Har du Xee i din tv-pakke? Tjek aktuelle serier på Xee her

Xee logo

TV-kanal Xee sender 24 timer i døgnet med serier og film. Xee startede hos YouSee, men fra sommeren 2019 blev kanalen også tilgængelig hos Stofa, Boxer og Viasat. Så får du tv fra én af disse tv-udbydere, så er der grund til at tjekke Xee ud.

Lige nu har Xee nogle serier, der er særligt aktuelle. Dem kan du læse mere om herunder.

32 – ny sæson fra 1. januar på Xee - se traileren her

32 Xee
Xee Xee 10 Afsnit Fra onsdag 01/01/20 Xee kl. 00:00

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag serien 29 er nu nået til 32 i sin fjerde sæson. 32 får eksklusiv streamingpremiere 1. januar 2020, mens alle afsnit af 32 kan ses på Xees tv-kanal 5. januar 2020.

Ligesom de andre tre tidligere sæsoner kredser også 32 om Julie og Jespers venskab, og hvorvidt det kan holde til, at voksenlivet nu for alvor banker på.

De to står i 32 nemlig over for den største udfordring, som tilværelsen som ung voksen kan byde på, Julie er gravid.

I den nye sæson medvirker blandt andet også: Mia Lyhne, Sofie Linde, Joachim Fjelstrup, Frederik Cilius, Anders Morgenthaler, Phlake, Jeppe Bruun Wahlstrøm (Yepha) og Zaki Mehabil.

32 er på 10 afsnit.

 

Video Thumbnail
Trailer "32"
Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag serien 29 er nu nået til 32 i sin fjerde sæson. 32 får eksklusiv streamingpremiere 1. januar 2020, mens alle afsnit af 32 kan ses på Xees tv-kanal 5. januar 2020. Ligesom de andre tre tidligere sæsoner kredser også 32 om Julie og Jespers venskab, og hvorvidt det kan h

På eventyr med familien Hvidt Kessler - Xee følger den tidligere bokser og familien på rejse

På eventyr med familien Hvidt Kessler Xee
Xee Xee torsdag 21/11/19 Xee kl. 21:30

Den tidligere bokser Mikkel Kessler og hans familie kommer for alvor i centrum på Xee, når familien i et helt nyt program tager på en enestående rejse til Afrika. Det er i den nye programserie På eventyr med familien Hvidt Kessler.

Mikkel og Lea har længe drømt om at rejse og se verden sammen med deres børn. Allerede da Mikkel og Lea fik deres første barn, aftalte de, at det ikke måtte blive en hindring i at tage ud og opleve verden. Derfor har familien nu taget sig tiden til at udleve rejse-drømmen, og Xee har fået lov til at lade seerne følge med.

Familien består af Mikkel, hustruen Lea og deres tre børn: Romeo på fem år, Rosa-Lia på tre år og Helios, der ved premieren kun er 10 uger gammel.

I premiere-programmet starter vi hjemme hos familien. Lea og Mikkel er spændte på børnenes reaktion, fordi de endnu ikke har fortalt dem, at turen skal gå til Afrika. Der er heller ikke længe til den lange flyrejse, og hvad skal man egentlig have med sig, når turen går til Afrika?

Rejsen tager dem til fantastiske Sydafrika og den store Kruger Nationalpark. Her skal familien bo midt i reservatet, blandt Afrikas vilde dyr. Derefter skal familien videre til et af Afrikas mest kendte naturområder, Serengeti, der er hjemsted for et unikt dyreliv. Området er også berømt for dens store løvebestand. Rejsens sidste dage udfolder sig ved Afrikas østkyst, på den lille ø Zanzibar. Et sandt familieparadis med gemte laguner og sjældne dyr. Her er der tid til at reflektere. Og på de hvide sandstrande åbner Mikkel og Lea op om deres forhold, familieliv og karrierer.

Serien kan naturligvis også streames hos Xee.

