pr. år. Men ikke nok med det så har Ribe boligforening i den afdeling med rækkehuse hvor jeg bor, opkrævet for lidt i antennebidrag over huslejen de senere år. Så der er opstået et underskud på 60.000,- kr. Det betyder at dem som ikke meldte sig ud af antenneforening, som vi kunne fra 2008. Nu skal betale 438,- kr. pr. måneder. 5.256,- kr. pr. år. Godt jeg meldte mig ud sammen med 40 andre i 2008. Og jeg har desværre ikke dårlig samvigtighed over, at de tilbageblevne nu skal betale for, at vi havde en billig tv-pakke. For jeg sagde til alle. Stofa er farlig, meld jer ud.Blush

  #57372
  Papafox
  Deltager

  Ripenser: Der gjorde du et klogt træk ved at melde dig ud, Det var da noget af en stigning i prisen , hvad fik medlemmerne ekstra for det?Her koster den store pakke 3340 + 240 til Stofa, men formoder der kommer stigninger da der desværre også er Viasat kanaler på anlæget.

  Jeg har ikke meldt mig ud, men gået ned på den lille pakke, for blot fortsat at have mulighed for at deltage i generalforsamlingen og stille kritiske spørgsmål til bestyrelsen og Stofa, med det lille håb at andre i forsamlingen får øjnene op for hvad der foregår.

  Jeg nedtager nu mine signaler via paraboler FTA det er alle de tyske mv. og fra CD for at få noget HD, prismæssigt er det egentlig blevet billigere og nu har vi mulighed for at optage på PVR modtageren fra CD en løsning bl.a. min hustru er glad for da hun arbejder aften og tidligere gik glib af en del af det hun ville se.

  Ripenser hvordan modtager du så nu signalerne, når du ikke længer er tilsluttet boligforeningen?

  #57376

  En opgradering af antenneanlægget som kostede millioner via banklån og de sædvanlige stigninger på kanalerne. Var årsagen til den voldsomme prisstigning. Og har til aften hørt, at flere vil melde sig ud nu. Så det bliver en gyser for de resterende at skulle betale. Jeg modtager de gratis Danske kanaler via DVB-T og har 3 paraboler. Hvor jeg henter FTA kanaler fra Tyskland 13 og 19 grader samt de Engelske fra 28 grader. Så jeg betaler kun licens. Men lejer gerne en god DVD film engang imellem. Jeg bruger HD sat boks så jeg har et par Tyske HD kanaler. Samt naturligvis DR HD via DVB-T.

  #57377
  Preben Pedersen
  Deltager

  Ripenser sagde:En opgradering af antenneanlægget som kostede millioner via banklån og de sædvanlige stigninger på kanalerne. Var årsagen til den voldsomme prisstigning. Og har til aften hørt, at flere vil melde sig ud nu. Så det bliver en gyser for de resterende at skulle betale. Jeg modtager de gratis Danske kanaler via DVB-T og har 3 paraboler. Hvor jeg henter FTA kanaler fra Tyskland 13 og 19 grader samt de Engelske fra 28 grader. Så jeg betaler kun licens. Men lejer gerne en god DVD film engang imellem. Jeg bruger HD sat boks så jeg har et par Tyske HD kanaler. Samt naturligvis DR HD via DVB-T.


  JA, når man samligner æble med pærer og tror smagen er den samme, så har man vist betalt en forkert pris Winkny

  Nu giver din løsning jo ikke adgang til mange Danske tv-kanaler på flerer samtidiget tv-apperater og modtager typer (analoge/digitale) i ukodet tv-format enten i tv-pakker eller som kodet tilvalg  og Internet/IP-tlf, foruden skal du jo forvente en ny investering, når det luftbåret tv-signal skifter fra DVB-T til DVB-T2/Mpeg4, så hvem som har gjort det bedste valg, vil nok først kunne afklares pr. 2012

  Da du skiftede til parabol så har du vel sørget for, at der er DVB-S2 understøttelse ellers vil du blive nødtil dette senere.

