Månedsguides

Disse serier kan du binge i november 2021

Hvis du hører til typen, der gerne vil se mange serieafsnit i én køre og ikke gider at vente en hel uge på et nyt afsnit, så har vi samlet en række muligheder i vores binge guide nyheder for november måned herunder.

Vi har også taget filmserien Olsen-banden med i oversigten, nu hvor alle film kan streames samtidigt.

mandag 1. november
Olsenbanden alle film dansk filmskat
1 nov 2021
00:00

Alle Olsen-Banden film

Film | Dansk
Læs omtale

Olsenbanden alle film dansk filmskatMed film fra 1968-1998 så er Olsen-banden et dansk kulturfænomen. Her fra 1. november kan alle 14 film ses på Dansk Filmskat.

Det et første gang nogensinde at  alle Olsen Banden-filmene kommer på samtidigt. Tjenesten plejer normalt kun at have en tre-fire stykker liggende ad gangen.

1 Olsen-banden 1968
2 Olsen-banden på spanden 1969
3 Olsen-banden i Jylland 1971
4 Olsen-bandens store kup 1972
5 Olsen-banden går amok 1973
6 Olsen-bandens sidste bedrifter 1974
7 Olsen-banden på sporet 1975
8 Olsen-banden ser rødt 1976
9 Olsen-banden deruda’ 1977
10 Olsen-banden går i krig 1978
11 Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979
12 Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981
13 Olsen-banden over alle bjerge 1981
14 Olsen-bandens sidste stik 1998

Se alle månedens nyheder på Dansk Filmskat her

The Big Bang Theory:   Season 1
1 nov 2021
00:00

The Big Bang Theory

Serie | Komedie | Komplet Serie
Læs omtale

Der var flere der savnede The Big Bang Theory i tirsdags da HBO Max startede i Danmark, men heldigvis så skulle fans af serien ikke vente så længe, for allerede under en uge efter er serien nu at finde på tjenesten.

Det var Discovery Networks der havde rettigheder til og med oktober, men nu her 1. november er serien altså at finde på HBO Max reklame-link.

Du kan således se frem til at hygge dig med 12 sæsoner med 279 episoder i alt om Leonard og Sheldon der er begavede fysikere – geniale i laboratoriet, men socialt udfordrede alle andre steder. Ind kommer den smukke, kække nabo, Penny, som gerne lærer dem et og andet om livet.

The Big Bang Theory kørte på amerikansk tv fra 2007 til 2019.

Kampen om det tunge vand C More
1 nov 2021
00:02

Kampen om det tunge vand

Serie | Drama
Læs omtale

Virkelighedsbaseret seriehit om atomkapløbet under 2. verdenskrig skrevet af blandt andre Adam Price. I 1943 samler majoren og kemiprofessoren Leif Tronstad en gruppe modstandsfolk og tager på en risikabel mission i norske by Rjukan. Leif ved at det nazistiske atomvåbenprogram er afhængige af det norske tunge vand og modstandensgruppen skal derfor forsøge at sprænge det lokale produktionsanlæg i luften.

onsdag 3. november
Miami Vice Viaplay
3 nov 2021
00:00

Miami Vice

Serie | Krimi
Læs omtale

Det umage par Crockett og Tubbs, to politibetjente, slår sig sammen for at fange narkosmuglere i Miami.

søndag 7. november
KIN | Official Trailer | A Viaplay Original
7 nov 2021
00:00

KIN

Serie | Drama | Komplet Serie | Seriepremiere
Læs omtale

Den 7. november har Viaplay premiere på Originalserien ’Kin’ – et stjernespækket irsk mafiadrama med internationale superstjerner som Aidan Gillen (Game of Thrones), Charlie Cox (Daredevil), Clare Dunne (Herself) og Ciarán Hinds (Red Sparrow).

Kin’ er en klassisk fortælling om blodsbånd, kærlighed og loyalitet og følger en Dublin-familie, der bliver draget ind i en David mod Goliat-konflikt mod et magtfuldt kartel. Alle otte afsnit frigives samtidigt på Viaplay.

