Aktuelle serier på YouSee’s Xee kanal

| tirsdag 12. mar, 2019 09:25 | 0 Kommentarer
Xee YouSee tv-kanal

YouSee’s nye tv-kanal Xee sender 24 timer i døgnet med serier og film, ligesom de kan ses som streaming via YouSee TV app’en. Lige nu har Xee nogle serier, der er særligt aktuelle. Dem kan du læse mere om herunder.

The Resident – sæson 2

the resident sæson 2
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film 19 Afsnit Fra søndag 05/05/19 Xee kl. 21:45
05-05-2019 21:45:00 Europe/Copenhagen The Resident – sæson 2

“The Resident” er er amerikansk medical-drama i foreløbig tre sæsoner. Xee har allerede sendt den første sæson, og nu kommer sæson to snart

Xee Xee YouSee

“The Resident” er er amerikansk medical-drama i foreløbig tre sæsoner. Xee har allerede sendt den første sæson, og nu kommer sæson to, hvor handlingen stadig er centreret om den unge idealistiske læge, der opdager alle de gode og dårlige sider ved et moderne hospital og moderne medicin.

Serien er fiktion og følger livet på Chastain Memorial Hospital, hvor ansatte og patienter mødes af både personlige og professionelle udfordringer i hverdagen. Serien følger primært lægerne Conrad Hawkins og Devon Pravesh. De er begge reservelæger på hospitalet. Imens man lærer om de ansattes pligter og funktioner i krisesituationer, dykker serien også ned i de etiske spørgsmål omkring medicinske fejl-behandlinger, ansvar og den bureaukratiske del af hospitals-industrien, hvor målet ikke altid er det samme som patienternes.

Xee-seerne kan se frem til ikke alene den nye sæson 2, men at FOX også har en sæson 3 i støbeskeen. De nyeste afsnit kan streames hos Xee fra dagen efter, det har været vist på tv.

Outkast

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film fredag 03/05/19 Xee kl. 23:55
03-05-2019 23:55:00 Europe/Copenhagen Outkast

Outcast er en prisbelønnet amerikansk skræk/gyserserie, skabt af Robert Kirkman (The Walking Dead) og Paul Azaceta.

Xee Xee YouSee

Outcast er en prisbelønnet amerikansk skræk/gyserserie, skabt af Robert Kirkman (The Walking Dead) og Paul Azaceta. Handlingen udspiller sig omkring den unge Kyle Barnes (spillet af Patrick Fugit), der har været besat af dæmoner siden sin barndom hos en kontant mor. Som voksen bliver han af sin hustru anklaget for at have angrebet sin egen datter, og Kyle flytter hjem til Rome i Vest-Virginia i USA. Her finder han hurtigt ud af, han ikke kan undslippe fortiden. Han deltager i en eksorcisme og bliver overbevist om, at både hans hustru og mor har været besatte af dæmoniske kræfter. Og at det er de overnaturlige kræfter, der reelt står bag hans oplevelser både i barndommen og som voksen. Det går op for ham, at der er mange andre, der er besatte. Han slår sig derfor sammen med pastor John Andersson, spillet af Philip Glenister, for at hjælpe folk, der er besat. Det leder Kyle hen mod en lang række skræmmende svar om, hvad det er, der står bag. Svar, der viser sig at kunne true hele menneskeheden.

Xee viser et dobbeltafsnit hver fredag ved midnatstide – alle afsnit af serien kan streames fra 4. maj 2019 hos Xee, der også har rettighederne til sæson 2 af gyserserien.

Influencers – sæson 2

influencers sæson 2 Xee
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film torsdag 25/04/19 Xee kl. 22:00
25-04-2019 22:00:00 Europe/Copenhagen Influencers – sæson 2

I anden sæson af serien Influencers kommer vi helt tæt på de to, kendte danske bloggere Tina Maria og Anne Gadegaard samt de to YouTube-stjerner Anna Briand og Fredrik Trudslev.

