[responsive_menu_pro]

Aktuelle serier på YouSee’s Xee kanal

| tirsdag 12. mar, 2019 09:25 | 0 Kommentarer
Xee YouSee tv-kanal

YouSee’s nye tv-kanal Xee sender 24 timer i døgnet med serier og film, ligesom de kan ses som streaming via YouSee TV app’en. Lige nu har Xee nogle serier, der er særligt aktuelle. Dem kan du læse mere om herunder.

Fuhlen og Mandel Går All-In

Fuhlen og Mandel Allin Xee
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film torsdag 25/07/19 Xee kl. 00:00
25-07-2019 00:00:00 Europe/Copenhagen Fuhlen og Mandel Går All-In

David Mandel og Christian Fuhlendorff har sammen med Xee skabt et uformelt, bizart og voldsomt underholdende comedy-sportsrejseprogram

Xee Xee YouSee

David Mandel og Christian Fuhlendorff har sammen med Xee skabt et uformelt, bizart og voldsomt underholdende comedy-sportsrejseprogram. De to værter garanterer, at ligegyldigt om man er sportsfan eller ej, vil man aldrig kede sig i selskab med dem.

David Mandel er vild med sport, men hans gode ven og medvært Christian Fuhlendorff er pænt ligeglad med sport. David tager derfor Christian med ud på en episk rejse i amerikanske sportsgrene i et stædigt forsøg på at tænde hans passion. David Mandel har valgt amerikansk sport, fordi alt “Over there” jo er større og vildere. Derfor får han lokket Christian med til USA, hvor de med skæv humor og oprigtig nysgerrighed møder fanatiske fans og fantastiske spillere fra de største sportsgrene i Amerika: Amerikansk fodbold, basketball, baseball, ishockey, fodbold og Nascar.

Man kan blandt andet se frem til at de to besøger New York Yankees og den amerkanske baseball-serie. Yankees er et af de mest kendte sportsbrands i verden. Og så ser de på kvaliteten af amerikansk soccer og ikke mindst fankulturen. David lader også Fuhlendorff møde NHL-stjernen Nikolaj Ehlers i Winnipeg Jets, hvor de ikke slipper for at tage skøjter på selv. Man kan også se frem til både basketball med LA Lakers og Nascar i serien.

Legion – sæson 3

Legion sæson 3
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film fredag 12/07/19 Xee kl. 22:00
12-07-2019 22:00:00 Europe/Copenhagen Legion – sæson 3

Den tredje sæson af serien Legion får premiere på Xee i uge 28. Hver fredag kan man nyde et afsnit af serien, der er baseret på Marvel Comics historie om den skizofrene David, der opdager, at han har helt specielle mutant-kræfter.

Xee Xee YouSee

Den tredje sæson af serien Legion får premiere på Xee i uge 28. Hver fredag kan man nyde et afsnit af serien, der er baseret på Marvel Comics historie om den skizofrene David, der opdager, at han har helt specielle mutant-kræfter. Xee har allerede sendt sæson 1 og 2, og der er masser af spænding i vente i den nye sæson.

Historien i den nye sæson drejer sig stadig om David Haller, der blandt andet har fundet ud af, han har telekinetiske evner, og at han muligvis er den mest kraftfulde person på jorden. Og det er naturligvis et problem, idet David Haller også er mentalt udfordret og ikke altid er mentalt stabil. I denne tredje sæson kommer David på sin hidtil sværeste opgave – nemlig at forsøge at rydde op i fortiden for at redde fremtiden. Tredje sæson starter, hvor anden sæson sluttede – nemlig med David Haller, der viser, hvordan han har tænkt sig at bruge sine mutantevner til at rydde op i alle sine egne fejl i fortiden. Det betyder, han må rejse i tiden, men det er ikke uden udfordringer.

Legion kan naturligvis streames allerede dagen efter på Xee, hvor man også kan se eller gense de to første sæsoner.

Ash vs Evil Dead

Ash vs Evil Dead C More Play
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film fredag 12/07/19 Xee kl. 00:00
12-07-2019 00:00:00 Europe/Copenhagen Ash vs Evil Dead

Ash vs Evil Dead er en fantastisk amerikansk horror-komedie, der bygger på filmene i Evil Dead-trilogien. Serien er som filmene – en skøn blanding af horror, humor og horrible begivenheder. Bruce Cambell spiller igen rollen som Ash Williams, og Ash er …

Xee Xee YouSee

Ash vs Evil Dead er en fantastisk amerikansk horror-komedie, der bygger på filmene i Evil Dead-trilogien. Serien er som filmene – en skøn blanding af horror, humor og horrible begivenheder. Bruce Cambell spiller igen rollen som Ash Williams, og Ash er i topform i serien.

