Formel 1 TV Oversigt 2018

| fredag 24. nov, 2017 14:03 | opdateret 16. feb, 2018 kl. 10:18 | 6 Kommentarer

Formel 1 TV Oversigt Streaming 2018

TV3+ og TV3 Sport-kanalerne følger alle Grand Prix’er henover 2018 og Kevin Magnussen hos Haas. Og her på DIGITALT.TV tjekker vi naturligvis igen op på Formel 1 TV tider, og hvilke streamingtjenester du kan se det på.

Der sendes direkte fra samtlige træninger, kvalifikationer og Grand Prix‘er på fredage, lørdage og søndage. Grand Prix’erne ligger som udgangspunkt på TV3+. Du kan også se Formel 1 på Viaplay. Prøv Viaplay her, ingen binding. Viaplay streamer både live og op til 48 timer forskudt.

Vi er naturligvis tilbage med flere Formel 1 tider, når 2018 sæsonen går i gang til marts. Rettighedsmæssigt så er 2018 det sidste år på den nuværende rettighedsaftale mellem Formel 1 og Viasat/Viaplay.

Formel 1 kalender 2018

Formel 1 løbskalenderen for 2018 er fastlagt og den bliver tætpakket. Ved en enkelt lejlighed køres der løb i tre weekender i træk.

Det franske Grand Prix vender tilbage på kalenderen, ligesom det tyske er tilbage. Ud ryger Malaysia.

 • 25. marts: Melbourne, Australien
 • 8. april: Shanghai, Kina
 • 15. april: Sakhir, Bahrain
 • 29. april: Baku, Aserbajdsjan
 • 13. maj: Barcelona, Spanien
 • 27. maj: Monaco
 • 10. juni: Montreal, Canada
 • 24. juni: Paul Ricard, Frankrig
 • 1. juli: Red Bull Ring, Østrig
 • 8. juli: Silverstone, Storbritannien
 • 22.. juli: Hockenheim, Tyskland
 • 29. juli: Hungaroring, Ungarn
 • 26. august: Spa, Belgien
 • 2. september: Monza, Italien
 • 16. september: Singapore
 • 30. september: Sochi, Rusland
 • 7. oktober: Suzuka, Japan
 • 21: oktober: Austin, USA
 • 28. oktober: Mexico City, Mexico
 • 11. november: Interlagos, Brasilien
 • 25. november: Yas Marina, Abu Dhabi


viaplay f1

RTL sendes ukodet på satellit 19,2 grader øst. RTL udbydes også af mange danske kabel-tv / online tv-udbydere.

Se Formel 1 billigst

På Tysk

Den billigste løsning er at se Formel 1 via tyske RTL. Her får du alle løb og tidskørsler live med tyske kommentatorere.

Se RTL på Telia TV – 15 tv-kanaler for 99,-/måned også på Apple TV 4 og Chromecast
Prøv Telia TV en måned gratis – Klik her

En mulighed er også at se RTL via streamingtjenesten Zattoo.

På Dansk

TV3+, TV3 Sport 1/2 kanalerne og Viaplay dækker alle træninger, kvalifikation og løb direkte.

Billigste udbyder hvis du kun går efter de 3 kanaler er Boxer TV med deres Flex løsning men bemærk det gælder først fra April 2016.

Viaplay er streamingtjenesten hvor du får alt Formel 1 direkte og på dansk for 269,- / måned. Bestil her

Se Formel 1 på streamingtjeneste

Du kan se Formel 1 på Viaplay. Prøv Viaplay her, ingen binding. Du kan både se Formel 1 live og op til 12 timer forskudt på Viaplay.

Se Formel 1 på RTL med Telia TV

Se Formel 1 uden reklamer i Ultra HD

Du kan se Formel 1 løb uden afbrydelser, såfremt du ser Ultra HD udgaven af løbet på Viaplay Sport eller Viasat Ultra HD tv-kanalen. Her sendes der nemlig samlet til alle de nordiske lande, og da det kun er i Danmark, der afbrydes i løbet med reklamer, så bliver du ikke afbrudt af reklamer her.  Der er dog ingen dansk kommentator under selve reklamepauserne. Udenfor reklamepauserne sendes de normale danske kommentatorer fra TV3+.

For at se Formel 1 Ultra HD på Viaplay Sport så skal du både have et Ultra HD TV og en Chromecast Ultra. Det er indtil videre eneste måde at se Ultra HD indhold gennem Viaplay på.

Formel1 TV Guide TV3+ og TV3 SPORT

Fredage
Formel 1-træninger på TV3+ eller TV3 SPORT 1 og TV3 SPORT 2 (varierende sendetider)

Lørdage
Formel 1-træninger og -kvalifikationer på TV3+ eller TV3 SPORT 1 og TV3 SPORT 2 (varierende sendetider)

Søndage
Formel 1 Grand Prix på TV3+ (varierende sendetider)

Formel1 After Dark søndage aften efter løb på TV3+. I Formel 1 After Dark kan se eller gense højdepunkterne fra det seneste løb i motorsportens fineste klasse. Peter Palshøj er i studiet med sine eksperter, og her sættes der fokus på løbet med reaktioner og interviews.

