Streamingnyt

FIXER

Serie | Dansk, Drama
FIXER - Ny serie - premiere 25. november på discoveryplus.dk

Discovery præsenterer den nye fiktionsserie ’FIXER’, der får premiere på discovery+ den 25. november, hvor de første to episoder kan se. Serien får senere premiere på Kanal 5.

FIXER – det handler den om

I ‘FIXER’ møder vi Toke, spillet af Andreas Jessen, der kan løse alle problemer – lige undtagen sine egne. Toke er gået i stå efter gymnasiet og er på sit 10. sabbatår. Han arbejder som receptionist på et hotel og bor med kæresten Mona, spillet af Josefine Tvermoes, i en lille lejlighed i Vanløse. Men Mona er træt af Tokes manglende retning i tilværelsen. Hun er så træt af det, at hun skrider fra Toke.

I første sæson af ‘FIXER’ følger vi Tokes forsøg på at vinde Mona tilbage. Det sender ham på et vildt eventyr, hvor han sammen med sin ven Hamza, der spilles af Arian Kashef, begiver han sig ned af en noget alternativ karrierevej, hvor de bruger deres evner til at løse de mest mulige og umulige problemer for andre. Deres arbejde som receptionist på et hotel giver dem adgang til mange personer, der med korte ophold har en masse umiddelbare, forskelligartede behov, som Toke og Hamza kan fikse for dem.

– Da jeg læste manuskriptet til FIXER, forelskede jeg mig med det samme i den umiddelbarhed og det naive gåpåmod, som Toke besidder. Det var en rolle og en genre, der skilte sig ud fra meget andet, jeg har lavet, og det gjorde ikke min interesse mindre. Manuskriptet var virkelig godt og ikke mindst sjovt, og efter en god snak med instruktør Stefan Pflug om hans tanker og visioner for projektet stod det helt klart for mig, at det ville blive en fed rejse, fortæller Andreas Jessen.

De medvirker i Fixer

Toke (Hovedrollen) – Andreas Jessen

Hamza – Arian Kashef

Mona – Josefine Tvermoes

Frederik – Anders Heinrichsen

Lil Pantz – Raiden Rose (musiker)

Kasper Abildgaard – Peder Pedersen

Vagn – Claus Flygare

Ole Kristoffer – Jakob Femerling

Karina – Ditte Arnth


Endnu mere fiktion på vej

‘FIXER’ er fortsættelsen af Discoverys satsning ud i danske fiktionsserier, der følger efter komedieserien ‘Fars Drenge’, som havde premiere 9. august. Begge er en del af den store fiktionssatsning på discovery+, som giver seerne et endnu bredere udvalg af indhold.

– Vi er enormt glade for at kunne præsentere Andreas Jessen i hovedrollen som Toke i vores nye fiktionsserie ‘FIXER’. Vores fiktionssatsning er allerede blevet taget rigtig godt imod, og jeg tør godt at love, at ‘FIXER’ er både underholdende, spændende og humoristisk – og for mange endda relaterbar i nogle af de problemstillinger, den skildrer. Tokes evne til at fikse selv de mest umulige opgaver og gå den ekstra mil for dem han holder af, er noget, som vi allesammen kender i et eller andet omfang, siger Pil Gundelach Brandstrup, Programdirektør hos Discovery.

Følg med i danske seriepremiere i vores guide her

Hvor kan man se FIXER?

Du kan se FIXER på discovery+ fra 25. november 2021
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Discovery Networks presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button