Streamingnyt

Nisser

Serie | Dansk, Gyser
Nisser | Officiel trailer | Netflix

Nisser er en ny dansk juleserie med et twist af gys. Det eventyrlige familiedrama er skabt af de executive producere bag The Rain og får premiere på Netflix den 28. november. Traileren er nu frigivet og du kan se den lidt længere nede.

Nisser – Det handler den om

I håbet om at genfinde hinanden over julen rejser en familie på fire til en afsides dansk ø. Her opdager de dog snart, at øen er styret af beboere, der lever i et stærkt religiøst fællesskab i samhørighed med farlige væsener i skoven, som viser sig at være … nisser. Virkelige, uhyggelige nisser, der inspirerede de folkesagn og myter, vi alle kender. Da pigen i familien finder en babynisse og tager den med hjem, bryder hun uforvarende balancen og kaster alle på øen ud i en livsfarlig kamp om tro, håb og ren overlevelse.

Rollelisten tæller Sonja Steen, Milo Toke Bendix Campanale, Ann Eleonora Jørgensen, Vivelill Søgaard Holm, Rasmus Hammerich, Peder Thomas Pedersen, Lila Nobel og Lukas Løkken.

Serien består af seks afsnit og er skabt og skrevet af Stefan Jaworski, instrueret af Roni Ezra og produceret af Elise H. Lund fra Miso Film. Nisser er baseret på en original idé af Jannik Tai Mosholt og Christian Potalivo, der også er executive producere på serien sammen med Peter Bose og Jonas Allen fra Miso Film.

Hvor kan man se Nisser?

Du kan se Nisser på Netflix fra 28. november 2021
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button