[responsive_menu_pro]

Har du også fået Xee i din tv-pakke? Tjek aktuelle serier på Xee her

| torsdag 08. aug, 2019 08:05 | opdateret 08. aug, 2019 kl. 9:05 | 0 Kommentarer
Xee YouSee tv-kanal

TV-kanal Xee sender 24 timer i døgnet med serier og film. Xee startede hos YouSee, men her fra august er kanalen også tilgængelig hos Stofa, Boxer og Viasat. Så får du tv fra én af disse tv-udbydere, så er der grund til at tjekke Xee ud.

Lige nu har Xee nogle serier, der er særligt aktuelle. Dem kan du læse mere om herunder.

Vild Vild Vestkyst – ny Xee programserie

Vild Vild Vestkyst Xee
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film søndag 01/09/19 Xee kl. 21:00
01-09-2019 21:00:00 Europe/Copenhagen Vild Vild Vestkyst – ny Xee programserie

Xee satser også på danske serier og reportager, og i den nye serie Vild Vild Vestkyst følger vi igennem seks programmer de særdeles engagerede medlemmer i knallertklubben Maxi Maniacs, der holder til i Esbjerg.

Xee Xee YouSee

Xee satser også på danske serier og reportager, og i den nye serie Vild Vild Vestkyst følger vi igennem seks programmer de særdeles engagerede medlemmer i knallertklubben Maxi Maniacs, der holder til i Esbjerg.

Programmerne følger seks udvalgte medlemmer samt deres hustruer og familier. Det er præsidenten Nikolaj, vicepræsidenten Mark, revisoren Dan, smeden Henrik og medlemmerne Olsen og Henrik. På sidelinjen følger vi hustruerne Tena, Nanna og Pia.

Vild Vild Vestkyst sætter fokus på kontrasten mellem medlemmernes hverdag med familie og alle dagligdagens udfordringer, mens livet i knallertklubben står for et fællesskab, hvor medlemmerne har et frirum og et ofte ubekymret “drengerøvsliv”. Programmerne følger både med, når klubben og medlemmerne gør klar til arrangementer og knallerttræf med andre klubber.

Vild Vild Vestkyst er lun vestjysk humor, hvor passionen for klubben og gamle knallerter er centrum i et unikt fællesskab, når medlemmerne ifører sig lædervestene i en klub, hvor hustruer ikke har adgang. Kvinderne styrer til gengæld medlemmernes familieliv med hård hånd, når først knallertsæsonen tager fart – også når de melder mændene til at gå til babyrytmik med de små.

Xee lægger ud med at sende to afsnit i træk. I premiereprogrammet møder vi klubbens medlemmer i Esbjerg, og i program 2 er vi med, når Maxi Manics holder årets fest for 200 knallertentusiaster fra hele Danmark. Klubbens ære er blandt andet på spil, når der dystes i ringridning med dildohjelme i den årlige “dickbør konkurrence”. Serien er produceret af Heartland TV for Xee.

Serien kan naturligvis også streames på Xee, der hver søndag lægger de seneste afsnit ud til streaming.

Video Thumbnail
Vild Vild Vestkyst - trailer

The Gifted – sæson 2

The Gifted Xee
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film onsdag 14/08/19 Xee kl. 22:00
14-08-2019 22:00:00 Europe/Copenhagen The Gifted – sæson 2

Hvis man elsker X-Men filmene er der god grund til også at se serien The Gifted, der bygger på netop Marvel Comics X-Men-univers.

Xee Xee YouSee

Hvis man elsker X-Men filmene er der god grund til også at se serien The Gifted, der bygger på netop Marvel Comics X-Men-univers. På Xee kan du nu streame hele sæson 1 og glæde dig til premieren på sæson 2 onsdag i uge 33.

Serien handler om en forstadsfamilie i USA, der opdager, at deres børn besidder mutantkræfter og dermed bliver jaget vildt. I sæson 2 har menneskerne med mutantkræfter slået sig samen i et hemmeligt hovedkvarter i Washington D.C. Blandt almindelige mennesker er der både dem, der med al magt vil bekæmpe mutanterne og dem, der kæmper for mutanternes rettigheder. Hele samfundet bliver stadigt mere polariseret, og selvom The X-Men tror, mennesker og mutanter kan leve samme, er det ikke alle, der deler den drøm. Forældre med mutantbørn bliver jaget vildt og The X-Men er forsvundet.

