Kabel-TV

Stor nordjysk antenneforening sætter priserne ned når Discovery Networks kanalerne forsvinder

Fra årsskiftet bliver der færre tv-kanaler hos Hjørring Antenneselskab. Foreningen får sit signal via YouSee, men i stedet for at droppe YouSee på grund af de manglende Discovery Networks kanaler, så håber man på en snarlig aftale og sætter i mellemtiden prisen ned.

Bestyrelsen hos Hjørring Antenneselskab har meget nøje overvejet de forskellige muligheder, der i forbindelse med konflikten mellem YouSee og Discovery. Man kunne vælge helt at følge YouSees forslag om at sætte andre tv-kanaler i de tre pakker og fortsætte med uændret pris. Man kunne også vælge at købe Discoverys kanaler hos en anden leverandør, men det indebærer den risiko, at foreningen så kan blive bundet af en aftale i længere tid – også selv om YouSee og Discovery skulle komme overens. Det ville også blive en løsning, hvor de 11 kanaler ikke vil blive tilgængelige på web-TV, YouSee-boksen, BlandSelv løsningen, og der ville mangle EPG.

Den sidste mulighed – som nok primært vil blive begrædt af sportsinteresserede – er at undlade at have kanalerne i en periode.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Vores gæt – og håb – er, at parterne finder sammen igen, og til den tid vi se på, hvilke af Discoverys kanaler vi vil have på igen og så justere prisen på pakkerne tilsvarende. Indtil da har vi valgt at klappe hesten og i stedet at sætte prisen ned.

Men de sportsinteresserede behøver nu ikke være nervøse, siger formand for HAS, Kurt Larsen. Den nye sportskanal TV 2 Sport X tager HAS ind i pakke 2 og sammen med Xee og den sport, der bliver vist på f.eks. TV 3 Sport, TV 3 MAX, TV 3+ og DR 1 og TV 2 er der meget godt at se. Hvis det ikke er nok, kan besparelsen på tv-pakkerne bruges til at købe en streamingtjeneste, som viser det der mangles.

Man kan opsige/skifte pakke fra den 1. januar 2020 uden omkostninger – gældende frem til 8. januar 2020. Der bliver afholdt 2 medlemsmøder i forbindelse med udmeldingen.

Hjørring Antenneselskab prisændringer

  • Pakke 1 sættes 5 kr. ned til 149 kr. (ved uændret udbud som i 2019 var den steget 20 kr. til 164 kr.)
  • Pakken sættes 10 kr. ned til 309 Kr./md. (ved uændret udbud som i 2019, var den steget 20 kr. til 339 kr.)
  • Pakken sættes 100 kr. ned til 399 Kr./md. (ved uændret udbud som i 2019 var den steget 20 kr. til 519 kr.)

I samme kategori

Back to top button