  Men reklamer har gjort folk forvent med, at tro alt kan fåes for 0,- kr. Da det med småt ikke bliver fremhævet på hverken tv-skærmen eller i de trykte medier.

  DK

  #57379
  reslfj
  Deltager

  Det er meget simplere, når man køber sit tv-signal.   Så er det benhård indkøbspolitik – man SKAL sikre sig flere mulige leverandører – man skal spille dem ud mod hindande – man skal lukke munden på  idiotiske medlemmer, der ikke forstår 'voksen handel på jysk' – man må forstå, at et individuelle valg  er ubetaleligt dyrt – ubetaleligt og derfor ren idioti –  og man skal være villig til om nødvendigt, at afstå fra dyre kanaler i en periode (at strejke). 

  Det frie markedssystem kræver, at indkøberne også er villig til 'vold', hvis leverandørene ikke makker ret.

  Men man skal også være realistisk – det er og kan ikke være gratis at få leveret tv-signaler.

  Lars    Smile

  #57381
  Teniq
  Deltager

  Det er jo ellers det de reklamere med – lige pt. kører der en tv-reklame hvor de skriver GRATIS digitalt tv.

  #57384
  Papafox
  Deltager

  Preben Pedersen det du remser op er noget vås, forstået på den måde, at som du nævner det, har alle 127 forskellige modtagere, en husstand på mindst 10 personer der alle vil se deres ynglings program, men sådan ser verden ikke ud. Jeg formoder at trådstarter  og andre her i tråden, har et afslappet forhold til TV-kikkeri og måske som her, kun er to personer i husstanden, så med egen DVBT antenne, 2 paraboler, lille pakke på kabel, og en signalsender så er vores behov og alle 3 TV dækket ind.

  Hvad fremtiden bringer, ja det må vi vente på, men vær sikker på, at med fællesantenne også får du også lov til at betale gildet, når ny teknik skal indføres.

  Ligeledes formoder jeg at både trådstarter og andre her gerne vil betale for deres signaler, inden for rimelighedens grænser, det gør vi da her. Men når det er sagt, så er vi ikke interreseret i at firmaer i fødekæden af signaler konstant finder på nye afgifter for at modtage deres signaler, og det var vel egentlig det denne tråd handler om, lad den komme tilbage på sporet.

  reslfj har fuldstændig ret, lad udbyderne og leverandørene mærke noget modstand.

  I min optik er der for mange led i leveringen af signaler. Tidligere her var det foreningen der nedtog signalerne, inden for de sidste år hvor Stofa er kommet ind i billedet, leverer de signalerne og nu ser vi resultatet, 240 kr i afgift til Stofa, selvom du ikke har en DVBC modtager, det er ikke den store valgfrihed der tilbydes i en bruger eget antenneforening. Spørgsmål: hvor er de kritiske fællesantenne bestyrelser?

  #57385

  Jeg ved bare at der bliver solgt i pallevis af Denver og United billigbokse samt ind og udendørs antenner.

  Da mange er nået til det punkt. At de godt kan klare sig med de gratise kanaler. Jeg har trådløs internet fra TDC

  til 199 kr. pr. måned. Som virker upåklageligt. Og når jeg engang skal have en 3 D fladskærm, har den nok indbygget

  T 2 systemet.

  #57389
  Anonym
  Gæst

  Kabel-TV

  Kabel-tv-udbyderne ved jo, at de bare kan hæve priserne som de har lyst, da mange jo ikke engang kan melde sig ud. Håber da, det bliver besluttet, at man ikke skal have pligt til at tilmelde sig Stofa eller YouSee, bare fordi man bor i en boligforeningslejlighed!!! Jeg kan sagtens klare mig med det, som er på en kedelig UHF-antenne, og vil heller ikke engang savne TV 2, hvis den skulle bliver en betalingskanal!

