Kabel-TV

YouSee blev udskiftet i Ishøj men nu er der masser af problemer

intet signal tv1. juni blev YouSee skiftet ud som signalleverandør i Ishøj kommune. Her havde kommunen valgt at overdrage kommunens fællesantennenet til firmaet Kabelplus, som skulle være både billigere og bedre, blev der lovet.

Nu her godt halvanden måned senere, så står det ifølge mediet SN.DK skidt til med kundetilfredsheden. Der meldes om kaos både i forhold til tv-kanaler og internetforbindelser.

Den overordnede status på den første måned er, at overdragelsen til Kabelplus har taget længere tid og krævet flere ressourcer end forventet. For at arbejde sig igennem puklen af supportsager har Kabelplus tilføjet flere teknikere til deres team og desuden lavet en mere systematisk planlægning af teknikerbesøg. Formålet er at få nedbragt ventetiden på teknikerbesøg.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ifølge borgmesteren i Ishøj, Ole Bjørstorp, er det svært helt at undgå fejl med så stort et anlæg. Men kravet til Kabelplus er, at de hurtigst muligt bringer antallet af fejl ned på et niveau, hvor alle kundehenvendelser kan følges op på inden for en til to dage.

Kilde: SN.DK via Rec.dk

I samme kategori

Back to top button