Landsholdsfodbold rettigheder

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #334332
  HansPedersen
  Deltager

  Er lige faldet over denne artikel: https://sport.tv2.dk/fodbold/2020-02-29-halv-milliard-rammer-dbu-kassen-i-ny-tv-aftale hvor der står DBU nu er sikret mange millioner i årrække frem. Men det må vel betyde de rettigheder er solgt? men der står ikke til hvem?

  #334341
  Per M
  Deltager

  Sådan noget som EM og VM i fodbold blev forhandlet for længe siden for herre landsholdet.

  EM 2020 for herrer sidder DR og Viasat på.
  VM 2022 for herrer sidder DR og TV2 på, hvilket kunne komme på plads, fordi de slog pjalterne sammen med andre TV kanaler i hele norden om at købe det i fællesskab.

  Kvalifikation til EM og VM sidder Discovery ind til videre stadig på, men der går over 1 år inden at de faktisk viser en landskamp der har nogen form for betydning, hvilket er kvalifikations kampe der først spilles i 2021, så det betyder at alle landskampe der vises på Kanal 5 her i 2020 er hamrende ligegyldige.

  Kvalifikationer, EM og VM for vores gæve piger deles DR og TV2 vist fortsat om, jeg har i hvert fald ikke selv hørt anderledes.

  #340664
  HansPedersen
  Deltager

  Men nu står der jo i artiklen fra 2022 til 2028 😉 Jeg er helt ud med på hvem der har den næste kvalifikation. Men jeg tænkte om jeg havde misset hvem der så har kval frem til EM 2024 og derefter.

  #340667
  Per M
  Deltager

  Kan tænkes at ud over det jeg nævnte stadig holdes tæt og først vil blive offentliggjort her senere i 2020, da folketinget stadig mangler at få forhandlet den sportliste på plads som de gerne vil have genindført, da det også vil berøre fremtidig EM og VM i fodbold.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button
Close
Close