Kin – Det handler den om

I ’Kin’ følger vi familien Kinsella, en af ​​Dublins lokale klaner, som bliver draget ind i en konflikt med det magtfulde Cunningham-kartel, som de umuligt kan vinde. Familiens overhovedes, Frank Kinsellas (Aidan Gillen), iltre søn starter et skænderi med en af ​​Cunninghams mænd om narko-territorium; en konflikt der udarter sig til en krig, som truer med at knuse Kinsella-klanen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Frank vil ikke ofre sine familiemedlemmers liv for at holde sammen på imperiet, men han kommer helt sikkert til at tage sig friheder. Det handler ikke om et patologisk behov for at have magt. Han ved, at han ved bedst. Han ved, hvad der er det rigtige at gøre, siger Aidan Gillen om sin karakter.

Konflikten ser ud til at starte en blodig spiral af hævn og sorg. “Lov mig, at den, der dræbte ham, kommer til at betale for det,” siger Clare Dunnes karakter Amanda Kinsella. Svaret fra den rivaliserende klans patriark, Eamon Cunningham (Ciarán Hinds), er klart: “Du har ingen anelse om, hvad du har startet”.

– Det handler om kærlighed, loyalitet og om, hvordan man heler ovenpå store ting: historien, parforhold og indre følelsesmæssigt kaos. Sorgen efter at have mistet et barn er stor og dyb. Da jeg gik ind i det som skuespiller, indså jeg, at det ikke kun handler om chok og sorg. Det kan også bestå af selvbebrejdelser, stillen spørgsmål, benægtelse og ønsketænkning. Man ville ønske, man kunne spole tiden tilbage, siger Clare Dunne.

Rollelisten i ’Kin’ er spækket med både irske og internationale superstjerner såsom Aidan Gillen (Game of Thrones), Charlie Cox (Daredevil), Clare Dunne (Herself), Ciarán Hinds (Game of Thrones), Sam Keeley (The Cured), Emmett Scanlan (Peaky Blinders) og Maria Doyle Kennedy (Outlander). Serien er instrueret af den anerkendte Diarmuid Goggins (Tavse vidner, 6Degrees) og er skrevet af Peter McKenna (Red Rock)

onsdag 10. november
Nord og Syd - Sæson 1-2 Viaplay
10 nov 2021
00:00
Læs omtale

Den klassiske dramaserie

fredag 12. november
Halalbønderne DR TV
12 nov 2021
06:00

Halalbønderne

Serie | Komedie
Læs omtale

Norsk komedieserie fra 2021.

Marwan er bange for at miste forældremyndigheden over sin datter. Han søger tilflugt hos sin ven Adil, som er ved at flytte fra Oslo ud på en idyllisk bondegård sammen med Khabib og Tariq. Marwan ved ikke, at Adil og hans venner har ganske andre planer end at drive landbrug. Tingene går dog ikke helt som planlagt, for alt fra nysgerrige naboer over hjælpsomme kommunalarbejdere til en kæmpe flok geder truer med at stikke en kæp i hjulet for vennerne.
Den norske komedieserie ’Halalbønderne’ modtog både ungdomsprisen for bedste serie og prisen for bedste skuespiller-ensemble ved den prestigefulde tv-festival i Cannes.

Se alle 8 afsnit fra den 12. november kl 06:00 på DRTV.

onsdag 17. november
Tornfuglene Viaplay
17 nov 2021
00:00

Tornfuglene

Serie | Drama
Læs omtale

En præst og hans sognebarn har forbudte følelser for hinanden i Golden Globe-dramaet Tornfuglene. Kærligheden varer i flere årtier og viser sig at være større end selv hans tro og kærlighed til kirken.

fredag 19. november
Annika - Trailer - Alibi
19 nov 2021
06:00

Annika

Serie | Krimi | Seriepremiere
Læs omtale

Britisk krimiserie fra 2021.

