Aktuelle serier på YouSee’s Xee kanal

| torsdag 31. jan, 2019 13:49 | opdateret 12. feb, 2019 kl. 23:15 | 0 Kommentarer
Xee YouSee tv-kanal

YouSee’s nye tv-kanal Xee sender 24 timer i døgnet med serier og film, ligesom de kan ses som streaming via YouSee TV app’en. Lige nu har Xee nogle serier, der er særligt aktuelle. Dem kan du læse mere om herunder.

Legion – Marvel serie på Xee

Legion Xee
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film fredag 01/03/19 Xee kl. 21:00
01-03-2019 21:00:00 Europe/Copenhagen Legion – Marvel serie på Xee

Xee har fredag den 1. marts i Fan-Friday premiere på serien Legion. Serien er baseret på Marvel Comics historie, skabt af Chris Claremont og Bill Sienkiewicz.

Xee Xee YouSee

Xee har fredag den 1. marts i Fan-Friday premiere på serien Legion. Serien er baseret på Marvel Comics historie, skabt af Chris Claremont og Bill Sienkiewicz.

David Haller er hovedpersonen, der lider af skizofreni. I flere år er han røget fra sygehus til sygehus, men da han en dag møder Syd, en ny patient, går det op for ham, at de stemmer, han hører, måske er virkelige. David opdager, han har specielle kræfter og den virkelighed forandrer hans liv for evigt. Alle afsnit af både sæson 1 og sæson 2 bliver lagt ud til streaming dagen efter, det har været vist på Xee.

MacGyver – sæson 2

macgyver sæson 2 xee
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film mandag 25/02/19 Xee kl. 20:00
25-02-2019 20:00:00 Europe/Copenhagen MacGyver – sæson 2

Genindspilningen af den klassiske serie er et action-eventyr og drama om Angus “Mac” MacGyver, der skaber “Department of External Services” (DXS), en hemmelig organisation under den amerikanske regering.

Xee Xee YouSee

Genindspilningen af den klassiske serie er et action-eventyr og drama om Angus “Mac” MacGyver, der skaber “Department of External Services” (DXS), en hemmelig organisation under den amerikanske regering. Her bruger han sit helt ekstraordinære talent for ukonventionel problemløsning og videnskab til at redde liv.

Efter at have taget noget personligt tid til at lede efter sin far, og sin nemesis Murdoc, finder MacGyver sammen med sit team for endnu engang at løse hemmelige missioner rundt omkring i verden. Mysteriet omkring hans fars forsvinden sidder stadigvæk i MacGyver, og hans frustration bliver ikke mindre, da han erfarer, at en person højt oppe i organisationen besidder informationer omkring hans fars situation. Sæson 2 fortsætter, hvor den første slap, med spændende missioner og masser af action. Hele sæson 1 af den nye MacGyver kan streames hos Xee – og sæson 2 ligeså. Der er et nyt afsnit klar til streaming ud dagen efter, det har været vist på Xee.

The Walking Dead sæson 9

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film 16 Afsnit Fra tirsdag 12/02/19 Xee kl. 21:50
12-02-2019 21:50:00 Europe/Copenhagen The Walking Dead sæson 9

YouSee’s nye tv-kanal Xee får Danmarkspremiere på sæson 9 af zombie-serien The Walking Dead. De sidste otte afsnit af sæson 9 kommer på Xee dagen efter, de har haft premiere i USA.

Xee Xee YouSee

YouSee’s nye tv-kanal Xee får Danmarkspremiere på sæson 9 af zombie-serien The Walking Dead. Du kan på premieredagen få adgang til sæsonens otte første afsnit.

De sidste otte afsnit af sæson 9 kommer på Xee dagen efter, de har haft premiere i USA.

Historien er kort, at politibetjenten Rick Grimes vågner op af sin koma på et forladt hospital. Han vågner op i en post-apokalyptisk verden, hvor en zombie-epidemi har lagt den kendte verden øde hen. I udkanten af Atlanta kæmper en lille gruppe mennesker for at overleve, og her kæmper Rick Grimes sammen med de andre mod zombierne.