Xee Xee YouSee

I anden sæson af serien Influencers kommer vi helt tæt på de to, kendte danske bloggere Tina Maria og Anne Gadegaard samt de to YouTube-stjerner Anna Briand og Fredrik Trudslev. Vi kommer tæt på de fire indflydelsesrige influenters hverdag, hvor man ved selvsyn får set, hvilke konsekvenser det blandt andet har at have over 200.000 fans, der hver dag følger med i ens liv på sociale medier. Med berømmelsen følger ofte eksklusive oplevelser og mange penge, men også både stress og mindreværd.

I premieren kommer vi tæt på YouTube-stjernen Fredrik Trudslev lige før den store Guldtuben-aften, hvor han var nomineret til seks priser. Han er meget nervøs for, hvordan aftenen vil gå. Samtidig følger vi en af Danmarks største influenter, Tina Maria, der skal mødes med en veninde for at få taget billeder til sin Instagram-profil. Der skal oploades nyt næsten dagligt for at fastholde successen. Hos Anna Briand står der video-produktion på programmet, idet hun ser alle de gaver, hun har fået tilsendt af fans, igennem i en unboxing-video.

Hvert afsnit kan streames samme dag, de sendes på Xee

The Orville – sæson 2

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film mandag 15/04/19 Xee kl. 21:00
15-04-2019 21:00:00 Europe/Copenhagen The Orville – sæson 2

I sæson 2 bliver kaptajn Ed og Kellys forhold udfordret. Samtidig møder besætningen nye aliens og får dermed etableret kontakt til en helt ny civilisation.

Xee Xee YouSee

Den prisvindende, executive producer og skaber af Family Guy & American Dad!, Seth MacFarlane, står bag serien The Orville. En serie, der portrætterer et vildt rumeventyr 400 år ude i fremtiden.

The Orville er et amerikansk science fiction comedy-drama, hvor man kommer med på en vild rejse på rumskibet The Orville. Seth MacFarlane spiller selv hovedrollen som kaptajn Ed Mercer, der sammen med besætningen skal udforske rummet og dets mange spændende og komiske udfordringer. I sæson 2 bliver kaptajn Ed og Kellys forhold udfordret. Samtidig møder besætningen nye aliens og får dermed etableret kontakt til en helt ny civilisation. The Orville besøger også planeten Moclus i sæson 2, men intet går naturligvis helt som planlagt. Kaptajn Mercer leder i hvert afsnit sin besætning igennem ukendt rum.

Hele sæson 1 kan streames på Xee, og afsnit fra sæson 2 kan streames dagen efter de har været vist på Xee.

Deep State – sæson 1

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film 8 Afsnit Fra mandag 08/04/19 Xee kl. 22:30
08-04-2019 22:30:00 Europe/Copenhagen Deep State – sæson 1

Xee tager i uge 15 hul på den spændende spionageserie Deep State, der blandt andre har danske Alexandre Willaume og Faras Fares på den internationale rolleliste. Xee præsenterer eksklusivt sæson 2 senere

Xee Xee YouSee

Xee tager i uge 15 hul på den spændende spionageserie Deep State, der blandt andre har danske Alexandre Willaume og Faras Fares på den internationale rolleliste. Xee sender hele sæson 1 som dobbeltafsnit hver mandag.

I Deep State møder vi Max Easton, spillet af Mark Strong, der blandt andet er kendt fra Sherlock Holmes og Kingsman. Max bor som pensionist i Pyrenæerne sammen med sin kone. Han er tidligere MI6-spion og bliver af den hemmelige organisation The Section overtalt til at komme tilbage. Lokkemidlet er, at han kan hævne sin søns død. Max siger modvilligt ja, men det går op for ham, at der er noget meget større på spil. Han finder ud af, at han er landet midt i en efterretningskrig, styret af The Deep State. Målet med den hemmelige, konspirationsfyldte krig er, at store virksomheder vil profitere på at skabe kaos i Mellemøsten. Max lander i præcis det livsfarlige spil, han forlod, hvor store organisationer og virksomheders dybeste hemmeligheder bliver beskyttet med alle midler.

Danske Alexandre Willaume og Faras Fares spiller begge med i serien, hvor specielt Alexandre har en stor rolle som karakteren Laurence igennem seks afsnit, mens Faras Fares er med i første afsnit.