Hovedpersonerne distriktsadvokat Reed Strucker og hans familie. Han har fået til opgave at indfange og indespærre alle mutanter, men må selv flygte, da det går op for ham, at hans egne børn har mutantevner.

Serien er produceret af Fox Televison. Stephen Moyer og Amy Zacker spiller forældrene.

Spanish Princes på Xee

The Spanish Princess cmore xee
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film mandag 12/08/19 Xee kl. 22:00
12-08-2019 22:00:00 Europe/Copenhagen Spanish Princes på Xee

Xee viser fra midten af august det historiske drama om Katharina af Aragonien, der ender som den engelske kong Henrik d. 8’s første hustru og dermed som dronning af England.

Xee Xee YouSee

Xee viser fra midten af august det historiske drama om Katharina af Aragonien, der ender som den engelske kong Henrik d. 8’s første hustru og dermed som dronning af England. Den historiske Katharina var en uhyre viljestærk, religiøs kvinde, født i 1485, og det er hendes liv, serien skildrer. Hun voksede op som datter af Isabella af Kastilien og Ferdinand 2. af Aragonien med en plan om, hun skulle ægte en engelsk kronarving, men selv planer i royale kredse kuldsejler, når en vigtig aktør uventet dør.

Serien handler om magt, politik, kærlighed og bedrag, og den skildrer Katharinas rejse mod titlen som dronning af England. En rejse, der ser ud til at ende brat, da hun med sit følge ankommer til England. The Spanish Princess er skrevet af Emma Frost og Matthew Graham og er baseret på Phillipa Gregorys bøger. De første to afsnit er instrueret af danske Birgitte Stærmose. Serien i otte afsnit kan naturligvis også streames hos Xee.

Kan du ikke vente kan den allerede nu ses hos C More

Fuhlen og Mandel går all in – nye afsnit

Fuhlen og Mandel går all in
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film søndag 11/08/19 Xee kl. 21:00
11-08-2019 21:00:00 Europe/Copenhagen Fuhlen og Mandel går all in – nye afsnit

Værten David Mandel og komikeren Christian Fuhlendorff har skabt et uformelt, bizart og voldsomt underholdende comedy-sportsrejseprogram, hvor de to værter garanterer, at man, ligegyldigt om man er sportsfan eller ej, aldrig vil kede sig i selskab med …

Xee Xee YouSee

Værten David Mandel og komikeren Christian Fuhlendorff har skabt et uformelt, bizart og voldsomt underholdende comedy-sportsrejseprogram, hvor de to værter garanterer, at man, ligegyldigt om man er sportsfan eller ej, aldrig vil kede sig i selskab med dem. Xee sender fra uge 32 nye afsnit med de to rejsende, og vi sender to afsnit i træk søndag d. 11. august kl. 21.00.

David Mandel er vild med sport, men hans gode ven og medvært Christian Fuhlendorff er pænt ligeglad med sport. David tager derfor Christian med ud på en episk rejse i amerikanske sportsgrene i et stædigt forsøg på at tænde hans passion. David Mandel har valgt amerikansk sport, fordi alt “over there” jo er større og vildere. Derfor får han lokket Christian med til USA, hvor de med skæv humor og oprigtig nysgerrighed møder fanatiske fans og fantastiske spillere fra de største sportsgrene i Amerika: Amerikansk fodbold, basketball, baseball, ishockey, fodbold og Nascar.

Serien Fuhlen og Mandel går all in kan naturligvis også stremes på Xee.

Fuhlen og Mandel Går All-In

Fuhlen og Mandel Allin Xee
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film torsdag 25/07/19 Xee kl. 00:00
25-07-2019 00:00:00 Europe/Copenhagen Fuhlen og Mandel Går All-In

David Mandel og Christian Fuhlendorff har sammen med Xee skabt et uformelt, bizart og voldsomt underholdende comedy-sportsrejseprogram

Xee Xee YouSee

David Mandel og Christian Fuhlendorff har sammen med Xee skabt et uformelt, bizart og voldsomt underholdende comedy-sportsrejseprogram. De to værter garanterer, at ligegyldigt om man er sportsfan eller ej, vil man aldrig kede sig i selskab med dem.

