Anders Mørk

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Opgradering til HD #2016450
    Anders Mørk
    Deltager

    Mon ikke du kan nøjes med at du skifter modtageren til en der kan noget HD. Et nyt LNB-hoved koster jo ikke alverden, men du kan da se om det fungerer med den nye modtager eller om det skal opgraderes.

    Vh. Anders

    som svar til: Parabol til altan #1773529
    Anders Mørk
    Deltager

    Jeg brugte en TD54 fra Triax til at teste med. Vh. Anders

    som svar til: Parabol til altan #1771512
    Anders Mørk
    Deltager

    Jeg prøvede lige i dag hvor vejret er lidt slattent. Jeg kunne få et ok signal på Hotbird, men min modtager ville ikke låse signalet på 19,2 øst eller 23,5 øst med 60 cm parabolen. 19,2 øst kan man fange fint på 60’eren nå der er godt vejr.

    Vh. Anders

    som svar til: Parabol til altan #1771505
    Anders Mørk
    Deltager

    Spændende problem. Er der nogle gratis-kanaler man kan tune ind på? Jeg havde for nyligt en testopstilling med en 60 cm parabol mod 19,2 øst og det fungerede fint. Kigger man på kort over 3B’s fodaftryk på Europa, ser det ud til at man har samme signalstyrke i det meste af DK som i Benelux.

    Jeg tror det bliver en udfordring at fange både 19,2 øst og 23,2 øst selv på en 80 cm. Afhængigt af behovet kunne man så overveje en motorstyring på en 60 cm parabol. Jeg har selv en 90 cm der peger på Astra og Hotbird og det er ikke altid lige godt med de svageste kanaler.

    Er det Canal Digitaal der er abonnementspakken?

    Vh. Anders

    som svar til: Parabol til altan #1588091
    Anders Mørk
    Deltager

    Hvis der er frit udsyn til Astra uden træer eller bygninger i vejen kan det sikkert fint fungere. Jeg har lige testet en Selfsat H30D som jeg havde liggende i gemmerne med Astra. Den stod på terrassen på en parasolfod og der var fint med signal. Jeg synes de flade antenner er noget nemmere at indstille end de klassiske.

    Vh. Anders

    som svar til: Ekstern læser til CA-modul? #1564907
    Anders Mørk
    Deltager

    Hvis man undersøger emnet lidt mere intenst ser det ud til at tv’et lever op til både CI+ 2.0 og 1.4. 1.4 versionen arbejder med PCMCIA-formatet og 2.0 arbejder med USB. 2.0 er tilsyneladende så ny en standard, at der ikke rigtigt findes produkter endnu, der understøtter det. Jeg fandt dog en beskrivelse af at Tivusat på et tidspunkt kommer med en USB-udgave af deres CAM. Fransk tv kan man godt få et kort til uden større besvær. Man betaler årligt for et abonnement og leverandøren http://tvcorner.com kan aktivere kortet for en. Tivusat betaler man kun et engangsbeløb for og det er lidt mere bøvlet at få registreret, da man skal kende nogen der har en codice fiscale, der er gyldig i Italien.

    Så måske kan mit oprindelige problem løses med lidt tålmodighed og en softwareopdatering af tv’et når markedet er klar til at tage CI+ 2.0 i brug.

    Vh. Anders

    som svar til: Ekstern læser til CA-modul? #1563385
    Anders Mørk
    Deltager

    Jeg har en gammel VU+ Duo2 som har to slots, men det har aldrig fungeret godt med Tivusat (italiensk) og BisTV (fransk) og LG tv’et synes jeg har et bedre brugerinterface. Jeg gættede egentligt på at man måske ville kunne koble en ekstern læser til PCMCIA kort til via USB og så måske kunne få det til at virke:

    Amazon har sådan en her: https://www.amazon.de/Fdit-PCMCIA-Kartenleser-2-0-Schnittstelle-PC-Kartenspeicherkartenleser-Unterstützung-default/dp/B094NHGVJK

    Det hele kommer nok an på softwaren i tv’et og om det kan håndtere 2 samtidige CA-moduler, og så er det man bliver lidt nysgerrig efter hvad sådan et CA-modul kan og hvordan det funker? Indeholder CA-modulet dekrypteringsalgoritmen og er det tilhørende kort bare en lagerenhed med nøglen til dekrypteringen af udbyderens krypterede kanaler?

    Vh. Anders

Login Registrer
Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
Back to top button