Canal Digital

Canal Digital Multiroom

Eftersom man kun kan se 1 kanal af gangen med parabol-tv, så kan der hurtigt i mange hjem opstå problem med tv i flere rum. Har du eller overvejer du at bestille betalings-tv fra Canal Digital, så er der gode muligheder for at få tv i flere rum. Læs mere i denne artikel om Canal Digital Multiroom.

Canal Digital Multiroom udstyr

Canal Digital tilbyder en Multiroom løsning uden store månedlige ekstra omkostninger, blot skal der tilkøbes en ekstra boks til hvert rum og rekvireres et multiroom programkort til denne. En anden mulighed er at investere i Canal Digital godkendte fladskærme, derved kan Canal Digital modtages uden ekstern boks blot ved at investere i en digital kortlæser.

Med Multiroom har du og din familie mulighed for at zappe digital-tv i op til fire forskellige rum i hjemmet på samme tid – uden at være afhængig af, hvilken kanal den centrale tv-box er indstillet på.

Du skal til Canal Digital Multiroom, udover parabol og din hoved Canal Digital box/fladskærm, bruge:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
  • 1 ekstra Canal Digital boks eller godkendt Canal Digital fladskærm pr. rum du vil se tv i. HDTV boks til hvert ekstra rum koster 795 kr.
  • 1 ekstra Canal Digital programkort til hvert rum
  • 1 Quad LNB med 4 udgange (Har du HD Entertain bokse kan du også benytte SatCR LNB)
    (giver dig signal til op til 4 ikke HD bokse eller 1 HD PVR boks og 2 ikke HD bokse)
  • Ekstra kabler (1 pr. ekstra receiver) fra LNB’en ind til hver boks

Canal Digital Multiroom installation

Det mest besværlige ved Multiroom er installationen. Monteringen af Quad LNB hoved kan være besværlig, afhængig af hvor din parabol er placeret. En Quad LNB giver dig 4 udgange, men det betyder også at der skal trækkes et kabel fra hver af disse udgange ind til de rum, hvor din Canal Digital boks eller fladskærm er placeret.

Vælger du selv at klare installationen, kan du købe et installations-kit hos Canal Digital for 299 kr. Installations-kittet består af et nyt LNB-hoved og 20 meter kabel for hvert ekstra rum. Canal Digital tilbyder en vejledning for dig der ønsker at montere det selv. Hent PDF filen her.

Er du ikke kyndig på området kan det anbefales at lade en montør stå for arbejdet. Er du ny kunde koster installation af Multiroom 495 kr. pr. rum. Er du eksisterende kunde koster og ønsker en montør, er vejl. pris 995 kr. for det første rum og 495 kr. for hvert af de følgende.

I samme kategori

Back to top button