Canal Digital

Canal Digital vil sælge dig en flad parabol

canal digital flatdishNår manden vil have satellit-tv for at se det skarpeste tv-signal på fladskærmen, sætter mange kvinder hælene i. De vil ikke have en parabol siddende på huset. Men nu er hjælpen på vej. Canal Digital Danmark lancerer nemlig en minimalistisk, flad og rektangulær satellit-antenne, som en del af tv-løsningen. Det lette lyse design signalerer god smag og falder nemt i ét med arkitekturen på mange moderne villaer, lejligheder og rækkehuse.   

Mens tv-skærmene med årene er blevet smartere, lettere og fladere i designet, har udseendet på en parabol tilsyneladende ikke rykket sig mærkbart. Ikke før nu. Canal Digital har nemlig sat sig for at byde satellit-tv løsningen velkommen indenfor i kvindernes univers, og det kræver et opgør med den traditionelle runde parabol, der ikke altid falder i kvindernes smag.

Derfor skyder Canal Digital en ny kampagne i gang, hvor den moderne hvide ”flatdish” er en del af tv-løsningen. Udover det smarte design følger alle Canal Digitals velkendte fordele med i løsningen. Det er ensbetydende med et bredt udbud af de bedste tv-kanaler i HD-kvalitet til hele familien sammen med masser af streaming indhold fra Nordisk Film, SF Anytime, C More, HBO med flere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Flatdishen er lille og fylder ikke mere end en 21 tommers fladskærm (52×28 cm). Den er derfor også velegnet til rækkehuse, etageejendomme med altan eller til områder, hvor en parabol er uønsket.

Den leveres med et indbygget Quad LNB for tilslutning af op til fire tunere. Det er værd at notere sig at Flatdish ikke understøtter SatCR/Single Cable LNB, så der skal trækkes separate kabler til op til 4 modtagerbokse.

Du får ikke en bedre billedkvalitet med den nye flade parabol, det er kun designet der er forskel. Der er faktisk mere signalreserve på de mere traditionelle paraboler, så det skal altså være, fordi du synes disse er for grimme, at du vælger den flade model.

Kilde: Canal Digital

 

I samme kategori

Back to top button