Nicola Walker fra serien ‘Uforglemt’ tager sig af titelrollen i den skotske krimiserie ’Annika’. Annika Strandhed – der har norske rødder og gerne gør sine omgivelser opmærksom på det – er ny chef for en enhed, som efterforsker mordsager i farvandene i og omkring Skotland. Væbnet med skæv humor forsøger hun at balancere mellem arbejde og familieliv. Ikke helt let, når man er chef for et team, der opklarer komplekse drabssager, og samtidig har en klog, men krævende teenagedatter at holde styr på. Da en mand med en harpun gennem hovedet fiskes op af floden Clyde, begynder Annikas første sag.

Se alle afsnit fra den 19. november kl 06:00 på DRTV.

Hvor ligger Løkken? Sæson 2 DR TV
19 nov 2021
06:00

Hvor ligger Løkken? Sæson 2

Serie | Dansk Drama Komedie | Ny Sæson
Læs omtale

Henrik og Stephanie er på vej til Paris for at blive gift i al hemmelighed, da turen bliver aflyst i sidste øjeblik på grund af en ny corona-lockdown i Frankrig.

Da det er svært at finde en kirke i København, beslutter de sig for at kombinere bryllupsrejse og bryllup ved at sejle til Løkken og blive gift. Men tingene går ikke helt efter planen, og der er endnu engang langt til Løkken i sæson 2.

Se alle fem afsnit fra den 19. november kl 06:00 på DRTV. Se hele første sæson her

mandag 22. november
Ridley Road | Trailer - BBC
22 nov 2021
06:00

Ridley Road

Serie | Drama | Komplet Serie | Seriepremiere
Læs omtale

Britisk dramaserie fra 2021.

England, 1962. Nynazismen er på fremmarch. Det opdager den unge jødiske damefrisør Vivien, da hun mod sine forældres vilje tager til London for at finde manden, hun elsker, Jack. Hun ved ikke, at Jack er medlem af en antinazistisk gruppe, og at han har infiltreret den farlige nynazistiske organisation NSM. Da Jack forsvinder, sætter Vivien alt ind på at finde ham. Hun finder hårfarven frem, forvandler sig til arisk blondine – og går undercover i NSM.

Se alle fire afsnit fra den 22. november kl 06:00 på DRTV.

onsdag 24. november
HANNA Season 3 – Official Trailer | Prime Video
24 nov 2021
09:03

Hanna – Sæson 3

Serie | Action | Ny Sæson
Læs omtale

Den tredje sæson af Hanna fortsætter med at skildre en ekstraordinær ung kvindes rejse, der bliver spillet af Esmé Creed-Miles, som er skabt af organisationen Utrax og trænet til at være lejemorder. Hanna (Creed-miles) forsøger nu i al hemmelighed at ødelægge Utrax indefra og befri sig selv fra organisationens greb med hjælp fra sin tidligere nemesis, forhenværende CIA-agent Marissa Wiegler (Mireille Enos). Sammen har de overbevist den højt rangerende Utrax agent, John Carmichael (Dermot Mulroney) om at hjælpe dem med deres mission, men de unge lejemordere, Sandy (Áine Rose Daly) og Jules (Gianna Kiehl), såvel som andre fjender begynder at lugte lunten om Hannas plot. Mens Hanna bevæger sig tættere på sit mål, begynder hun samtidig at opdage ikke kun en verdensændrende agenda, men også den magt, der ligger bag Utrax, der står mellem hende og hendes frihed.

fredag 26. november
Hooligan DR TV
26 nov 2021
06:00

Hooligan

Serie | Dansk Drama | Komplet Serie | Seriepremiere
Læs omtale

Dansk fiktionsserie fra 2021.

Hele Mads’ verden falder sammen, da hans drøm om at blive fodboldspiller knuses af en grim skade. Da Mads møder Lasse, en lokal fodboldhooligan, bliver han dybt fascineret af det rå og voldelige hooligan-miljø. Mads vil være med, men må lære på den hårde måde, at alle ikke er velkomne!

