Streamingnyt

Embassy Down – ny original serie på Viaplay i 2018

viaplay nyt logoViaplay udvider originalporteføljen og tilføjer den højspændte politiske thrillerserie ”Embassy Down” i samarbejde med det anerkendte internationale produktionsselskab Red Arrow International og Nordisk Film. Serien får premiere i 2018 eksklusivt på Viaplay norden over, og vil desuden blive distribueret globalt af Red Arrow International.

BEMÆRK SERIEN ER SIDEN HEN SKRINLAGT I HVERT FALD MIDLERTIDIGT. Læs mere her

”Embassy Down”, som udspiller sig i nutidens København, kombinerer tempofyldt action med politiske intriger og personlig drama. Da den amerikanske ambassade under indvielsen pludselig bliver stormet af terrorister og størstedelen af gæsterne tages som gidsler, opstår der en kædereaktion af dramatiske begivenheder, som ikke bare udspiller sig rundt i byen, men som også giver genlyd ude i verden.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Dette er en enorm stor, lokal produktion om et højaktuelt emne, som har en global relevans. “Embassy Down” er den seneste tilføjelse til vores ”Original” portefølje, og bliver den anden Viaplay produktion, som vil blive distribueret globalt, efter den LA producerede seersucces, ”Swedish Dicks”, siger Jonas Karlén, CEO hos Viaplay.
Gennem otte afsnit af hver en times varighed bevæger serien sig mellem at udforske de komplekse personlige relationer mellem gidsler og gidseltagere i den belejrede ambassade og de politiske manøvre udenfor ambassaden.

Denne nye store serie berører nogle af de mest følsomme emner i vor tid. Den byder på non-stop action og drama, hvor der i hver episode bliver stillet store spørgsmål om menneskelige relationer og konfliktramte dagsordener. ”Embassy Down” er et lokalt drama med global relevans, og vi er stolte af at være en del af dette projekt, udtaler Jakob Mejlhede, Executive Vice President hos MTG.

Hos Red Arrow International udtaler CEO Henrik Pabst:
– ”Embassy Down” er et af de mest spændende projekter, som jeg er blevet præsenteret for i lang tid, og noget, som jeg vidste, at vi blev nødt til at blive en integreret del af. Jeg er glad for at Viaplay er en del af denne spændende rejse.

Succesfuldt hold bag ny serie

”Embassy Down” er skrevet af den anmelderroste manuskriptforfatter Anders Frithiof August, Arvingerne (2014), Bedrag (2016) og instrueres af René Ezra og Tomas Radoor, Krigen (2015), Kapringen (2012), Klassefesten (2011) fra Nordisk Film. Seriens executive producere er Henrik Bastin, Bosch (2014), American Odyssey (2015) og Mikkel Bondesen, Forbrydelsen (2011), Truth (2015), Burn Notice (2007).

Serien får premiere eksklusiv på Viaplay i samtlige nordiske lande i løbet af 2018, og den vil blive distribueret globalt af Red Arrow International.

Om Embassy Down

Type: Original Viaplay

Genre: Politisk Thriller

Længde: 8 episode á 1 times varighed

Manuskript: Anders Frithiof August, Arvingerne (2014), Bedrag (2016)

Instruktør: René Ezra og Tomas Radoor, Krigen (2015), Kapringen (2012), Klassefesten (2011) fra Nordisk Film

Executive producer: Henrik Bastin, Bosch (2014), American Odyssey (2015) og Mikkel Bondesen, Truth (2015), Forbrydelsen (2011), Burn Notice (2007)

Premiere: 2018

I samme kategori

Back to top button