  #57392
  Preben Pedersen
  Deltager

  Papafox sagde:

  Preben Pedersen det du remser op er noget vås, forstået på den måde, at som du nævner det, har alle 127 forskellige modtagere, en husstand på mindst 10 personer der alle vil se deres ynglings program, men sådan ser verden ikke ud. Jeg formoder at trådstarter  og andre her i tråden, har et afslappet forhold til TV-kikkeri og måske som her, kun er to personer i husstanden, så med egen DVBT antenne, 2 paraboler, lille pakke på kabel, og en signalsender så er vores behov og alle 3 TV dækket ind.

  Hvad fremtiden bringer, ja det må vi vente på, men vær sikker på, at med fællesantenne også får du også lov til at betale gildet, når ny teknik skal indføres.

  Ligeledes formoder jeg at både trådstarter og andre her gerne vil betale for deres signaler, inden for rimelighedens grænser, det gør vi da her. Men når det er sagt, så er vi ikke interreseret i at firmaer i fødekæden af signaler konstant finder på nye afgifter for at modtage deres signaler, og det var vel egentlig det denne tråd handler om, lad den komme tilbage på sporet.

  reslfj har fuldstændig ret, lad udbyderne og leverandørene mærke noget modstand.

  I min optik er der for mange led i leveringen af signaler. Tidligere her var det foreningen der nedtog signalerne, inden for de sidste år hvor Stofa er kommet ind i billedet, leverer de signalerne og nu ser vi resultatet, 240 kr i afgift til Stofa, selvom du ikke har en DVBC modtager, det er ikke den store valgfrihed der tilbydes i en bruger eget antenneforening. Spørgsmål: hvor er de kritiske fællesantenne bestyrelser?


  Prøv lige, at læse mit indlæg igen og tænk lidt over hvad det er antenneforeninger/stofa giver ekstra mulighed for, når man vil samligne produkter. Du nævner det lidt mere i dit svar, at du også modtager lille grundpakke fra kabeltv.

  Når man  så samtidiget ved, at sidste år fik mange 6´eren, TV3 puls og Canal 9 gratis, som vil det koste i år. Og samtidiget har der jo været udgifter til, at flytte rundt på frekvenser, således der kunne leveres kodet frie tv-kanaler på både analog og digital platform.

  Sålænge man har mere end 1 tv-apperat/modtager udstyr i en husstand, så vil der komme ekstra omkostninger, før det evt. stadigvæk vil kunne genanvendes.

  Video/DVD optager med kun analog tuner, billedrørs tv uden digital tv-tuner, osv..

  Og ja det koster, at indfører ny teknik, har selv været med til at betale et investeringsbeløb til en antenneforening, således der kunne skabes en overgang til den digitale verden og endda 9 mdr. før Yousee meldte deres Yousee clear løsning vil komme. Så nogle frie selvstændige antenneforening har være med til, at præge tv-market, således det ikke blev til en ny grønafgift på et ordentlig tv-signal i fremtiden, som det jo var godt igang med at blive med kortgebyr. Har det helt fint med, at nogle så ønsker en kodet tilvalgs ordning istedet for, at aftage en tv-pakke, men så må man også forvente helt andre priser. Og ting tager nu engang lidt længere tid, før alt bliver perfekt. Besøg evt. An-tv i aalborg, så indføre de nu mulighed for tilvalg direkte fra grundpakken af, i samarbejde med stofa. så der sker stadigvæk meget mere på denne front.

  Søg på det gamle digitalt.tv forum, så finder du mange artikler omkring de udfordringer, som der er på tv-market.

  DK

  #57415
  player
  Deltager

  Ripenser og Papafox

  Jeg har lært sætte pris på hvad Preben Pedersen skriver.

  Således at hvis man er u-enig med Preben, da træd varsomt. Det er nemlig ikke nok læse det een gang. Det er nok muligt jeg ikke er god til fange Preben Pedersen's argumenter eller hvad der blev skrevet tidligere, men tro mig Preben ved hvad han skriver.

  Hvad var for eks. årsagen til først YouSee og herefter Stofa/Antenneforeninger åbnede for DVB-C u-kodet? Og TV apparaterne som var på vej med samme Modtagere!

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 27 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button