Streamingnyt

Discovery+ annoncerer en ny fiktionsserie – Dopamin er på vej i 2022

Discovery Networks har meldt ud at de satser mere på fiktion fremover. Deres nye danske serie Fars Drenge har netop haft premiere og nu har man så annonceret en ny fiktionsserie med titlen Dopamin.

Den norske skuespiller Josefine Frida, der er kendt fra successerien SKAM, har en af de bærende roller i serien, der afslutter optagelserne i denne uge.

DOPAMIN udspiller sig på det fiktive Limfjordens Universitetshospital i Aalborg, der bliver ramt af en række uventede dødsfald. Serien er inspireret af kriminalsager fra den virkelige verden, og den er en del af Discovery Danmarks store fiktionssatsning, der blev taget hul på i august med komedieserien Fars Drenge samt Fixer, der får premiere senere i 2021. Serien er skabt og skrevet af Martin Winther, Malthe Koch og Christian Vangsgaard. Martin Winther instruerer DOPAMIN, mens Christian Vangsgaard og Malthe Koch er Producere og Showrunnere på serien. Serien produceres af Kamikaze Film Cph.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den 25-årige Josefine Frida kommer til at spille over for et stærkt dansk cast og er netop nu ved at lægge sidste hånd på optagelserne i Aalborg med en række navne, der vil vække genklang hos alle danskere.

– Vi er ekstremt glade for Josefine og resten af castet på DOPAMIN, der har alle forudsætninger for at blive en stærk serie. Jeg ser frem til at opleve, hvad holdet bag serien og det dygtige cast har formået at skrue sammen. Det er den tredje fiktionsserie, som vi laver i denne omgang, og den kommer til at være meget anderledes end både Fars Drenge og Fixer, siger programdirektør Pil Gundelach Brandstrup og fortsætter:

– For os er det vigtigt at kunne tilbyde en bred og varieret streamingtjeneste til vores seere. Mens Fars Drenge er ovre i den mere muntre og tåkrummende ende, kommer vi med DOPAMIN til at se et mere dramatisk udtryk. Fælles for dem begge er, at de på hver sin vis skal være serier, som man kan hygge sig med og blive underholdt af.

Det forventes, at DOPAMIN får premiere på discovery+ i foråret 2022.

Kilde: Discovery Networks presse

Læs også


Image

I samme kategori

Back to top button