glkirkevej11

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Er min svigerfar blevet snydt? #554663
    glkirkevej11
    Deltager

    Sælger har kun villet tjene nogle håndører selv. Din Far vil ikke kunne se nogen forskel på billedet på tv i dagligdagen overhovedet. Der er fordele og bagdele ved både antenne og parabol. Ved antenne kan der om sommeren være udfald pga højtryk – varmt vejr og høj himmel. Så går sendere langt væk ind og forstyrrer det digitale signal også forsvinder billedet. Jeg har stor antenne, men når jeg får de udfald sætter jeg en stueantenne til, så duer det igen. Men ikke alle har de problemer. Parabolantenne kan få udfald ved sne, regn og tåget vejr.

    som svar til: Dårligt signal på mux3 #251174
    glkirkevej11
    Deltager

    <p style=”text-align: left;”>Jeg bor på Læsø og har lokal sender under 2 km borte. Antenne peger ca nordøst, lidt østligere end min Göteborg antenne. Stor mast der tidligere tog Tolne 50-60 km væk.</p>
    Om sommeren når der er klart og varmt vejr går bla Dr1 i udu om aftenen ca 21 – 22 tiden. Så tager jeg en stueantenne placerer den 1,5m over jordhøjde – modsat side af huset end senderen – og så er DR der igen.

    Min teori er at varmt klart vejr danner spejling i atmosfæren, så sendere langt væk går ind og ødelægger det digitale signal. Jeg husker jo i 60’erne at vi sad og så tyrefægtning fra Spanien og speedway fra Polen på kanal 2 Hörby senderen i Sverige. Det var på grund af spejling af signalet. Det analoge signal fik jo sne og blev dårligt, digital tv blir jo væk hvis signalet bliver forstyrret.

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
Back to top button