David Mandel er vild med sport, men hans gode ven og medvært Christian Fuhlendorff er pænt ligeglad med sport. David tager derfor Christian med ud på en episk rejse i amerikanske sportsgrene i et stædigt forsøg på at tænde hans passion. David Mandel har valgt amerikansk sport, fordi alt “Over there” jo er større og vildere. Derfor får han lokket Christian med til USA, hvor de med skæv humor og oprigtig nysgerrighed møder fanatiske fans og fantastiske spillere fra de største sportsgrene i Amerika: Amerikansk fodbold, basketball, baseball, ishockey, fodbold og Nascar.

Man kan blandt andet se frem til at de to besøger New York Yankees og den amerkanske baseball-serie. Yankees er et af de mest kendte sportsbrands i verden. Og så ser de på kvaliteten af amerikansk soccer og ikke mindst fankulturen. David lader også Fuhlendorff møde NHL-stjernen Nikolaj Ehlers i Winnipeg Jets, hvor de ikke slipper for at tage skøjter på selv. Man kan også se frem til både basketball med LA Lakers og Nascar i serien.

Suits – sæson 9 ekslusiv premiere på Xee

Suits sæson 9 Xee
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film mandag 22/07/19 Xee kl. 21:00
22-07-2019 21:00:00 Europe/Copenhagen Suits – sæson 9 ekslusiv premiere på Xee

 Xee har eksklusiv dansk premiere på Suits sæson 9 den 22. juli, kun få dage efter premieren i USA.

Xee Xee YouSee

Så er der endelig premiere på den afsluttende sæson af Suits, sæson 9, hvor alle tråde, magtkampe og opgør på advokatkontoret Pearson, Spector & Litt bliver samlet. Xee har eksklusiv dansk premiere på serien den 22. juli, kun få dage efter premieren i USA.

Foreløbig har informationerne om indholdet i den sidste sæson været holdt tæt til kroppen af folkene bag den populære serie. Kun få ting er sluppet ud om handlingen i den sidste sæson, men vi ved, at Mike vender tilbage på kontoret og så afslører den officielle trailer, at det ser ud som om, nogen er ved at overtage firmaet mod de ansattes vilje.

Vi ved også, at Hollywood-stjernen Katherine Heigl stadig udfylder rollen efter Meghan Markel, der er blevet giftet ind i det engelske kongehus. Heigl spiller rollen som Samantha Wheeler – en talentfuld, ny partner, der i sæson 8 for alvor ruskede op i advokatfirmaet Pearson, Spector & Litt. Magtkampe, private opgør og professionelle sejre og nederlag på kontoret er kernen i Suits.

Suits kan streames på Xee, der hver mandag lægger et nyt afsnit til streaming.

Legion – sæson 3

Legion sæson 3
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film fredag 12/07/19 Xee kl. 22:00
12-07-2019 22:00:00 Europe/Copenhagen Legion – sæson 3

Den tredje sæson af serien Legion får premiere på Xee i uge 28. Hver fredag kan man nyde et afsnit af serien, der er baseret på Marvel Comics historie om den skizofrene David, der opdager, at han har helt specielle mutant-kræfter.

Xee Xee YouSee

Den tredje sæson af serien Legion får premiere på Xee i uge 28. Hver fredag kan man nyde et afsnit af serien, der er baseret på Marvel Comics historie om den skizofrene David, der opdager, at han har helt specielle mutant-kræfter. Xee har allerede sendt sæson 1 og 2, og der er masser af spænding i vente i den nye sæson.

Historien i den nye sæson drejer sig stadig om David Haller, der blandt andet har fundet ud af, han har telekinetiske evner, og at han muligvis er den mest kraftfulde person på jorden. Og det er naturligvis et problem, idet David Haller også er mentalt udfordret og ikke altid er mentalt stabil. I denne tredje sæson kommer David på sin hidtil sværeste opgave – nemlig at forsøge at rydde op i fortiden for at redde fremtiden. Tredje sæson starter, hvor anden sæson sluttede – nemlig med David Haller, der viser, hvordan han har tænkt sig at bruge sine mutantevner til at rydde op i alle sine egne fejl i fortiden. Det betyder, han må rejse i tiden, men det er ikke uden udfordringer.

Legion kan naturligvis streames allerede dagen efter på Xee, hvor man også kan se eller gense de to første sæsoner.

