Waoo! inkluderer TV 2 og satser på Personligt TV

| mandag 07. nov, 2011 10:10 | 1 kommentar

Waoo! gennemfører en større omlægning af TV-pakkerne fra årsskiftet i forbindelse med, at TV 2 bliver betalingskanal og fortsætter med at være en del af Waoo!’s TV-tilbud til alle kunder. Det betyder mange nye kanaler, mere Personligt TV, altså TV man selv vælger præcis hvornår og hvordan man vil se, og det fører også til prisstigninger på de væsentligste pakker. Prisen på Waoo!’s Lille TV Pakke stiger således med 20 kr. om måneden.

”Kanalændringerne giver vores TV-kunder flere og bedre kanaler samt et bredere HD-udbud til gengæld for en mindre prisstigning. Samlet set får vores kunder betydeligt større valgfrihed, hvor de ikke blot kan vælge kanal, men også får muligheden for at vælge specifikke udsendelser, samt at bestemme hvor, hvornår og hvordan de vil se udsendelserne. Det kalder vi Personligt TV. Kunder med Lille TV Pakke har adgang til hele DR’s on-demand univers, lige som de kan starte deres programmer forfra og leje videofilm med fjernbetjeningen. Og det ved vi, at vores kunder er meget glade for,” siger Waoo!’s administrerende direktør Anders Christjansen.

Waoo!’s Lille TV Pakke bibeholder TV 2’s hovedkanal, der fra årsskiftet bliver en betalingskanal. Desuden kommer pakken til at indeholde TV 2 i en HD-udgave. Adgangen til DR’s on demand-univers, DR NU, betyder, at alle Waoo!’s TV-kunder har mulighed for at se alt det TV, der ligger i DR NU’s offentligt tilgængelige arkiver, som ellers kun fås til computere.

Waoo! Stor TV Pakke udvides med markant flere nyheder og mere Personligt TV, og derfor stiger prisen med 30 kr., men den holdes samtidig på et konkurrencedygtigt niveau på 329 kr. om måneden. Der kommer syv nye almindelige TV kanaler samt seks nye HD kanaler. Der er tale om to nye HD kanaler – Discovery HD og Animal Planet HD – samt fire HD versioner af eksisterende kanaler: SVT 2 HD, TV 2 Film HD, RTL HD og MTV Danmark HD. Sidstnævnte kanal lanceres dog først 1. februar. De syv nye almindelige kanaler er: dk4, TLC, TNT7, Showtime, Star!, Silver, og den engelsksprogede nyhedskanal France 24.

Stor TV Pakke giver kunderne adgang til endnu mere Personligt TV i form af TV on demand arkiver fra Cartoon Network, Boomerang, CNN, TCM, og Adult Swim plus adgang til Waoo! Web TV, som giver kunderne mulighed for at se udvalgte TV-kanaler på op til fem computere eller iPads i hjemmet. Tre almindelige kanaler – BBC World News, Extreme Sport Channel og UPTOWN TV – udgår. Desuden indeholder Waoo! Stor TV Pakke det samme som Waoo! Lille TV Pakke.

”Vi inkluderer Personlig TV, fordi vi tror på, at det er måden Waoo! skal differentiere sig på i fremtiden. Og fremtiden fås nu,” siger Anders Christjansen.

”Vi lægger vægt på at give vores kunder så Personligt TV som muligt inkluderet i prisen. Desuden har vi et stort udvalg af TV i HD-kvalitet. I forvejen sender vi alt vores TV i markedets højeste billedkvalitet. Det har Waoo! som noget unikt mulighed for at gøre på grund af de meget høje internethastigheder, vi har på fiberbredbåndsforbindelserne,” siger Anders Christjansen.

”Vi lægger vægt på at give vores TV-kunder valgfrihed og Personligt TV. Alle TV-kunder har adgang til DR NU og til Waoo! Bio, hvor man kan leje en film med fjernbetjeningen. Og man kan også starte forfra på en udsendelse, hvis man ikke fik starten med,” siger Anders Christjansen.

Til hver af husets TV-skærme streamer Waoo! gennem IPTV på TV boks i markedets højeste kvalitet, nemlig i op til 16 Mbit/s. Selv på en meget stor og krævende fladskærm giver det et knivskarpt billede.

Kilde: Waoo! presse

Faktaboks Lille TV Pakke

 

Nye kanaler

Beskrivelse

TV 2 HD (alle 8 regioner)

TV 2 HD spejl

8 TV 2 regionale kanaler

Alle de kendte TV 2 regioner får nu deres egne kanaler

 

 

OD inkluderet i Lille TV Pakke

(TV arkiv via fjernbetjeningen).

DR NU

Med TV on demand fra Waoo! kan du se og gense DR’s programmer i helt op til en måned efter, de er blevet sendt på TV.

 

Faktaboks Stor TV Pakke (ud over ændringerne i Lille TV Pakke)

 

Nye kanaler

Beskrivelse

SVT 2 HD

SVT 2 i HD

RTL HD

RTL i HD

TV 2 Film HD

TV 2 Film i HD

MTV Danmark HD

MTV Danmark i HD

dk4

Vedkommende TV, hvor langt over 90 procent af programmerne er danske.

TLC

Inspirerende og autentiske programmer med humor og kant. Fordybelse og lune, gråd og grin.

TNT7

En lækker cocktail af afslappende film, varme komedier, prisbelønnede dramaserier og moderne dokumentar.

Showtime

Showtime er kanalen med de bedste film inden for action, thrillers, sci-fi og horror.

Star!

Gallaer, modeopvisninger og daglige underholdningsnyheder fra Hollywood m.m.

Silver

Silver er filmkanalen til alle store filmelskere, og sætter fokus på meget omtalte film lavet uden for Hollywood.

France 24

Internationale nyheder, med fransk perspektiv, på engelsk.

Discovery HD

Discovery er en af verdens mest populære TV-kanaler, som sender programmer med de seneste opdagelser og videnskabelige landvindinger. Nu i HD som selvstændig kanal.

Animal Planet HD

Se dyrene på nært hold i deres naturlige omgivelser. Fantastiske dyreudsendelser for seere i alle aldre. Nu i HD, som selvstændig kanal.

Udgår

 

BBC World News

 

Extreme Sport Channel

 

UPTOWN TV

 

 

 

OD inkluderet i Stor TV Pakke

(TV arkiv via fjernbetjeningen).

CNN on demand

Episoder fra shows som Living Golf, Business traveller, Screening Room, Worlds untold stories samt My City, My Life.

Cartoon Networks on demand

Episoder fra Ben10, Chowder, Flapjack, Jimmys skøre verden og mange flere.

Boomerang on demand

Det er her alle aldre kan se og gense klassikere som Scooby-Doo, Tom & Jerry og Garfield – Et kæmpestort udvalg af verdens bedste tegnefilm.

TCM on demand

En perlerække af klassikere fra 40’erne og frem til i dag. Der er klassiske westerns, romantik, gys og drama på højt plan.

Adult Swim on demand

Tegnefilm med gode grin og grovkornet humor. Det er stedet for de (u)følsomme mænd i alderen fra 18 år, der sætter pris på ualmindelig sjov humor.

 

 

Del på:

Gemt under:: Kabel-TV

Kommentarer (1)

  1. langkawi siger:

    Det er ik’ så ringe endda 😉

Skriv et svar