Har du Xee i din tv-pakke? Tjek aktuelle serier på Xee her

Xee logo

TV-kanal Xee sender 24 timer i døgnet med serier og film. Xee startede hos YouSee, men fra sommeren 2019 blev kanalen også tilgængelig hos Stofa, Boxer og Viasat. Så får du tv fra én af disse tv-udbydere, så er der grund til at tjekke Xee ud.

Lige nu har Xee nogle serier, der er særligt aktuelle. Dem kan du læse mere om herunder.

9-1-1: Lone Star - ny serie på Xee

911 Lone Star Xee
Xee Xee tirsdag 28/01/20 Xee kl. 21:00

Xee har 28. januar premiere på 9-1-1: Lone Star. Det er en ny serie med Rob Lowe og Liv Tyler som er et spin-off af den populære 9-1-1-serie, man også kan følge på Xee.

For næsten 20 år siden var Owen Strand (spilles af Rob Lowe) den eneste overlevende fra sin beredskabsstation på Manhattan den 11. september, hvor to fly fløj ind i World Trade Center. I kølvandet på terrorangrebet fik Owen som eneste overlevende den ubehagelige opgave at skulle genopbygge hele stationen.

Efter en tragedie på en beredskabsstation i Austin, Texas, bliver Owen bedt om at hjælpe dem med at genopbygge deres station, og sammen med sin problemskabende søn, T.K., tager han til Texas, hvor han hjælper dem med at starte på ny.

På overfladen virker Owen meget “storby-like” og selvsikker, men inderst inde kæmper han med en hemmelighed, som han skjuler for omverden – en der meget vel kunne afslutte hans liv. Han lider nemlig at posttraumatisk stress uden at ville vise det.

I Austin møder Owen den dygtige, men uimponerede paramediciner Michelle Blake (spilles af Liv Tyler), samt politibetjent Carlos Reyes. Owen begynder at samle et nyt team af forskellige og kvalificerede kandidater til Firehouse 126, herunder Marjan Marwani, en adrenalin-junkie og badass-brandmand, som også er en hengiven muslim. Han ansætter også Paul Strickland, en mandlig, transkønnet brandmand, der har en enestående evne for observation, der er selv Sherlock Holmes værdig, samt rookie-brandmanden Mateo Chavez.

Owens sværeste udfordring i det nye job ser ud til at blive Judd Ryder, der ligesom Owen var den eneste overlevende fra Austins originale Firehouse 126 efter et redningsopkald.

9-1-1: Lone Star kan naturligvis også streames på Xee – dagen efter et afsnit er vist på Xees tv-kanal. Serien er produceret af 20th Century Fox Television.

Video Thumbnail
Preview: Building A New Team From Nothing | Season 1 | 9-1-1: LONE STAR
Xee har 28. januar premiere på 9-1-1: Lone Star. Det er en ny serie med Rob Lowe og Liv Tyler som er et spin-off af den populære 9-1-1-serie, man også kan følge på Xee. For næsten 20 år siden var Owen Strand (spilles af Rob Lowe) den eneste overlevende fra sin beredskabsstation på Manhattan den 11.

Family Guy – sæson 19

Family Guy sæson 19 xee
Xee Xee fredag 17/01/20 Xee kl. 21:30

Følg de vanvittige karakterer fra den Emmy-vindende komedieserie “Family Guy”, når Xee viser den nyeste sæson af serien, hvor figurene vælter rundt fra den ene skøre situation til den anden. Med denne gruppe af vidunderlige vanskabninger bliver selv helt hverdagsagtige situationer fyldt med knivskarp humor og vanvid.

Siden 1999 har den utrolige animationsserie Family Guy rullet henover tv-skærmene. Serien er skabt af amerikanske Seth MacFarlane og er en tyk, ironisk og grovkornet satire over amerikansk kultur. Seth lægger selv stemme til blandt andre hoved-personen i serien, faderen Peter Griffin. Han bor sammen med konen Lois og deres børn Meg, Chris og Stewie samt den talende hund Brian. Serien foregår i den fiktive by Quahog, hvor den dybt dysfunktionelle familie bor. Family Guy har siden premieren i 1999 været nomineret til 12 Emmy Awards og vundet tre gange.

Aftenens afsnit kan streames dagen efter på Xee.

Sweetbitter - Xee viser ny serie fra 11. januar

Sweetbitter Xee
Xee Xee lørdag 11/01/20 Xee kl. 23:30

Sweetbitter har tidligere været vist på C More, nu er serien så også at finde hos Xee.

Det er en bittersød oplevelse for unge og naive Tess, spillet af Ella Purnell (“Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children”), at komme til New York. I serien følger vi Tess lige efter hun er ankommet til byen, hvor hun mod alle odds får et job på en celeber restaurant. Her bliver Tess hurtigt introduceret til en verden af drugs, druk, kærlighed og begær. Tess bliver med andre ord hurtigt en del af det hektiske og bedrageriske tjenermiljø. Serien minder om en opdateret udgave af 90’ernes Coyote Ugly.

I det nye job på restauranten får hun hurtigt en stor omgangskreds, log hun bliver draget af det kaotiske og hurtige natteliv, der følger med jobbet. Hun får hurtigt en stor omgangskreds, men hvem kan hun egentlig stole på?

Xee sender hele sæson 1 den 11. januar, før der tages hul på sæson 2. Du kan naturligvis streame serien hos Xee fra samme dag.

 

Video Thumbnail
SWEETBITTER Official Trailer (2018) Ella Purnell, TV Series HD
Sweetbitter har tidligere været vist på C More, nu er serien så også at finde hos Xee. Det er en bittersød oplevelse for unge og naive Tess, spillet af Ella Purnell ("Miss Peregrine's Home for Peculiar Children"), at komme til New York. I serien følger vi Tess lige efter hun er ankommet til byen, hv

Station 19 - ny serie på Xee med Greys Hvide Verden forbindelse

Station 19 Xee
Xee Xee 10 Afsnit Fra onsdag 08/01/20 Xee kl. 21:00

Xee har i januar premiere på den amerikanske serie Station 19. Serien er en spinoff serie af Greys Hvide Verden.

Serien følger en gruppe heroiske brandfolk i Seattle på Firestation 19, lige fra chefen til den nyeste rekrut, i deres risikofyldte hverdag. Brandfolkene er “first responders” og sætter ofte deres eget liv på spil, når de forsøger at redde andre. Alle ansatte er som familie og den farefyldte hverdag giver et sjældent bånd mellem dem alle, uanset om man er på job eller ej.

Kaptajn Pruiit, der er stationens kommende chef, kommer fra seriens start i livsfare, da hans team indsættes ved en brand i en lejlighed. Hans kollega Andy Herrera prøver desperat at redde situationen. Hjemme på stationen er den nye rekrut, Ben Warren, netop begyndt som brandmand. Han må konstatere, at skiftet fra den medicinske verden er meget vanskeligere end han havde troet.

Station 19 ligger tre blokke væk fra Grey Sloan Memorial Hospital, så der bliver altså crossovers mellem de to serier. Det skulle dog ikke være nødvendigt at følge med i begge serier, så ser du ikke Greys Hvide Verden, så skulle du altså sagtens få noget ud af Station 19 alligevel.

Der tv-premiere på nye afsnit onsdage på Xee.

Serien kommer fra amerikanske ABC, hvor den havde premiere tilbage i marts 2018. Serien er fornyet indtil videre for 3 sæsoner, hvor den tredje får premiere i USA her i januar 2020.

Der er 10 episoder i sæson 1, mens sæson 2 er på 17 episoder. Mon ikke Xee sender de to sæsoner lige efter hinanden, så vi ret hurtigt kommer på højde med den amerikanske premiere på afsnit.

Video Thumbnail
STATION 19 Official Promo Trailer (HD) Grey's Anatomy Spinoff Series
Xee har i januar premiere på den amerikanske serie Station 19. Serien er en spinoff serie af Greys Hvide Verden. Serien følger en gruppe heroiske brandfolk i Seattle på Firestation 19, lige fra chefen til den nyeste rekrut, i deres risikofyldte hverdag. Brandfolkene er "first responders" og sætter o

32 - Se den nye sæson på Xee

32 Xee
Xee Xee 10 Afsnit Fra søndag 05/01/20 Xee kl. 19:00

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag serien 29 er nu nået til 32 i sin fjerde sæson. 32 fik eksklusiv streamingpremiere 1. januar 2020, mens alle afsnit af 32 kan ses på Xees tv-kanal 5. januar 2020 fra kl 19:00.

Ligesom de andre tre tidligere sæsoner kredser også 32 om Julie og Jespers venskab, og hvorvidt det kan holde til, at voksenlivet nu for alvor banker på.

De to står i 32 nemlig over for den største udfordring, som tilværelsen som ung voksen kan byde på, Julie er gravid.

I den nye sæson medvirker blandt andet også: Mia Lyhne, Sofie Linde, Joachim Fjelstrup, Frederik Cilius, Anders Morgenthaler, Phlake, Jeppe Bruun Wahlstrøm (Yepha) og Zaki Mehabil.

32 er på 10 afsnit.

 

Video Thumbnail
Trailer "32"
Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag serien 29 er nu nået til 32 i sin fjerde sæson. 32 fik eksklusiv streamingpremiere 1. januar 2020, mens alle afsnit af 32 kan ses på Xees tv-kanal 5. januar 2020 fra kl 19:00. Ligesom de andre tre tidligere sæsoner kredser også 32 om Julie og Jespers venskab, og hvorv

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Guides

Enkeltkanal programoversigter

Del på:

Tags:

Gemt under:: Boxer, Viasat, YouSee, Stofa, TV-Programoversigt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om