TV-NytStreamingnyt

Se Formel 1 uden reklameafbrydelser

Reklamer inde Formel 1 er et irritationsmoment for rigtig mange Formel 1 fans, men det er faktisk muligt at se Formel 1 uden reklameafbrydelser på dansk tv og streaming. Vi fortæller hvordan herunder.

Mens Formel 1 på TV3+ er med reklameafbrydelser, så har Viasat og Viaplay også Formel 1 rettigheder i Sverige og Norge. Her sendes det uden reklameafbrydelser, og derfor så har Viasat Ultra HD kanalen, der er fælles for alle de nordiske lande, heller ikke reklameafbrydelser.

Formel 1 på TV uden reklamer

Viasat Ultra HDViasat Ultra HD kan i Danmark ses hos Viasat, Waao og Stofa. Får du dit tv fra en af disse udbydere og et Ultra HD TV, så kan du altså se Formel 1 uden reklameafbrydelse ved at se Formel 1 på denne kanal. Der er de samme danske kommentatorer som på TV3+, det eneste du må undvære er, at der ikke kommenteres, mens der er reklameafbrydelser på TV3+, men det er jo til at leve med. Bemærk det er kun selve løbene og af og til kvalifikationen, der sendes på Viasat Ultra.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Formel 1 på streaming uden reklamer

ViaplayOgså på streaming er der en mulighed for at Formel 1 løb uden reklamer. Viaplay Total Reklame-link tilbyder nemlig en Ultra HD stream fra Viasat Ultra HD kanalen. Således får du også her adgang til at se hele løbet uden reklameafbrydelser.

Du skal have et Viaplay Total Reklame-link abonnement for at se Ultra HD streamen, samt en Google Chromecast Ultra eller Nvidia Shield TV og naturligvis en tilstrækkelig hurtig internetforbindelse. Ultra HD signalet er også dukket på Viaplay på Apple TV 4K.

Endelig kan du se Ultra HD på PC gennem Microsoft Edge browser. For at streame i 4K kræver det en HDMI-tilslutning som er kompatibel med HDCP 2.2 eller en indbygget skærm som kan vise indhold i 4K samt 7. generation Intel Core-processor.


creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button