jhp

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Boksanbefaling? Skal have tuner DVB-S2/T2 og CA-modul #820779
    jhp
    Deltager

    Jeg har edition boksen længe og nyder fælles favorit liste med UHF og satellit programmer.

    Jeg har ikke turdet kable den til nettet og undersøge det græsk/kinesiske internet tv.
    <p style=”text-align: left;”>Det nørden i mig savner en smule er at kunne modtage de ny buntede programpaker som nogen er begyndt at sende fra satellit.</p>
     

    Mvh Jens

    som svar til: Hotbird, 19.2 og 28.2 på en Gibertini 100cm? #651492
    jhp
    Deltager

    Hej omend lidt sent jeg ser indlægget.

    Selvom jeg ikke altid forstår parabol verden.Så har sat de tre satellitter plus 9 grader øst på en triaxskål mindre end 1 meter.

    Beslaget er triax til 4 hoveder og jeg blev nødt til at købe nogle smalle af slagsen af pladshensyn. Der sidder to hoveder på hver side af midten og med tv i vindueskarmen startede jeg med astra 19 tættest på midten!

    Så indstillede jeg de tre andre ved at prøve mig frem. Jeg kunne godt have brugt bedre vejledning end der fulgte med beslaget der bare viser 1v, 5ø, 13ø og 19ø.

    Mvh Jens

     

    som svar til: Landsholdsfodbold rettigheder #608075
    jhp
    Deltager

    Vis landsholdet ukodet i fjernsyn altid forrever !!

    ER DET NEMT ? JA DA – se her

    1. lav en lov så alle landskampe (sport på sportslisten) vises ukodet uden ekstrabetaling på fjernsyn (og eventuelt internet selvom jeg ikke selv er fan af computer tv).

    2. Loven skal bestemme at den der køber rettighederne til landskamps fodbold er forpligtet til at til at give DR en gratis kopi af kampen inklusiv hele dynen af kommentatorer, kanal5 logo og reklamer.

    Når kampen spilles vises den på for eksempel kanal 5 men samsendes direkte på for eksempel Døvekanalen.

    HVOR DER ER VILJE ER DER VEJ.

    Hilsen Jens

    Jeg er tilhænger af at løse nemme problemer istedet for at rode rundt. Her er eneste mulige taber den der “ejer” kampen på tv. Men loven skal selvfølgelig først gælde de rettigheder der forhandles efter loven er i kraft.

    som svar til: Justering af parabol til 28,2Ø, 19,2Ø og 13,0Ø #608074
    jhp
    Deltager

    Hej.

    Jeg sat min nogenlunde lignende parabol op med astra28,2 og astra19 til venstre fra holderens midte set ind mod skålen og så til højre hotbird13 og så en position omkring 9 grader øst yderst.

    Jeg synes det er bøvlet at omstille på triaxholder når ikke laver klassikeren 19, 13, 5 øst og 1 vest. Jeg måtte sætte tv så jeg kunne se det og starte med astra 19

    1. Venlig hilsen jens
    som svar til: Engelsk tv i morges #60518
    jhp
    Deltager

    hej nomade

    hvor er det fedt – tillykke

    som svar til: Polsk tv under højtryk sidste uge på sjælland #60418
    jhp
    Deltager

    hej nomade og svend

    Pga mit iøvrigt fine fjernsyn er lidt svær at få sendemastdata fra i menuen så vidste jeg ikke før nu at udsendelserne kom fra Bialogard.

    Google Earth siger at det ca er 284,08 km fra mig. Min fornemmelse er at det det signal også fremover vil dukke op i højtrykssituationer – også da næsten hele strækningen er over vand. Førhen kunne jeg ved enkelte lejligheder modtage polsk tv analogt men aldrig pænt.

    Svend spørger om det er min Sveriges antenne, men det ved jeg ikke da jeg har 2 antenne retninger: 1 mod tyskland vertikalt og 1 mod sverige horisontalt

     – og her ville jeg have sat en tegning ind –

    jeg tror at det er tyskeren som i virkeligheden er 2 stk 10 elements TRIAX der er stacket med et Kathrein filter inden det samles med svenskeren i en Lunex low noise UHF forstærker uden filter

    hilsen jens

    – ingen flag ingen fest

    som svar til: Samle to antenner #57682
    jhp
    Deltager

    hej

    jeg synes at perdrages forslag lyder godtsom 1. trin

    og hvis det ikke virker kan en antenne der modtager med større åbningsvinkel måske løse problemet – selv har jeg i tisvildeleje haft held med at tage Sverige fra halmstad på en lille 5-6 elements antenne (aktiv 5V), hvor jeg havde pillet reflektoren af så DK kom ind fra den anden side

    og så kommer den med de 2 antenner med en splitter

    hilsen jens

Login Registrer
Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
Back to top button