Deep States første sæson har været vist på DR TV, men kan nu altså ses på Xee, der også eksklusivt præsenterer sæson 2 senere. Deep State er hæsblæsende action, intriger og neglebidende drama. Hele sæson 1 kan også streames fra d. 9. april på Xee.

Video Thumbnail
Deep State Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV

Seriefix - nyt talkshow om tv-serier på Xee

seriefix
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film mandag 08/04/19 Xee kl. 22:00
08-04-2019 22:00:00 Europe/Copenhagen Seriefix - nyt talkshow om tv-serier på Xee

Seriefix er et uformelt talkshow, hvor ugens gæster ser og taler om alle de nye og populære tv-serier, danskerne elsker. Talkshowet er både til hardcorefans og alle andre serieelskere, der søger inspiration, viden og indsigt.

Xee Xee YouSee

Mandag 8. april har Xee premiere på et nyt, dansk program, der tager serier på tv- og streaming-tjenester alvorligt. Seriefix er et uformelt talkshow, hvor ugens gæster ser og taler om alle de nye og populære tv-serier, danskerne elsker. Talkshowet er både til hardcorefans og alle andre serieelskere, der søger inspiration, viden og indsigt.

Værten i Seriefix er David Mandel, der blandt andet er kendt af radiolytterne hos DR. I Seriefix har han hver uge kendte gæster i studiet samt en serieekspert. Hvert program har et specifikt tema og går tæt på tre-fire serier. Undervejs vises der naturligvis masser af klip fra serierne. Seriefix byder hver uge også på quizzer, når gæsterne dyster i serieviden.

Premieren på Seriefix er en Game of Thrones Special. Den helt unikke serie tager samme aften hul på sidste sæson, og Seriefix dykker i den anledning dybt ned i GoT, der er en af de mest populære tv-serier nogensinde. I studiet har David Mandel inviteret serieekspert Frederik Dirks Gottlieb sammen med to andre GoT-fans; Sara Bro og Mikkel Kryger. De tre går sammen med værten helt tæt på en af de største seriesucceser de seneste år.

Seriefix kan streames samme dag, som det sendes på Xee.

Macgyver – sæson 3

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film mandag 08/04/19 Xee kl. 20:00
08-04-2019 20:00:00 Europe/Copenhagen Macgyver – sæson 3

Den populære action- og adventureserie MacGyver er tilbage med en dugfrisk sæson 3 med masser af opfindsomhed, spænding og drama

Xee Xee YouSee

Den populære action- og adventureserie MacGyver er tilbage med en dugfrisk sæson 3 med masser af opfindsomhed, spænding og drama. I den nyeste sæson møder vi igen Angus MacGyver, spillet af Lucas Till. Han har har opsagt sin stilling i The Phoenix Foundation og er flyttet til Nigeria, hvor han leder efter fred og ro. MacGyver får dog ikke lov til at leve fredfyldt ret længe, da hans far pludselig dukker op med forfærdelige nyheder. MacGyver bliver tvunget til at tilsidesætte sine egne problemer og vende tilbage, da han finder ud af, at Jack er i store problemer. Hvis MacGyver ikke vender tilbage og hjælper sin ven, risikerer han, at han aldrig ser ham igen.

Sæson 3 vender tilbage med 23 stærke afsnit fra mandag 15. april kl. 20.00, og Xee sender et afsnit hver aften fra mandag til fredag. Hvert afsnit af MacGyver kan streames fra dagen efter, det har været vist på Xee.

 

9-1-1 – sæson 2

9-1-1
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film tirsdag 02/04/19 Xee kl. 21:00
02-04-2019 21:00:00 Europe/Copenhagen 9-1-1 – sæson 2

Den anmelderroste FOX-serie 9-1-1 er klar på Xee med premiere på sæson 2 fra 2. april. Hovedrollerne spilles af Jennifer Love Hewitt, Angela Bassett og Peter Krause

Xee Xee YouSee

Den anmelderroste FOX-serie 9-1-1 er klar på Xee med premiere på sæson 2. Hovedrollerne spilles af Jennifer Love Hewitt, Angela Bassett og Peter Krause i en intens serie, der handler om livet for alle de modige brandmænd, politifolk og ambulanceførere, der altid er de første på stedet efter et alarmopkald. Et liv med en pris. Serien har titel efter det amerikanske alarmcentrals telefonnummer 911.

