Canal Digital. Er deres boxe låst ? Findes der boxe som også klarer Boxer ?

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 15 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #55391
  torsoeborg
  Deltager

  Overvejer abb. fra Canal Digital. Vil anskaffe mig en box med harddisk.

  Sagem hdpvr 101-st.

  1. Er denne box låst ? Hvis jeg nu dropper Canal Digital efter et år, kan jeg bruge boxen til alm. antennemodtagelse ? (Mit tv kan kun modtage MPEG2)
  2. Jeg ved at denne box ikke er BOXER godkendt. Er der nogen der kender nogen boxe, der virker både til Canal Digital og til Boxer ?
  #57251

  Hej.

  Du kan ikke bruge den til Boxer. Kortlæseren kan ikke læse Boxer kort.

  #57254
  Bobben
  Deltager

  Sagem hdpvr 101-st vil fungere til MPEG2 og MPEG4 HD/SD FTA kanaler via DTT/jordbasert nett. Dvs. DR1,DR2,DR HD,DR K,DR R.,DR Update og i øyeblikket også TV2. Det vil også fungere uten Canal Digital abbonement men det er IKKE mulig å benytte Sagem hdpvr 101-st uten Canal Digital kort i kortleseren. 

  Slik jeg forstår det så beholder man Canal Digital kortet selv om man avslutter abbonementet. Derfor vil nok  DR1,DR2,DR HD,DR K,DR R.,DR Update fungere selv om abbonementet avsluttes.

  Siden Boxer ikke sender FTA kanaler så er selvfølgelig det korrekte at man med Sagem hdpvr 101-st  ikke kan se Boxe kanaler.

  #57255
  Anonym
  Gæst

  Hvad med Maximum TS-3000 CX-CI HD?  http://www.netto-sat.dk/maximum_ts_3000_cx_ci_hd-p-796.html?cPath=37_77 Ifølge de tekniske specifikationer skulle denne modtager også kunne klare Boxer-kanaler via CA-modul isat. Rigtigt? Forkert? Dog er der ingen intern harddisk – Kun mulighed for ekstern harddisk, flere ledninger til “fuglereden”Smileny

  #57270
  per drage
  Deltager

  turbo sagde:Hvad med Maximum TS-3000 CX-CI HD?  http://www.netto-sat.dk/maximum_ts_3000_cx_ci_hd-p-796.html?cPath=37_77 Ifølge de tekniske specifikationer skulle denne modtager også kunne klare Boxer-kanaler via CA-modul isat. Rigtigt? Forkert? Dog er der ingen intern harddisk – Kun mulighed for ekstern harddisk, flere ledninger til “fuglereden”Smileny


  den kan klare både CD og Boxer også på samme tid uden problemer bruger selv en til CD og Boxer samt astra 19,2 0g 28,2 eneste klagepunkt er at den er lidt sløv når man skifter kanaler

  Mvh Per

  http://www.antenne.dk

  #57277
  torsoeborg
  Deltager

  Tak for svarene

  Har nu hørt fra flere, – også fra CD, at sagem boxen virker uden abb (antennemodtagelse). Så det er jo fint.

  Hvad der taler for denne box, er at man får den billigere som ny kunde hos CD. Men som jeg giver udtryk for, så vil det optimale vel være at købe en box der også kan modtage signal fra boxer (i tilfælde at man vil skifte hest)

  Men hvad med brugervenligheden ? Er der nogen der har et sammenligningsgrundlag mellem TS-3000´eren og Sagem´en ? Her tænker jeg f.eks. på

  • kanaloversigter ?
  • optagefunktioner ?
  • mulighed for at afspille film fra USB-stick ?
  • generel brugervenlighed………?

  Ja, det er sgu ikke let.

  #57278
  Anonym
  Gæst

  Smileny Indtil andre melder sig, kunne du jo læse: /maximum-ts-3000-cx-ci-2 , hvis du ikke allerede har gjort det…

  #57279
  torsoeborg
  Deltager

  turbo sagde:Smileny Indtil andre melder sig, kunne du jo læse: https://digitalt.tv/maximum-ts-3000-cx-ci-2 , hvis du ikke allerede har gjort det…


  Jo, jeg har læst det. Men som du måske kan læse i mine indlæg er jeg komplet grøn på “det her med sattelitter” Rollover

  I bund og grund prøver jeg bare at overfladescanne området inden jeg “hopper” på canal digitals tilbud med Sagem boxen.

  God weekend derude

  Tor

  #57281
  Anonym
  Gæst

  SmilenyVidste du, at Sagem-boksene ikke har det allerbedste ry?  Måske du skulle prøve en fuld scanning af Digitalt.tv's gamle forum – her er man ihvertfald ikke glade for Sagem!!

  #57283
  Papafox
  Deltager

  Turbo: Har du og bruger du selv dagligt Sagem-boksen, eller har du din viden fra net fora?

  Jeg føler ikke at der på nuværende er flere problemer med den end mange andre pvr bokse. Dog er det kedeligt/frækt for forbrugeren at den er låst til CD Angry

  Her oplever vi nok højest 1 -2 nedbrud om måneden, og som ofte ved at man hurtigt efter hinanden pauser-spoler-stopper-spoler-starter o.s.v.

  Dog virker serie optagelse ikke her, den oplyser blot at den ikke kan optage tidligere afsnit Crazy bekræft dette, når der så trykkes ok er enkelt optagelse også slået fra. Confused Er der andre der oplever dette?

  Torsoeborg: Husk på at det altid er dem der har problemer med deres elektronik der beklager sig på nettet, man læser sjældent om positive oplevelser om et produkt. Er du i tvivl om du skal have CD og Sagem så prøv det selv, du kan så hvis nødvendigt, efterfølgender benytte dig af din returret.

  #57284
  Anonym
  Gæst

  Jeg har den ikke, skal heller ikke have den, netop pga. det negative, jeg har læst om den på nettet, den findes jo som bekendt også som “kun” DTT-boks. Det ER da underligt, at der ikke er nogen, som har modsagt alt det negative, nåe Sagem har været på tale. En modtager, jeg havde lidt bøvl med i starten, er Digiality CX 302 T. Det viste sig at være harddisken, som ikke var iorden. sidan den blev skiftet,  har der ikke været nogen ballade med den.

  #57288
  Anonym
  Gæst

  Jeg beklager, hvis jeg fordrejede tråden ind på andet emne, men udgangspunktet var jo en “Boxer-ready” modtager, som også kunne anvendes til Canal Digital – her duer Sagem'en jo ikke.

  #57291
  torsoeborg
  Deltager

  Det gør intet at tråden bliver “drejet” lidt.

  Spørgsmålet er løst. Hvis man afbryder abbonementet med CD, virker Sagem´en ikke til boxer, kun til antennemodtagelse.

  Det var i øvrigt mig selv der drejede tråden, ved at spørge om der var nogen der havde et sammenligningsgrundlag mellem Sagemén og TS-3000´eren. Approve

  Men mens tråden har kørt, er jeg kommet frem til at jeg nok IKKE skifter til Boxer. De har ikke HD. Jeg skifter nok heller ikke til yousee. Deres HD pakke med plusabbonementet er simpelthen for dyrt. Som jeg ser det, er CD helt klart det bedste valg hvis jeg vil have HD-kanaler – for time being …….

  Så nu ønsker jeg egentlig kun gode råd om hvilken box med harddiskmodtager der idag er det rigtige valg, hvis man skal tage hensyn til pris, brugervenlighed, osv. . Men det kan godt være, at det skal i en anden tråd…..

  Men Papafox: Med mindre at der kommer flere forslag til gode boxe (til CD), så prøver jeg sgu sagem´en af (indtil videre….. Smile )

  Du har ret. Jeg har jo min returret som jeg kan benytte hvis jeg er utilfreds.

  #57293
  ankerhpetersen
  Deltager

  Hej alle

  Jeg kører med CD`s HDbox med optager på lejemål, men det vil de ikke længere.

  Derimod vil de gerne sælge en sådan til jeg tror 1995,00

  Jeg har kørt med den ca 4 mdr. og jeg må sige den er ganske udmærket med et par enkelte (børne)sygdomme som man lover vil blive rettet ved en opdatering.

  Jeg fik leveret boxen, 25m antennekabel samt 1 stk. LNB med 4 udgange.

  Det vil så sige at jeg har 2 kabler fra LNB til modtageren.

  Man kan optage 2 programmer fra sat. og har man en antenne til UHF kan man samtidig se et tredie program eller en blanding.

  Hvis man f.eks. har sat den til at optage et program kan man gå ind i optagelsen og køre fra begyndelsen samtidig med at den optager resten.

  Epg virker fint. Med et enkelt klik på programmet er den figuration færdig.

  Der er 250 Gb plads hvilket svarer til ca 50 timer i HD kvalitet.

  Jeg synes den leverer nogle meget fine billeder både i HD og alm.

  Svarer gerne på yderligere spørgsmål (Hvis jeg kan)

  Mvh og god weekend

  Anker

  #57711
  torsoeborg
  Deltager

  Nå en lille opfølgning.

  Har skaffet mig boxen, og den indfrier alle mine forventninger.

  Hvis jeg skal brokke mig, vil det være det samme som står i testen.

  • Larmer lidt
  • Langsom opstart
  • Knapper på fjernbetjening ulogisk placeret

  Men er alt i alt tilfreds.

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 15 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button