 

Formel1 via Nettet

Du kan se alle Formel 1 løb, kvalifikationer og træninger på viaplay.dk. Viaplay sendetider følger Formel 1 TV Oversigten for TV3+ /TV3 Sport1

Har du Viasat parabol-tv eller adgang til online tjenesten Viaplay, så får du endnu mere dækning.

ViasatVIP giver dig den bedste Formel 1-dækning
Som ViasatVIP-kunde, eller kunde med Sportspakken, får du helt eksklusivt så meget fra Formel 1.Viasat-kunder får hele 5 Xtra-kanaler under hvert Formel 1-løb:

Pit Lane Channel:
Den helt nye kanal giver dig som seer den fulde dækning af det, der sker i pitten. Du oplever presset i pitten og du får en helt unik og speciel udviklet grafik. Og samtidig er du sikret – via en del af skærmen – at du ikke misser noget, der sker på banen.

Driver Tracker Channel: 
Her kan du holde styr på alle kørere. Du kan grafisk få et overblik over hele banen og se den aktuelle forskel mellem kørerne.

On Board Camera Channel:
Igen i denne sæson tilbyder vi alle mænds drøm. At sidde i driverseatet. Vi har monteret kameraer inde i bilerne – og følger løbet fra kørernes synsvinkel. På skærmen kan du se, hvilken kører “du er”. Grafisk vil du også kunne følge hastigheden og brug af “KERS” og “DRS”. Prøv det!

Timing Information Channel: 
Hold dig ajour med alle data. Her får du den aktuelle stilling. Skærmen er ligeledes farvekodet, så du kan se den aktuelle status for hver kører. Du får altså et 100% opdateret overblik over den øjeblikkelige stilling

Highlights Channel: 
Få alle højdepunkter og alt det du eventuelt er gået glip af. Det er her, du kan se de vilde overhalinger eller andre dramatiske øjeblikke.

Del på:

Tags: , , ,

Gemt under:: TV-Nyt, TV-Sport

Kommentarer (6)

 1. Bubbi siger:

  Jeg kan da lige tilføje, at onboard-kameraerne er blevet af markant bedre kvalitet i år.
  Om det er HD kamerarer, ved jeg ikke, men de leverer i hvert fald meget pænere billeder en dem fra sidste sæson.

 2. Per M siger:

  Jeg ved ikke lige om det her specifikke løb, men løb vist på RTL HD det seneste stykke tid, hvor man også så billeder fra Formel 1 vognenes synsvinkel, der var billederne meget skarpe som om at der var tale om HD kameraer der var monteret.
  Men den ene halvdel af værterne i år på RTL HD er Niki Lauda, der vil levere hans ekspert viden.

 3. abekatten siger:

  Det kinesiske Grand Prix starter 07:30 eller 09:00? og hvordan kan det være at de her viaplay onboard kanaler har forskellige sendetider fra selve løbet!?!? Jeg har forsøgt at få svar fra viaplay support man har ikke hørt fra dem.

  • Bo Fredborg siger:

   Løbet starter 09:00. Der er optakt fra 07:30-09:00, og onboard sender når der køres altså 08:00 fra kval lørdag og 09:00 fra løbet søndag.

   Viaplay sender det der sendes også på TV3+ fra løbet, så det er derfor der står 07:30 derinde. Det er det tidspunkt TV3+ starter med optakten.

 4. lunten siger:

  BBC sender også det belgiske Grand Prix,og BBC kan jo relativt nemt ses med deres iPlayer f.eks på iPad og så airplay til ATV.
  BBC sender ialt 10 løb live.
  http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/30704154
  At få adgang kræver samme slags hokus pokus som bruges for at se US Netflix

 5. svbg1979 siger:

  Et godt bud, hvis man ønsker at se Formel 1 tidsforskudt, kunne være tjenesterne Youtv (youtv.de) og Swisscom TV Air (tvair.swisscom.ch/beta).

  Ved begge tjenester skal man oprette en brugerkonto, begge steder kan det gøres med Facebook-login. Ved Swisscom TV Air kan det kun gøres med Facebook-login.

  Det gode ved begge tjenester er, at de kan benyttes her i Danmark.

  Ved Youtv får du de første 14 dage fuld adgang, og efterfølgende bliver du konverteret til gratis bruger med adgang til at gå 24 timer tilbage i alle programmerne på stort set alle de tyske tv-kanaler. Det gode er, at man i deres App kan benytte Chromecast.

  Når man bliver konverteret til gratis bruger kan man officielt ikke længere downloade programmer, men da deres optagelser ikke er krypteret på nogen måde, kan man faktisk nemt downloade dem direkte i browseren ved at højreklikke i playeren, og så vælge hvor på computeren man vil gemme videofilen.

  Ved Swisscom TV Air kan du gå 30 timer tilbage og det er med både Tyske, Østrigske, Schweiziske, Engelske, Franske og Italienske tv-kanaler! Der er dog ikke Chromecast-understøttelse i deres App.

  Husk at benytte Recorder-funktionen (ikke Replay) når du skal se et givent program. Ellers får du beskeden, at tjenesten ikke kan benyttes udenfor Schweiz.

  Spørgsmål? Så skriv til mig!

Skriv et svar