Video Thumbnail
På eventyr med familien Hvidt Kessler
Den tidligere bokser Mikkel Kessler og hans familie kommer for alvor i centrum på Xee, når familien i et helt nyt program tager på en enestående rejse til Afrika. Det er i den nye programserie På eventyr med familien Hvidt Kessler. Mikkel og Lea har længe drømt om at rejse og se verden sammen med de

War of the Worlds – ny Fox serie på Xee

War Of The Worlds Xee
Xee Xee søndag 03/11/19 Xee kl. 21:30

War of the Worlds er en nyproduceret FOX-serie i otte afsnit, der bygger på H.G. Wells’ novelle fra 1898 om en invasion fra rummet. Xee har serien eksklusivt og har premiere kun syv dage efter den amerikanske premiere.

Serien er en nyfortolkning af War Of The Worlds, hvor en gruppe astronomer opfanger et signal fra en anden galakse. Signalet er for jordens befolkning det endelige bevis på liv udenfor planeten Jorden, men ingen forstår helt, hvad signalet betyder. Ventetiden bliver dog ikke lang, for signalet er starten på en invasion, og der lander rumskibe over hele jorden. På kort tid bliver de fleste mennesker på jorden udryddet og kun små grupper af mennesker overlever det første angreb. Det er deres kamp for overlevelse, vi følger i serien. Rollerne i serien er Byrne (Bill Ward), Elizabeth McGovern (Helen Brown), Daisy Edgar-Jones (Emily Gresham) og Bayo Gbadamosi (Kariem Gat Wich Machar).

De indvadrende aliens har det klare mål at udrydde alle mennesker. Derfor må de overlevende slås intenst for at finde ud af, hvem der står bag invasionen og om angriberne overhovedet kan bekæmpes. Det er en kamp på liv og død for menneskeheden.

Xee lægger ud med et dobbeltafsnit søndag aften og sender derpå et afsnit om ugen. Og så kan seerne naturligvis også se serien på streaming hos Xee.

Video Thumbnail
WAR OF THE WORLDS | Official Trailer | FOX
War of the Worlds er en nyproduceret FOX-serie i otte afsnit, der bygger på H.G. Wells' novelle fra 1898 om en invasion fra rummet. Xee har serien eksklusivt og har premiere kun syv dage efter den amerikanske premiere. Serien er en nyfortolkning af War Of The Worlds, hvor en gruppe astronomer opfang

Sunday – sæson 2

Sunday Sæson 2 Xee
Xee Xee søndag 03/11/19 Xee kl. 21:00

I foråret sendte Xee med stor succes den danske serie Sunday – om kenyanske Sunday, spillet af komikeren Melvin Kakooza. I den nye sæson får Melvin blandt andre følgeskab af skuespilleren Birthe Neumann på rollelisten. Sæson 1 har været den mest streamede danske serie hos Xee i 2019 og man kan roligt glæde sig til sæson 2.

Sunday er historien om den godmodige og altid positive kenyaner Sunday, der bliver hentet til Fredericia for at spille fodbold. Problemet er bare, at Sunday faktisk ikke rigtigt kan spille fodbold – og samtidigt skal Sunday prøve at navigere rundt i et land og en kultur, som er meget forskellig fra den, han kommer fra.

I sæson 2 af Sunday er fodboldspilleren Sunday er faldet rigtig godt til i Aarhus efter, at han i slutningen af sæson 1 blev solgt til AGF. Han har fået en lækker lejlighed ved havnen, segway, smuk kæreste – og han kan sende masser af penge hjem til familien i Kenya. Livet kunne ikke være bedre!

Men AGF er på den anden side ikke super glade for Sundays indsats på banen. De har fundet ud af, at Sundays evner på en fodboldbane er pænt begrænsede og vil af med ham igen. De er heller ikke helt glade for, at Sunday har lagt sig lidt ud, hvilket Sunday ellers pointerer er et statussymbol hjemme i Kenya. Så Sunday ender mod sin vilje tilbage i Fredericia, hvor det hele startede. Og han må nu kæmpe for at komme tilbage til AGF og det fede liv i storbyen.

Hjemme i Fredericia er sponsoren Kloak-Mark blevet ny underdirektør under sin mor, Birgit, som er blevet klubbens nye sportsdirektør. Cheftræneren Frederiks forhold til specielt Mark er pænt anstrengt, og det bliver ikke bedre af, at Mark blander sig mere og mere i de sportslige beslutninger. Og helt galt bliver det, da Marks nye kæreste, journalisten Karin, som Frederik havde et one night stand med i sæson 1, viser sig at være gravid med Frederiks barn. Som konsekvens af alt det, overvejer Frederik, om han skal stoppe som træner i klubben og finde på noget helt andet at lave.

Anføreren Jonas er stadig ikke blevet taget tilbage af ekskæresten Maria efter, at han svigtede hende big time i den tidligere sæson 1. Så han gør alt for at prøve at vinde hende tilbage – med hjælp fra sin gamle ven Niklas, der er kommet til klubben som 2. målmand. Og det bliver endnu sværere, da Maria fortæller ham, at hun vil flytte til Aarhus.

Sunday kan naturligvis også streames hos Xee. Der er bestilt en tredje sæson allerede – læs mere her

Video Thumbnail
Sunday sæson 2 på Xee
I foråret sendte Xee med stor succes den danske serie Sunday - om kenyanske Sunday, spillet af komikeren Melvin Kakooza. I den nye sæson får Melvin blandt andre følgeskab af skuespilleren Birthe Neumann på rollelisten. Sæson 1 har været den mest streamede danske serie hos Xee i 2019 og man kan rolig

Lindegaard – Livet efter sidste fløjt - ny programserie på Xee

Xee Xee søndag 20/10/19 Xee kl. 20:30

I en ny programserie tager den danske fodboldmålmand Anders Lindegaard rundt for at finde ud af, hvad der sker, når karrieren slutter. Lindegaard er i dag 35 år og kan så småt skimte, at fodboldkarrieren ikke varer for evigt. Men hvad skal der blive af ham, når støvlerne lægges på hylden?

Alt hvad han har kæmpet for – og ikke mindst drømt om – siden han var fire år, var at blive professionel fodboldspiller. En drøm, der snart er slut. Tanken gør ham bange – for undersøgelser viser, at cirka hver fjerde fodboldspiller kæmper med mentale problemer, når karrieren stopper. En statistik Anders er bange for, at han skal blive en del af, når det hele engang er slut. Derfor vil Anders finde ud af, hvad der sker, når spotlyset slukker, og den sidste kamp er spillet?

For at finde svaret på disse spørgsmål tager Anders Lindegaard rundt og møder tidligere medspillere, modspillere og trænere for at høre om, hvordan de har klaret karrierestoppet. Turen fører ham forbi depression, glæde, succes og fiasko – og han møder spillere som Edwin van da Sar, Jesper Grønkjær, Darren Fletcher og Henrik “Henke” Larsson. Alt sammen i håbet om, at han selv vil kunne undgå at blive en del af statistikken, når det hele på et tidspunkt er slut.

I premieren kommer Anders Lindegaard i jagten på tidligere spilleres erfaringer tæt på både vennen Owen Hargreaves og den tidligere landsholdsspiller Jesper Grønkjær, der ikke haft det nemt, efter fodboldkarrieren sluttede.

I seriens andet afsnit, søndag 27. oktober, møder Anders Lindegard den tidligere irske landsholdsspiller Niall Quinn, der selv træffede beslutningen om at stoppe. En beslutning, der næsten kostede ham ægteskabet.

Video Thumbnail
Lindegaard – livet efter sidste fløjt - Officiel Trailer
I en ny programserie tager den danske fodboldmålmand Anders Lindegaard rundt for at finde ud af, hvad der sker, når karrieren slutter. Lindegaard er i dag 35 år og kan så småt skimte, at fodboldkarrieren ikke varer for evigt. Men hvad skal der blive af ham, når støvlerne lægges på hylden? Alt hvad h

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Guides

Enkeltkanal programoversigter

Del på:

Tags:

Gemt under:: Boxer, Viasat, YouSee, Stofa, TV-Programoversigt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om