Serien begynder 30 år efter det episke slag mod de levende døde, de såkaldte “deadnites”. Ash bor nu i en trailerpark, hvor det meste handler om at score på den lokale bar. Her prøver han en aften at score en meget yngre kvinde med en løgnehistorie om, hvordan han fik hugget sin hånd af. Ashs kvindejagt betyder også, at han en aften kommer til at åbne de dødes bog, Necronomicon Ex-Mortis, fordi han vil imponere en pige med poesioplæsning. Ash er dermed skyld i, at de levende døde genopstår.

Samtidig er den lokale detektiv i Michigan State Police, Amanda Fisher, i gang med at undersøge en sag i et forladt hus. I huset er en besat kvinde, der slår Amandas kollega ihjel. Det lykkes dog Amanda at besejre den besatte kvinde, men så dukker hendes nu døde kollega op igen som “undead”.

For Ash betyder udviklingen, at livet endnu engang byder på udfordringer med besatte mennesker – og Ash må derfor genoptage sin gamle motorsavspersona, der bekæmper de ikke-døde.

Alle afsnit af Ash vs Evil Dead kan streames på Xee allerede dagen efter, de har været vist på Xee.

Outcast – sæson 2

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film fredag 07/06/19 Xee kl. 23:50
07-06-2019 23:50:00 Europe/Copenhagen Outcast – sæson 2

Xee har sendt første sæson, og i uge 23 kommer premieren på den ventede sæson 2.

Xee Xee YouSee

Outcast er en prisbelønnet, amerikansk gyserserie, skabt af Robert Kirkman (The Walking Dead). Xee har sendt første sæson, og i uge 23 kommer premieren på den ventede sæson 2. Xee sender to afsnit af serien i træk hver fredag. Hovedpersonen Kyle Barnes (Patrick Fugit) har siden sin barndom været udsat for dæmoniske besættelser og overnaturlige kræfter. Som voksen bliver besættelserne voldsommere og voldsommere, og Kyle må kæmpe for at beskytte sine nærmeste. Med i kampen er præsten John Anderson og Chief Giles, mens hans søster Megan kæmper med sine egne dæmoner.

I sæsonen afsløres det, at de overjordiske trusler viser sig at være større, end Kyle kunne have forestillet sig. Hans kamp vokser, og han opdager uhyggelige hemmeligheder om sin egen fortid.

Hele sæson 1 og hele sæson 2 kan også streames på Xee. Begge sæsoner kan i sin fulde længde ses på stream fra lørdag d. 8 juni.

Family Guy – sæson 18

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film fredag 07/06/19 Xee kl. 21:30
07-06-2019 21:30:00 Europe/Copenhagen Family Guy – sæson 18

Xee sender eksklusivt den nyeste sæson – sæson 18 af Family Guy – en animationsserie, der netop har haft jubilæum med ikke mindre end afsnit nr. 300.

Xee Xee YouSee

Siden 1999 har den utrolige animationsserie Family Guy rullet henover tv-skærmene. Serien er skabt af amerikanske Seth MacFarlane og er en tyk, ironisk og grovkornet satire over amerikansk kultur. Seth lægger selv stemme til blandt andre hovedpersonen i serien, faderen Peter Griffin, der bor sammen med konen Lois og deres børn Meg, Chris og Stewie samt den talende hund Brian. Serien foregår i den fiktive by Quahog, hvor den dybt dysfunktionelle familie bor.

Xee sender eksklusivt den nyeste sæson – sæson 18 af Family Guy – en animationsserie, der netop har haft jubilæum med ikke mindre end afsnit nr. 300. Man kan naturligvis gense afsnit 300 via streaming, men ellers nyde de nyeste afsnit eksklusivt på Xee hver fredag. Serien har siden premieren i 1999 været nomineret til 12 Emmy Awards og vundet tre gange. Aftenens afsnit kan streames dagen efter på Xee.

I Mexico går det godt - Esben Bjerre og Peter Falktoft på tur igen

i mexico går det godt XEE
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film torsdag 30/05/19 Xee kl. 21:30
30-05-2019 21:30:00 Europe/Copenhagen I Mexico går det godt - Esben Bjerre og Peter Falktoft på tur igen

Esben Bjerre og Peter Falktoft tager i denne nye sæson pulsen på Mexico. De besøger landet, hvor de typiske klichéer handler om narkokarteller og smukke sandstrande, tacos og store hatte. 

Xee Xee YouSee

Esben Bjerre og Peter Falktoft tager i denne nye sæson pulsen på Mexico. De besøger landet, hvor de typiske klichéer handler om narkokarteller og smukke sandstrande, tacos og store hatte.

