TV-Nyt

Dopamin

- Med Amalie Dollerup, Ellen Hillingsø og Jonathan Harboe

Discoverys kommende drama-serie DOPAMIN byder på skuespillere som Amalie Dollerup, Ellen Hillingsø og Jonathan Harboe i de bærende roller.  Serien er løst inspireret af kriminalsager fra den virkelige verden og er del af Discovery Danmarks fiktionssatsning, der blev taget hul på i august med komedieserien Fars Drenge samt Fixer, der fik premiere i november.

Optagelserne på DOPAMIN blev afsluttet i august, og det forventes, at Dopamin får premiere på discovery+ og Kanal 5 i foråret 2022.

DOPAMIN er et psykologisk, relationsbåret trekantsdrama, der undervejs tager en overraskende drejning, hvor dystre hemmeligheder bliver afsløret, og vores hovedpersoner kommer ud i et farligt spil med livet som indsats.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Dopamin – det handler den om

dopamin amalie
Foto: Andreas Raun

DOPAMIN udspiller sig på det fiktive Limfjordens Universitetshospital i Aalborg, hvor sygeplejersken Maiken (Amalie Dollerup) arbejder sammen med sin kæreste, lægen Jacob (Jonathan Harboe). Maiken har et nært venskab med den ældre sygeplejerske Anette (Ellen Hillingsø), og selvom alt på overfladen virker til at gå fint, så kæmper Maiken med et stagneret privatliv og et falmende forhold til Jacob. Parrets verden bliver vendt på hovedet, da den charmerende, norske sygeplejerske Ida (Josefine Frida) starter på afdelingen og hurtigt bliver Maikens nye, bedste veninde. Med Ida kommer kaos, og før Maiken ved af det, hvirvles hun ind i en verden af manipulation, begær og uventede dødsfald.

– Det er vores tredje fiktionsserie, og som man måske kan fornemme af den korte beskrivelse, kommer denne til at være markant anderledes end både Fars Drenge og Fixer. Jeg er glad for, at vi kan tilbyde et bredt og varieret udbud af indhold til vores seere, og med DOPAMIN får vores originale fiktionsindhold et mere dramatisk udtryk. Jeg synes, at DOPAMIN har stort potentiale, og det er med stolthed, at vi kan præsentere en række af så talentfulde skuespillere, der bringer internationalt islæt til en dansk tv-serie, siger programdirektør Pil Gundelach Brandstrup.

Det kreative hold

Serien er skabt og skrevet af Christian Vangsgaard, Malthe Koch og Martin Winther. Hovedforfattertrioen har senest skabt og skrevet tv-serien ENTEN/ELLER, der blev vist på Xee i 2020. Martin Winther instruerer DOPAMIN, mens Christian Vangsgaard og Malthe Koch er producere og showrunnere på serien.

Kilde: Discovery Networks presse

Læs også

Back to top button