I sæsonpremieren får de forskellige beredskabsteams i Los Angeles bogstaveligt sved på panden. Det er en af årets varmeste dage, og overalt i byen sker der mange ulykker som konsekvens af de høje temperaturer. De møder blandt andet udfordringer i form af “road rage”, hvor en bus fyldt med turister er involveret. Der skal også ydes en akut indsats, da en militærveteran viser sig at have en granat indlejret i sit ben. En YouTube-prank går også helt galt. Og midt i alle de krævende opgaver kræver privat-livet også sit. Buck får besøg af sin søster Maddie, spillet af Jennifer Love Hewitt. Hun er på flugt fra sin voldelige mand. En ny brandmand kommer i vejen for Bucks planer om at være med i den årlige brandmandskalender. Premiereafsnittet slutter med et kraftigt jordskælv, der kræver alles akutte indsats.

9-1-1 kan streames dagen efter, afsnittet har været vist på Xee.

Legion – sæson 2

Legion s2
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film 11 Afsnit Fra fredag 29/03/19 Xee kl. 22:50
29-03-2019 22:50:00 Europe/Copenhagen Legion – sæson 2

Xee har premiere på anden sæson af serien Legion, baseret på Marvel Comics historie om den skizofrene David, der opdager, at han har helt specielle kræfter.

Xee Xee YouSee

Xee har premiere på anden sæson af serien Legion, baseret på Marvel Comics historie om den skizofrene David, der opdager, at han har helt specielle kræfter.

Serien er skabt af Chris Claremont og Bill Sienkiewicz og handler om David Haller, der i flere år er røget fra sygehus til sygehus pga. skizofreni. I sæson 1 mødte han patienten Syd, der hjalp David med at forstå, at han slet ikke er syg, men derimod besidder helt specielle kræfter.

Hvis man slet ikke kan vente med at se alle 11 afsnit af sæson 2, kan man allerede dagen efter streame dem alle hos Xee. Her kan man naturligvis også gense hele sæson 1.

31 – tredje sæson af den danske YouSee serie fra 28. marts

31 xee
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film torsdag 28/03/19 Xee kl. 21:50
28-03-2019 21:50:00 Europe/Copenhagen 31 – tredje sæson af den danske YouSee serie fra 28. marts

De centrale spørgsmål om, hvordan fremtiden ser ud, og hvordan den skal udfolde sig, er stadigvæk omdrejningspunktet i serien, der behandler hele skiftet fra ung til voksen med stor humor.

Xee Xee YouSee

Torsdag d. 28. marts er der premiere på tredje sæson af den populære danske serie, 29. Den nye sæson har titlen 31 og handler om Julie og Jesper, der begge er fyldt 31 år. På trods af de er blevet ældre, føler de sig begge yngre end deres venner, og derfor raser “30-årskrisen” stadig for fuld skrue. De centrale spørgsmål om, hvordan fremtiden ser ud, og hvordan den skal udfolde sig, er stadigvæk omdrejningspunktet i serien, der behandler hele skiftet fra ung til voksen med stor humor.

I den nye sæson står ikke mindst Jesper med en masse tvivl og usikkerhed, og hans liv bliver for alvor kompliceret, da han må indrømme, at han har fået mere end venskabelige følelser for Julie. Hvor meget kan deres venskab holde til? Og hvordan ved man, hvad der er kærlighed, og hvad der er venskab? 31 har premiere torsdag d. 28. marts, og Xee lægger ud med et dobbeltafsnit kl. 21.50.

Alle afsnit af serien kan streames fra samme dag, som serien har premiere på Xee.

Video Thumbnail
31 Officiel Trailer
Kilde: YouSee presse
Del på:

Tags:

Gemt under:: YouSee

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked

Privatlivs indstillingsoversigt