[responsive_menu_pro]

Viasat har nu også Xee i deres kanaludbud

| torsdag 08. aug, 2019 16:27 | opdateret 12. aug, 2019 kl. 7:57 | 1 kommentar
Xee Viasat

Viasat har udvidet kanaludbuddet til sine kunder med en ny kanal. Fra i dag den 8. august har Viasats kunder nemlig flow-kanalen, Xee, der blandt andet viser halvdelen af Premier League-kampene, med i tv-pakken. Xee vil kunne findes på kanalplads 34 hos Viasat.

Premier League-sæsonen skydes i gang den 9. august, og det bliver for Viasats kunder med adgang til alle flow-tv kampene fra Premier League. NENT har nemlig netop indgået en aftale om, at Viasats kunder får den nye kanal, Xee, med i Total-pakken, som fra den nye sæson viser halvdelen af Premier League-kampene.”

Kunder med Total-pakken hos Viasat er således sikret alle de store kampe i HD via deres tv-boks og adgang til alt Premier League via deres Viaplay Total abonnement.”

”Det er alfa og omega for os, at vi altid sikrer det absolut bedste produkt til vores kunder – i form af sport fra øverste hylde kombineret med de bedste film og serier. Det glæder os derfor, at vores kunder nu også kan få adgang til kanalen Xee, og at vi udover adgang til Premier League-kampe på kanalen, også kan tilbyde vores kunder attraktivt indhold – både danskproduceret og af international kaliber”, siger Hanne Witthøft, VP, Viasat Consumer, Danmark.”

Xee og NENT deler i dag rettighederne til Premier League på flow-tv, mens NENT har rettighederne til at vise alle kampe på Viaplay.

Udover det attraktive Premier League-indhold får Viasats kunder med Xee i pakken, nu også danske serier som ’Sunday’ og ’29/30/31’ samt amerikanske serier som ’Walking Dead’, ’Suits’ og ’The Resident’.

Kanalen fås i Viasats Total-pakke til 619 kroner om måneden. Kanalen bliver i øvrigt inkluderet i alle Viasats sportspakker.

Tjek aktuelle tv-serier du kan se på Xee her

Læs mere om hvilke tv-udbydere der har Xee i deres kanaludbud her

Kilde: Nent presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Viasat

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentar tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
HansPedersen

Ja så mangler vi kun Eurosport 1 ovre hos Viasat 😉