Hvornår har de danske tv-serier premiere? – Se vores oversigt

| mandag 29. aug, 2016 11:31 | opdateret 16. jan, 2017 kl. 14:51 | 0 Kommentarer

Er du til danske serier, så har vi samlet et lille overblik over kommende sæsoner, og helt nye danske serie der er på vej.


 

arvingerne dr1

Foto: Per Arnesen

Arvingerne sæson 3

Arvingerne sæson 3 får premiere 1. januar 2017 kl. 20:00 på DR1


Foto: Carsten Andersen / TV 2

Foto: Carsten Andersen / TV 2

Mercur, ny dansk dramaserie på TV 2 Charlie

Mercur får premiere i 2017.


Badehotellet sæson 3Badehotellet sæson 4

Badehotellet sæson 4 har premiere 23. januar på TV 2


Gidseltagningen – ny serie på Kanal 5

gidseltagningen kanal 5 2017‘Gidseltagningen’ er en psykologisk crime-thriller skabt af forfatter og instruktør Kasper Barfoed efter idé af folkene bag ‘Borgen’ og ‘Forbrydelsen’, Adam Price og Søren Sveistrup. Serien tager udgangspunkt i et af vor tids største skrækscenarier: en gidseltagning i hjertet af København.

I ‘Gidseltagningen’ får 15 danskere deres liv vendt på hovedet en regnvåd morgen i oktober, da den metro, de har søgt ly i, bliver kapret af ukendte gerningsmænd, der truer med at likvidere gidslerne ét efter ét.– Serien udspiller sig i otte afsnit over otte dage.

Kanal 5 GidseltagningenSerien har I de bærende roller Paprika Steen, Johannes Lassen og Sara Hjort Ditlevsen, mens blandt andre Dar Salim, Cecilie Stenspil, Henning Jensen, Alexandre Willaume og Allan Hyde er nogle af de andre store navne på rollelisten.

Vises i foråret 2017.


Veni Vidi Vici

veni-vidi-vici-viaplayVeni Vidi Vici, som direkte oversat fra latin betyder “jeg kom, jeg så, jeg sejrede”, er Viaplays nye dramaserie, som både er forfattet og instrueret af den kendte svenske instruktør Rafael Edholm, der herhjemme er bedre kendt, som den charmerende italiener Sonny i Den Eneste Ene (1999). Rafael Edholm spiller selv – sammen med Thomas Bo Larsen (Festen, Jagten) hovedrollerne i serien.

Thomas Bo Larsen, som i serien spiller Karsten Daugaard, en dansk filminstruktør, der af økonomiske årsager, bliver tvunget til at forlade filmindustrien for at tage et “rigtigt” job, som slagter, på sin svigerfars (Michael Segerström) økologiske svinefarm, noget som han fra dag ét ikke bryder sig om. Redningen bliver hans gamle ven og producer, Vincent (Rafael Edholm), som tilbyder en vej tilbage til filmbranchen med et godt betalt filmjob, som pornofilmsinstruktør. Arbejdet er dog ikke uden problemer for Karsten, og snart fører han et dobbeltliv, som sætter både hans eget og familiens liv i fare.

Premiere foråret 2017


Sjit happens sæson 5 TV 2 ZuluSjit Happens sæson 5

Sjit Happens, TV 2 Zulu komedien er tilbage 30. Januar 2017 med sin femte og sidste sæson


Herrens Veje DR1

Foto: Agnete Schlichtkrull

Herrens Veje ny dansk dramaserie på DR1

Herrens Veje, nyt dansk drama med Adam Price dom hovedforfatter. Sendes på DR1 i efteråret 2017, hvor de første 10 afsnit bliver vist. Anden sæson sendes i efteråret 2018.


BROEN III/BRON III

Foto: Carolina Romare

Broen sæson 4

Broen sæson 4, får desværre først premiere i 2018. Læs mere her

Tilføjelser med bekræftede danske serier med forventet starttidspunkt modtages gerne. Skriv en kommentar. 

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt