Nu dropper fynsk antenneforening YouSee

| tirsdag 19. nov, 2019 09:05 | 2 Kommentarer
Ringe Antenneforening yousee asom

Der er flere antenneforeninger, der ikke vil acceptere at Discovery Networks tv-kanaler fra nytår ikke længere kan ses via YouSee. Først var det en antenneforening i Ringsted der sagde farvel til YouSee som signalleverandør med sine sine 5.600 kunder.

Nu melder Ringe Fællesantenneforening med 2600 medlemmer til Fyens.dk, at de også dropper YouSee. Man skifter i stedet til at få sine tv-signaler fra ASOM-Net (et non profit fællesskab for frie antenneforeninger og boligforeninger) og skiftet sker formentlig fra 30. december.

Foreningen i Ringe valgte at opsige deres aftale med Yousee allerede tilbage i slutningen af 2018. Det var dengang dog at strategiske årsager for at stå bedst muligt i forhold til en ny aftale, men den beslutning gør altså nu at foreningen kan undgå at miste Discovery Networks tv-kanalerne.

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Kabel-TV

2
Kommentarer

for at kommentere
1 Kommentartråde
1 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
Per M

Hos vores antenneforening er der pludselig indkaldt til ekstraordinær generalforsamling her i starten af December.
YouSee nævnes ikke specifikt i indkaldelsen om det drejer sig om dem, men det er bla. noget om samarbejde med andre antenneforeninger, så gad vide om det drejer sig om det ASOM-Net.
Vi får at se.

C. Johansen

Det ser ud til, at det ikke direkte skyldes konflikten mellem Discovery og YouSee, da opsigelsen er tilbage fra 2018. Men hvor godt fungerer ASOM-Net?
https://dk.trustpilot.com/review/asom-net.dk