Mexico er kontrasternes land, der ligger klemt inde mellem Syd- og Nordamerika. Men hvad sker der i Mexico netop nu, hvor den amerikanske præsident Trump truer med bål og brand, og hele Mexicos turistindustri hænger i en tynd tråd pga. narkomord og kriminalitet?

Peter Falktoft og Esben Bjerre tager i otte afsnit seerne med på en rejse til Mexico for at komme spadestikket dybere end netop tacos, tequila og sombreros.

I premiereafsnittet “En GRANDE cerveza” rammer Esben og Peter Mexico City med 100 km/t. Esben øjner en god forretningsmulighed, men tingene går dog ikke helt som planlagt, og Esben bliver nødt til at forlade Peter og drage alene afsted på eventyr.

Xee sender et nyt afsnit hver uge – og man kan naturligvis streame hvert afsnit, så snart det har været vist på kanalen. Du kan naturligvis også gense parrets første sæson, I Kina går det godt, hos Xee via streaming.

Video Thumbnail
Xee - I Mexico Går Det Godt

Dybvads Sofa – sæson 2

Dybvads sofa sæson 2
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film torsdag 23/05/19 Xee kl. 22:00
23-05-2019 22:00:00 Europe/Copenhagen Dybvads Sofa – sæson 2

Dybvads Sofa er et comedytalkshow, hvor Tobias Dybvad inviterer en håndfuld af de mennesker, han selv griner af, til at kigge forbi og fortælle deres historier.

Xee Xee YouSee

Dybvads Sofa er et comedytalkshow, hvor Tobias Dybvad inviterer en håndfuld af de mennesker, han selv griner af, til at kigge forbi og fortælle deres historier. Dybvads Sofa er nu retur med en ny omgang og med en række kendte gæster i komikerens sofa.

Tobias får besøg af navne som Søren Rasted, L.O.C., Benjamin Hav (Benal) og Simon Jul. I sæsonen bliver der blandt andet fra gæsternes side berettet om en række ulykker, tv-værten Jacob Riising har medvirket til sammen med Søren Rasted. Hør også om en ydmygende gymnastik-undervisning, en dødsensfarlig tur til Japan, og hvordan det er at ligne en fra Den store Bagedyst. Det hele afrundes med en vild historie om et norsk bryllup i Skagen, der bliver gate-crashet.

Som den første gæst har Tobias Dybvad besøg af Søren Rasted. Privat er Søren rigtig gode venner med tv-værten Jacob Riising, og i sofaen kommer der historier frem om, at det venskab har kostet Søren en perlerække af fysiske skavanker gennem tiden. Man møder også både L.O.C., Benjamin Hav (Benal) og Simon Jul. Benjamin fortæller om en ganske ydmygende optræden til sin datters gymnastikundervisning, mens Simon Jul afslører, hvorfor han aldrig holder nytårsaften. Og så bør det også afsløres, at man i sofaen også får serveret en fælleshistorie fra dengang, hvor L.O.C. stadig drak, og Simon følte sig decideret uovervindelig. Den historie ender på en skadestue.

Xee har samlet sæson 2s afsnit af Dybvads Sofa i ét afsnit, mens programmet kan streames på Xee, opdelt i fire afsnit.

Play Like A Pro følger tre unge gamertalenter - ny Xee serie

Play like a pro Xee
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film torsdag 09/05/19 Xee kl. 22:00
09-05-2019 22:00:00 Europe/Copenhagen Play Like A Pro følger tre unge gamertalenter - ny Xee serie

E-sport er verdens hurtigst voksende sportsgren, og kampen for en plads blandt stjernerne kræver hårdt arbejde, vilje og talent. I den nye danske serie Play Like A Pro følger vi tre unge gamertalenter, der alle jagter drømmen om at nå til tops inden for e-sport.

Xee Xee YouSee

E-sport er verdens hurtigst voksende sportsgren, og kampen for en plads blandt stjernerne kræver hårdt arbejde, vilje og talent. I den nye danske serie Play Like A Pro følger vi tre unge gamertalenter, der alle jagter drømmen om at nå til tops inden for e-sport. De tre talenter er Marcus Krolak Henriksen, også kaldet Q-Q, Oskar Kilstrøm Nielsen, kaldet Wallx og Simon Monnerup, kaldet MazKeen.

De tre udstyres i programmerne med hver deres mentor og får et unikt i livet som professionel gamer. I løbet af mentorforløbet vil talenterne blive testet til det yderste for at finde ud af, om de har det, der skal til for at gå hele vejen. Mentorerne er de kendte gamere Nicolai Petersen aka Hunden, Emil Brouwer aka Grisen og Christoffer Jensen aka Jarl.

