Ekstern læser til CA-modul?

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1560592
  Anders Mørk
  Deltager

  Hejsa, mit nye tv fra LG har desværre kun en slot til et CA-modul og jeg har egentligt to udbydere, jeg gerne vil se tv fra. Det ser ud til at der er to USB indgange der er af CI+ standarden. Er det muligt at finde en ekstern læser, der muliggør at man kan putte et ekstra CA-modul i læseren?

  Vh. Anders

  #1563375
  Anonym
  Gæst

  Bliver nok utroligt svært til ikke mugligt at finde et som der også er beregnet til at man kan koble det til ens TV.
  I hvert fald dem jeg kender til har krav om at de skal kobles til en PC (Linux & Windows) eller en Mac.

  Ellers skal der kigges på om producenten af dit TV har lavet en, som der så kan bestilles specielt hjem af den butik hvor du har købt dit TV.
  Så mit råd er at prøve at snakke med forhandleren af dit TV om en ekstern kortlæser der kan bruges af din model.

  #1563384
  Niels Petersen
  Deltager

  Det vil næppe være sandsynligt som der skrives, der vil rimeligt sikkert kræves en Driver, og det kan der ikke installeres på et TV.
  Det der kan gøres er at købe en billig extern modtager som kan bruges til den ene udbyder, og den anden på TVet.

  #1563385
  Anders Mørk
  Deltager

  Jeg har en gammel VU+ Duo2 som har to slots, men det har aldrig fungeret godt med Tivusat (italiensk) og BisTV (fransk) og LG tv’et synes jeg har et bedre brugerinterface. Jeg gættede egentligt på at man måske ville kunne koble en ekstern læser til PCMCIA kort til via USB og så måske kunne få det til at virke:

  Amazon har sådan en her: https://www.amazon.de/Fdit-PCMCIA-Kartenleser-2-0-Schnittstelle-PC-Kartenspeicherkartenleser-Unterstützung-default/dp/B094NHGVJK

  Det hele kommer nok an på softwaren i tv’et og om det kan håndtere 2 samtidige CA-moduler, og så er det man bliver lidt nysgerrig efter hvad sådan et CA-modul kan og hvordan det funker? Indeholder CA-modulet dekrypteringsalgoritmen og er det tilhørende kort bare en lagerenhed med nøglen til dekrypteringen af udbyderens krypterede kanaler?

  Vh. Anders

  #1563386
  Niels Petersen
  Deltager

  Kortlæseren skal passe til den Kryptering som udbyderen anvender, kortet giver tilladelse til de kanaler som man ønsker at se. det er ikke givet at de nødvendige kortlæsere kan købes her i landet, kortet kan meget sandsynligt slet ikke, ganske som de kort der bruges her som bruges til Allente. man skal have adresse her for at kunne abbonere.
  Havde for en del år siden haft SKY, via en dækadresse i UK, men det kan man ikke som sådan længere da kanalerne er flyttet til en beam der kun Footprinter UK.

  #1564907
  Anders Mørk
  Deltager

  Hvis man undersøger emnet lidt mere intenst ser det ud til at tv’et lever op til både CI+ 2.0 og 1.4. 1.4 versionen arbejder med PCMCIA-formatet og 2.0 arbejder med USB. 2.0 er tilsyneladende så ny en standard, at der ikke rigtigt findes produkter endnu, der understøtter det. Jeg fandt dog en beskrivelse af at Tivusat på et tidspunkt kommer med en USB-udgave af deres CAM. Fransk tv kan man godt få et kort til uden større besvær. Man betaler årligt for et abonnement og leverandøren http://tvcorner.com kan aktivere kortet for en. Tivusat betaler man kun et engangsbeløb for og det er lidt mere bøvlet at få registreret, da man skal kende nogen der har en codice fiscale, der er gyldig i Italien.

  Så måske kan mit oprindelige problem løses med lidt tålmodighed og en softwareopdatering af tv’et når markedet er klar til at tage CI+ 2.0 i brug.

  Vh. Anders

  #1565344
  Anonym
  Gæst

  Nu har jeg prøvat at grave lidt og det skal vise sig at man i Tyskland kan købe et CAM med tilhørende Tivusat kort som der leveres allerede aktiveret.

  Prøv at google:
  Tivusat WE CAM Digiquest Modul inkl. Aktivierte Smartcard

  #1565345
  Anonym
  Gæst

  tv med 2 cam porte findes, jeg har monteret et Grundig 42″ for en, mindes ikke modellen da det er nogen år siden men den har 2 porte til cam så det findes.

  Men tror det bliver svært mm du vælger en linux boks med passende tunere i

  #1565712
  kram5610
  Deltager

  Jeg har personligt 3 Loewe TV med dobbeltkortlæsere – fungerer ubeklageligt.

  Hilsen
  Morten Hesseldahl

  #1595963
  Palleba2000
  Deltager

  Man kan få moduler med to kortlæsere, f.eks. Diablo CAM, og med korrekt software kan den nok afkode begge kort.

   

  MVH
  Palleba

Login Registrer
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button