Se alle syv afsnit fra den 26. november kl 06:00 på DRTV

søndag 28. november
Nisser | Officiel trailer | Netflix
28 nov 2021
09:00

Nisser

Serie | Dansk Gyser | Seriepremiere
Læs omtale

Nisser er en ny dansk juleserie med et twist af gys. Det eventyrlige familiedrama er skabt af de executive producere bag The Rain og får premiere på Netflix den 28. november. Traileren er nu frigivet og du kan se den lidt længere nede.

Nisser – Det handler den om

I håbet om at genfinde hinanden over julen rejser en familie på fire til en afsides dansk ø. Her opdager de dog snart, at øen er styret af beboere, der lever i et stærkt religiøst fællesskab i samhørighed med farlige væsener i skoven, som viser sig at være … nisser. Virkelige, uhyggelige nisser, der inspirerede de folkesagn og myter, vi alle kender. Da pigen i familien finder en babynisse og tager den med hjem, bryder hun uforvarende balancen og kaster alle på øen ud i en livsfarlig kamp om tro, håb og ren overlevelse.

Rollelisten tæller Sonja Steen, Milo Toke Bendix Campanale, Ann Eleonora Jørgensen, Vivelill Søgaard Holm, Rasmus Hammerich, Peder Thomas Pedersen, Lila Nobel og Lukas Løkken.

Serien består af seks afsnit og er skabt og skrevet af Stefan Jaworski, instrueret af Roni Ezra og produceret af Elise H. Lund fra Miso Film. Nisser er baseret på en original idé af Jannik Tai Mosholt og Christian Potalivo, der også er executive producere på serien sammen med Peter Bose og Jonas Allen fra Miso Film.

tirsdag 30. november
Saving Hope - Sæson 1-5 Viaplay
30 nov 2021
00:00
Læs omtale

A supernatural medical drama that centers on the lives of the doctors and nurses of Hope Zion Hospital.

onsdag 1. december
Sams Bar - Sæson 1-11 Viaplay
1 dec 2021
00:00

Sams Bar – Sæson 1-11

Serie | Komedie
Læs omtale

Oplev hele den klassiske komedieserie Sams Bar på Viaplay fra 24. november

fredag 21. januar
Ozark: Season 4 | Date Announcement | Netflix
21 jan 2022
09:00
Læs omtale

Netflix har frigivet datoen for premieren på den fjerde og sidste sæson af deres originalserie Ozark.

Serien der har Jason Bateman og Laura Linney i hovedrollerne vender tilbage med nye afsnit fra 21. januar 2022.

Den nye sæson bliver delt op i to dele, der hver især består af syv episoder. Det er således de første syv episoder man kan se fra den 21. januar.

onsdag 5. oktober
THE LONG CALL Series | Original Trailer (HD) BritBox
5 okt 2022
06:00

Døden på stranden

Serie | Krimi
Læs omtale

Britisk krimiserie fra 2021.

Den nye krimiserie ’Døden på stranden’ foregår i Devon i det smukke Sydvestengland og bygger på en roman af Ann Cleeves, der også er kvinden bag de populære krimiserier ’Vera’ og ’Shetland’.
Ben Aldridge tager sig af hovedrollen som den unge kriminalinspektør Matthew Venn. For 20 år siden blev Matthew udstødt af sin stærkt religiøse familie. Siden er han blevet politimand, og for nylig er han vendt tilbage til sin hjemstavn sammen med sin mand, Jonathan. Da et lig bliver fundet på en strand, bliver det en sag for Matthew. En sag, der fører ham tilbage ind i en verden, han troede, han havde lagt bag sig.

Listen er lavet ud fra vores generelle månedsguides for nye premierer på streamingtjenesterne. Der er naturligvis masser af andre serier at binge, men listen ovenfor er altså baseret på premieretitler hos tjenesterne i november 2021.


I samme kategori

Back to top button