Seerne kan ikke alene glæde sig til premieren på de nyeste afsnit af Walking Dead. I USA har hvert afsnit i sæson 9 været fulgt op af et talkshow, hvor seerne sammen med værten Chris Hardwick diskuterer de seneste hændelser i den morbide zombie-verden. Xee har i uge 7 premiere på talkshowet, der sendes live i USA og allerede dagen efter kan ses på Xee.

9-1-1 - intens ny serie om beredskabet

9-1-1
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film søndag 27/01/19 Xee kl. 20:00
27-01-2019 20:00:00 Europe/Copenhagen 9-1-1 - intens ny serie om beredskabet

Golden Globe-nominerede Jennifer Love Hewitt, Angela Basset og Peter Krause er blandt hovedrollerne i denne nye FOX-serie om alle de brandmænd, politifolk og ambulanceførere, der som de første er på stedet efter et nødopkald

Xee Xee YouSee

Golden Globe-nominerede Jennifer Love Hewitt, Angela Basset og Peter Krause er blandt hovedrollerne i denne nye FOX-serie om alle de brandmænd, politifolk og ambulanceførere, der som de første er på stedet efter et nødopkald. Serien har titel efter det amerikanske nødkaldsnummer, 911, og serien går helt tæt på de skræmmende, sørgelige og indimellem traumatiserende situationer, de ofte havner i.

På jobbet skal de være kølige og have overblik i de mange ofte kaotiske situationer, hvor de hårdest ramte skal reddes først. Privat slås de som alle andre med livets udfordringer, men kan man redde sig selv, når man også skal redde andre?

Serien er skabt af Ryan Murphy, Brad Falshuk og Tim Minear.

Video Thumbnail
9-1-1 (FOX) "Heroes" Trailer HD

Family Guy - sæson 17

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film torsdag 24/01/19 Xee kl. 21:00
24-01-2019 21:00:00 Europe/Copenhagen Family Guy - sæson 17

Xee byder seerne på de sidste nye afsnit i den helt fantastiske Family Guy – en amerikansk animeret sitcom om den yderst dysfunktionelle familie, The Griffins

Xee Xee YouSee

Xee byder seerne på de sidste nye afsnit i den helt fantastiske Family Guy – en amerikansk animeret sitcom om den yderst dysfunktionelle familie, The Griffins. Xee sender den nye sæson 17.

Familien Griffin består af forældrene Peter og Lois, børnene Meg, Chris og Stewie samt deres hund, Brian. Hele serien er en lang og intelligent satire over amerikansk kultur. Serien har siden sin start i 1998 reddet på en bølge af succes og været nomineret til blandt andet 12 Emmy Awards. Family Guy er udviklet af Seth MacFarlane.

Xee viser de nyeste afsnit i serien – hver torsdag kl. 21.30.

The Passage

The Passage
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film 10 Afsnit Fra tirsdag 22/01/19 Xee kl. 21:50
22-01-2019 21:50:00 Europe/Copenhagen The Passage

The Passage er en thriller serie om Projekt NOAH – en hemmeligholdt medicinsk klinik, hvor der eksperimenteres med farlige vira. Kan ses på YouSee’s Xee

Xee Xee YouSee

Hos Xee får du den nyeste sæson og de seneste afsnit af den spændende serie The Passage kun syv dage efter, de har haft amerikansk premiere.

The Passage er en thriller serie om Projekt NOAH – en hemmeligholdt medicinsk klinik, hvor der eksperimenteres med farlige vira. Målet er at helbrede alle sygdomme, men da et forsøg på en række dødsdømte fanger forvandler de indsatte til vampyrer, er en 10-årig pige måske den eneste, der kan redde verden fra den epidemi, der er ved at bryde ud. Hun er selv en forsøgskanin i Projekt NOAH, og forbundsagenten Brad Wolgast bliver i første afsnit bedt om at hente hende. Serien bygger på trilogien af bestsellerforfatteren Justin Cronin.

