Dårligt signal på mux3

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #124828
  Jacob Zneider
  Deltager

  Jeg oplever periodevis dårligt signal, men primært på mux3. Er der nogle gode ideer til hvordan jeg kan afhjælpe problemet?

  #129610
  Niels Petersen
  Deltager

  Hvor langt er der til senderen, hvilken er det.? Hvilken antenne bruges,? Hvordan er den placeret.?

  #142219
  John Soeg
  Deltager

  Har siden der blev udført arbejde på Tommerup senderen oplevet periodevis pixelering, men kun på mux3 som Boxer nu sender på kanal 43. Afstanden til senderen er 24 km.

  Har kontaktet Boxer, men deres tech-support medarbejder afviser, at der er noget problem på senderen & hævder ligeledes hårdnakket, at de sender kanal 43 på 522 MHz som det fremgår af deres nuværende “sendemast og frekvenser” oversigt. Hvilket ikke tyder på de er specielt seriøse omkring det de udmelder til deres kunder.

  Er der andre som oplever lignende problemer på Tommerups mux3 ?

  PS. Alle andre mux’er står knivskarpt og signalkvalitet på 100%

  #240374
  Jacob Zneider
  Deltager

  Det drejer sig om Gladsaxe senderen. Afstand Ca. 5 km. Har direkte udsigt til masten. Antenne er en passiv? Antenne, monteret under taget.

  Virker som regel upåklageligt, men i øjeblikket er det helt skævt…

  #251174
  glkirkevej11
  Deltager

  <p style=”text-align: left;”>Jeg bor på Læsø og har lokal sender under 2 km borte. Antenne peger ca nordøst, lidt østligere end min Göteborg antenne. Stor mast der tidligere tog Tolne 50-60 km væk.</p>
  Om sommeren når der er klart og varmt vejr går bla Dr1 i udu om aftenen ca 21 – 22 tiden. Så tager jeg en stueantenne placerer den 1,5m over jordhøjde – modsat side af huset end senderen – og så er DR der igen.

  Min teori er at varmt klart vejr danner spejling i atmosfæren, så sendere langt væk går ind og ødelægger det digitale signal. Jeg husker jo i 60’erne at vi sad og så tyrefægtning fra Spanien og speedway fra Polen på kanal 2 Hörby senderen i Sverige. Det var på grund af spejling af signalet. Det analoge signal fik jo sne og blev dårligt, digital tv blir jo væk hvis signalet bliver forstyrret.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button