De tre unge e-sportstalenter står i serien klar til at kaste sig ud i mentorforløbet. Marcus er taget på bootcamp for at træne med sit hold en sidste gang, inden mentorforløbet for alvor går i gang. Imens er Simon og Oskar spændte – for allerede ved første mentormøde skal de helst bevise, at de har, hvad der skal til for at blive Danmarks nye e-sportsstjerner.

Talenterne får i serien individuelle hjemmeopgaver, og seerne kommer med rundt til besøg hos blandt andre det professionelle hold Norths pressechef for at lære, hvordan man kan blive opdaget som spiller. Vi er også på bootcamp med Hunden og hans hold Tricked, og så er der naturligvis også kampe mellem talenterne og mentorerne.

Seerne er blandt andet med til mentalcoach, hvor et talent skal lære bedre at kunne håndtere pressede kampsituationer, og en anden skal fortælle sine forældre, at han for alvor ønsker at blive professionel. Og så venter det store udland, da en af deltagerne besøger Europas største e-sportsorganisation, Fnatic, i London.

Serien Play Like A Pro giver et godt indblik i, hvad der venter de unge, der vil satse på en karriere som gamer. Man kan se alle fire afsnit i træk på Xee torsdag d. 9. maj – og måske bruge det som optakt til weekendens store e-sportsbrag, hvor danske Astralis stiller op i Madrid. Alle afsnit kan naturligvis streames fra premieredagen.

Video Thumbnail
Play Like A Pro - Official trailer

Deep State – sæson 2

Deep state sæson 2 xee
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film mandag 06/05/19 Xee kl. 22:30
06-05-2019 22:30:00 Europe/Copenhagen Deep State – sæson 2

Xee har eksklusiv premiere på anden sæson af den spændende spionageserie Deep State. I denne anden sæson følger vi den tidligere CIA-agent Nathan Miller, der rejser til Afrika

Xee Xee YouSee

Xee tager i uge 19 hul på anden sæson af den spændende spionageserie Deep State, der i første sæson havde danske Alexandre Willaume og Fares Fares på den internationale rolleliste. Den amerikanske tv-station FOX havde stor succes med sæson 1. Deep States første sæson har været vist på DR TV, men nu er det altså Xee du skal over på for at se sæson 2.

I denne anden sæson følger vi den tidligere CIA-agent Nathan Miller, der rejser til Afrika. Her vil The Deep State efter fiaskoen i Mellemøsten nemlig plyndre naturressourcerne – og verdens første krig om ren energi er ved at blive en realitet, da agenten kaster sig ind i kampen.

Deep State sæson 2 byder på en del karakterer fra sæson 1 – heriblandt Joe Dempsie (Game of Thrones), der spiler Harry Clarke. I sæson 2 kommer der også en del nye karakterer til, blandt andre den Emmy-nominerede skuespiller Walton Goggins, ligesom Victoria Hamilton dukker op som en amerikansk senator, der vil afsløre Deep State.

Xee sender et nyt afsnit af sæson 2 hver mandag, ligesom du kan streame serien hos Xee.

Deep State er hæsblæsende action, intriger og neglebidende drama. Hele sæson 1 kan naturligvis streames hos Xee nu, hvis man skal catche up.

Video Thumbnail
DEEP STATE | Season 2 First Look Trailer

The Resident – sæson 2

the resident sæson 2
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film 19 Afsnit Fra søndag 05/05/19 Xee kl. 21:45
05-05-2019 21:45:00 Europe/Copenhagen The Resident – sæson 2

“The Resident” er er amerikansk medical-drama i foreløbig tre sæsoner. Xee har allerede sendt den første sæson, og nu kommer sæson to snart

Xee Xee YouSee

“The Resident” er er amerikansk medical-drama i foreløbig tre sæsoner. Xee har allerede sendt den første sæson, og nu kommer sæson to, hvor handlingen stadig er centreret om den unge idealistiske læge, der opdager alle de gode og dårlige sider ved et moderne hospital og moderne medicin.

Serien er fiktion og følger livet på Chastain Memorial Hospital, hvor ansatte og patienter mødes af både personlige og professionelle udfordringer i hverdagen. Serien følger primært lægerne Conrad Hawkins og Devon Pravesh. De er begge reservelæger på hospitalet. Imens man lærer om de ansattes pligter og funktioner i krisesituationer, dykker serien også ned i de etiske spørgsmål omkring medicinske fejl-behandlinger, ansvar og den bureaukratiske del af hospitals-industrien, hvor målet ikke altid er det samme som patienternes.

Xee-seerne kan se frem til ikke alene den nye sæson 2, men at FOX også har en sæson 3 i støbeskeen. De nyeste afsnit kan streames hos Xee fra dagen efter, det har været vist på tv.

Kilde: YouSee presse

Del på:

Tags:

Gemt under:: YouSee

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked