Tests

Årets Parabol-TV boks / FTA TV boks – DIGITALT.TV Awards 2011

DIGITALT.TV Awards 2011, uddeler  “Det Gyldne D”  i 10 forskellige kategorier, baseret på årets produktanmeldelser, nyheder med videre med 2 kategorier hver dag de kommende dage. Det er samtidig en måde at genopfriske året der gik her på DIGITALT.TV.

Årets Parabol-TV boks – VU+ Uno

Vu+ Uno som jeg anmeldte i juli måned er en vellykket Linux modtager, der bygger videre på VU+ Duo boksens stabilitet tilsat nyere processor, som gør den super hurtig.

Boksen imponerer både med sin hurtige boottid samt super hurtige kanalskifte og man får meget for pengene.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Læs anmeldelsen af Vu+ Uno her

Årets FTA boks – Avanit SXHD

Avanit SXHD FTA DVB-S/S2 HD RECEIVER skilte sig ud fra mængden I forhold til de FTA satellit tv bokse DIGITALT.TV har anmeldt i 2011.

Den er let at installere og holder sig selv opdateret på satellitpositionen 19,2 øst via RAPS systemet, som gør den oplagt til brug i et udlejningssommerhus. Men den kan bestemt også fungere som en rigtig fornuftig free to air boks, til alle der er interesseret i at modtage gratis tv fra én eller flere satellitter.

PVR delen fungerer godt på boksen og tilbyder mere end man lige regner med for en enkelt tuner boks i denne prisklasse. Det samme gælder muligheden for at afspille musik, video og vise billeder, som boksen også gør godt.

Læs anmeldelsen af Avanit SXHD her

 

Se mandagens vindere Årets nye TV-kanal og årets Parabol TV udbyder – DIGITALT.TV Awards 2011

Se tirsdagens vindere Årets Net-TV tjeneste og Årets Betalings-TV boks

Se torsdagens vindere Årets boks til Boxer TV / Årets Kombi TV boks

Se fredagens vindere Årets HTPC produkt / TV-udbyder hjemmeside

I samme kategori

Back to top button