Streamingnyt

Discovery+ vil satse mere på fiktionsserier – dansk komedieserie har snart premiere

Discovery har i Danmark haft mest fokus på Real Life Entertainment. Nu lover man seerne fremover også tilbydes en stribe af nye fiktionsserier.

– Med vores nye fiktionssatsning kan vi tilbyde en endnu bedre og mere varieret streamingtjeneste til vores seere. Selv om vores scripede indhold ikke er Real Life, så er alle vores kommende serier inspireret af virkeligheden – og det bliver alt fra tåkrummende pinligt til hårrejsende godt, siger Pil Gundelach Brandstrup, programdirektør hos Discovery.

Seernes bedste pusterum
Discoverys fiktion-satsning skal styrke ønsket om at være seernes bedste pusterum i en travl hverdag:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Det behøver ikke altid være så højtragende. Vi tager selvfølgelig os selv alvorligt, men det betyder ikke, at der ikke også skal være plads til en underholdende serie og et godt grin, som giver anledning til at tage en pause fra dagligdagens mange travle gøremål, siger Pil Gundelach Brandstrup og fortsætter:

– Det giver god mening, at man også kan tilgå fiktionsserier via vores platforme. Vi vil gerne tilbyde et bredt udvalg af indhold til vores seere, og vi kan netop se, at der er en efterspørgsel på fiktion blandt vores målgrupper. Uanset om man er til grin, gys eller adrenalin, så tilbyder vi nu en underholdende fiktion, som man kan smide sig på sofaen og koble fra med, slutter programdirektør hos Discovery, Pil Gundelach Brandstrup.

Først ude i den nye satsning er komedieserien ’Fars Drenge’ der har premiere d. 9. august på discovery+ og den 11. august på Kanal 5. Senere på efteråret er der premiere på den næste fiktionsserie i rækken, ’Fixer’.

Kilde: Discovery Networks presse

Læs også


Image

I samme kategori

Back to top button