Ash vs Evil Dead

Ash vs Evil Dead C More Play
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film fredag 12/07/19 Xee kl. 00:00
12-07-2019 00:00:00 Europe/Copenhagen Ash vs Evil Dead

Ash vs Evil Dead er en fantastisk amerikansk horror-komedie, der bygger på filmene i Evil Dead-trilogien. Serien er som filmene – en skøn blanding af horror, humor og horrible begivenheder. Bruce Cambell spiller igen rollen som Ash Williams, og Ash er …

Xee Xee YouSee

Ash vs Evil Dead er en fantastisk amerikansk horror-komedie, der bygger på filmene i Evil Dead-trilogien. Serien er som filmene – en skøn blanding af horror, humor og horrible begivenheder. Bruce Cambell spiller igen rollen som Ash Williams, og Ash er i topform i serien.

Serien begynder 30 år efter det episke slag mod de levende døde, de såkaldte “deadnites”. Ash bor nu i en trailerpark, hvor det meste handler om at score på den lokale bar. Her prøver han en aften at score en meget yngre kvinde med en løgnehistorie om, hvordan han fik hugget sin hånd af. Ashs kvindejagt betyder også, at han en aften kommer til at åbne de dødes bog, Necronomicon Ex-Mortis, fordi han vil imponere en pige med poesioplæsning. Ash er dermed skyld i, at de levende døde genopstår.

Samtidig er den lokale detektiv i Michigan State Police, Amanda Fisher, i gang med at undersøge en sag i et forladt hus. I huset er en besat kvinde, der slår Amandas kollega ihjel. Det lykkes dog Amanda at besejre den besatte kvinde, men så dukker hendes nu døde kollega op igen som “undead”.

For Ash betyder udviklingen, at livet endnu engang byder på udfordringer med besatte mennesker – og Ash må derfor genoptage sin gamle motorsavspersona, der bekæmper de ikke-døde.

Alle afsnit af Ash vs Evil Dead kan streames på Xee allerede dagen efter, de har været vist på Xee.

Outcast – sæson 2

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film fredag 07/06/19 Xee kl. 23:50
07-06-2019 23:50:00 Europe/Copenhagen Outcast – sæson 2

Xee har sendt første sæson, og i uge 23 kommer premieren på den ventede sæson 2.

Xee Xee YouSee

Outcast er en prisbelønnet, amerikansk gyserserie, skabt af Robert Kirkman (The Walking Dead). Xee har sendt første sæson, og i uge 23 kommer premieren på den ventede sæson 2. Xee sender to afsnit af serien i træk hver fredag. Hovedpersonen Kyle Barnes (Patrick Fugit) har siden sin barndom været udsat for dæmoniske besættelser og overnaturlige kræfter. Som voksen bliver besættelserne voldsommere og voldsommere, og Kyle må kæmpe for at beskytte sine nærmeste. Med i kampen er præsten John Anderson og Chief Giles, mens hans søster Megan kæmper med sine egne dæmoner.

I sæsonen afsløres det, at de overjordiske trusler viser sig at være større, end Kyle kunne have forestillet sig. Hans kamp vokser, og han opdager uhyggelige hemmeligheder om sin egen fortid.

Hele sæson 1 og hele sæson 2 kan også streames på Xee. Begge sæsoner kan i sin fulde længde ses på stream fra lørdag d. 8 juni.

Family Guy – sæson 18

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film fredag 07/06/19 Xee kl. 21:30
07-06-2019 21:30:00 Europe/Copenhagen Family Guy – sæson 18

Xee sender eksklusivt den nyeste sæson – sæson 18 af Family Guy – en animationsserie, der netop har haft jubilæum med ikke mindre end afsnit nr. 300.

Xee Xee YouSee

Siden 1999 har den utrolige animationsserie Family Guy rullet henover tv-skærmene. Serien er skabt af amerikanske Seth MacFarlane og er en tyk, ironisk og grovkornet satire over amerikansk kultur. Seth lægger selv stemme til blandt andre hovedpersonen i serien, faderen Peter Griffin, der bor sammen med konen Lois og deres børn Meg, Chris og Stewie samt den talende hund Brian. Serien foregår i den fiktive by Quahog, hvor den dybt dysfunktionelle familie bor.

Xee sender eksklusivt den nyeste sæson – sæson 18 af Family Guy – en animationsserie, der netop har haft jubilæum med ikke mindre end afsnit nr. 300. Man kan naturligvis gense afsnit 300 via streaming, men ellers nyde de nyeste afsnit eksklusivt på Xee hver fredag. Serien har siden premieren i 1999 været nomineret til 12 Emmy Awards og vundet tre gange. Aftenens afsnit kan streames dagen efter på Xee.

Del på:

Tags:

Gemt under:: Boxer, Viasat, YouSee, Stofa

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked