Tests

Årets boks til Boxer TV / Årets Kombi TV boks – DIGITALT.TV Awards 2011

DIGITALT.TV Awards 2011, uddeler  “Det Gyldne D”  i 10 forskellige kategorier, baseret på årets produktanmeldelser, nyheder med videre med 2 kategorier hver dag i uge 49. Det er samtidig en måde at genopfriske året der gik her på DIGITALT.TV.

Årets boks til Boxer TV – Humax BXR-HD+

Humax BXR-HD+ er et meget komplet bud på en velfungerende twin tuner PVR boks til brug med både kodede og ukodede kanaler via din stue- eller tag-antenne.

Boksen har en velfungerende og enkel betjening, og byder også teknisk set på den bedste samlede pakke, jeg har set indtil videre indenfor Boxer godkendte bokse.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Boksen er ikke fejlfri pt. men forhåbentlig hjælper en softwareopdatering, der er lige på trapperne på de fejl der er på den, hvilket også er årsagen til, at vi trods alt vælger denne som årets Boxer TV boks. Men afvent eventuelt et køb før vi har meldinger om softwaren er forbedret væsentligt.

Læs hele anmeldelsen af Humax BXR-HD+ her

Årets Kombi TV boks – Maximum TS-4000 CX CI+ PVR

Med Maximum TS-4000 CX CI+ PVR er du sikret en boks der er helt klar til 2012. Boksen har mulighed for at modtage både DVB-S2 og DVB-T2 signaler, så du altså kan se både tv fra parabol og almindelig tv-antenne. Boksen kan desuden også håndtere CI+ som ventes at blive et krav for at se Boxer HDTV fra april 2012.

Læs anmeldelsen af Maximum TS-4000 CX CI+ PVR her

Se mandagens vindere Årets nye TV-kanal og årets Parabol TV udbyder – DIGITALT.TV Awards 2011

Se tirsdagens vindere Årets Net-TV tjeneste og Årets Betalings-TV boks

Se onsdagens vindere Årets Parabol-TV boks og Årets FTA boks

Se fredagens vindere Årets HTPC produkt / TV-udbyder hjemmeside

I samme kategori

Back to top button