Video Thumbnail
Official Trailer | Season 1 | THE PASSAGE

Sunday - ny Xee komedie

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film 8 Afsnit Fra søndag 20/01/19 Xee kl. 19:00
20-01-2019 19:00:00 Europe/Copenhagen Sunday - ny Xee komedie

YouSee har premiere på deres nye kanal Xee 20. januar og det blandt andet med ny dansk comedyserie. Serien hedder Sunday og er med Melvin Kakooza

Xee Xee YouSee

Søndag den 20. januar er der premiere på ’Sunday’ på den nye tv- og streamingkanal Xee. Her møder vi kenyanske Sunday, spillet af Melvin Kakooza, der er blevet hentet til Danmark af en desperat fodboldtræner fra Fredericia. Afrikaneren skal redde klubben fra at rykke ned og byen fra ydmygelse, men det viser sig hurtigt, at Sunday ikke ligefrem er den stjernespiller, som Fredericia FC havde håbet på.

”Min afrikanske baggrund og alle de komiske oplevelser, som jeg og min familie har haft, bruger vi som inspiration til figuren og handlingen i serien,” fortæller Melvin Kakooza, der i 2017 vandt DM i stand-up og i sommers optrådte på Skanderborgs bøgescene for 30.000 danskere.

Han er selv vokset op i Fredericia, hvor han også spillede fodbold som barn, og ideen til ’Sunday’ har han haft med sig, allerede inden han vandt DM i stand-up.

”Jeg kom til Fredericia fra Uganda som 2-årig, og da jeg begyndte at spille fodbold, oplevede jeg, at modstanderne blev bange, fordi de forventede, at jeg løb sindssygt hurtigt. Jeg har talrige oplevelser af, hvordan den danske og den afrikanske kultur støder sammen, og jeg synes, det er vildt vigtigt, at vi kan grine sammen med hinanden og joke om, at vi kommer fra forskellige kulturer,” siger Melvin Kakooza.

Og Sunday er i dén grad et møde mellem forskellige kulturer. For mens træneren Frederik (Anders Brink) kæmper for, at ingen skal opdage, hvor talentløs Sunday er, tumler direktøren (Lars Hjortshøj) rundt som en elefant i en glasbutik i et forsøg på lede klubben og håndtere, at holdet nu også har afrikansk islæt. Det kommer også til sammenstød, da holdets anfører (Thue Ersted Rasmussen) føler sig truet på flere fronter, ikke mindst da Sunday tilsyneladende har et godt øje til hans kæreste Maria (Nadia Kvist Pedersen).

’Sunday’ er instrueret af Jesper Rofelt, der bl.a. er kendt fra ’Klovn’ og ’Drengene fra Angora’, og Lars Hjortshøj har en central rolle i serien, ligesom også fodboldspilleren Thomas Gravesen er med. Melvin og instruktør Jesper Rofelt har sammen udviklet figuren, mens univers og manus er blevet til i samarbejde mellem de to og Søren Felbo, Magnus Millang, Emil Millang og Mads Grage.

”På samme måde som Jesper har arbejdet med Klovn, Angora og flere andre projekter, har vi skrevet et handlingsmanus uden replikker, som vi har improviseret ud fra under optagelserne. Den umiddelbarhed synes jeg skinner igennem, og der er kommet nogle sindssygt sjove dialoger ud af den arbejdsmetode,” siger Melvin, der også fremhæver Eddie Murphys ’Coming to America’ som en inspiration, hvor hovedkarakteren ligesom Sunday udgiver sig for at være en anden, end han egentlig er.

Man kan se alle otte afsnit af Sunday den 20. januar kl. 19, hvor Danmarks nye tv- og streamingkanal, Xee, går i luften. Det er selvfølgelig også muligt at streame Sunday via YouSee’s streamingtjeneste, hvor alt indhold fra Xee også ligger.

Atlanta

Atlanta
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film fredag 18/01/19 Xee kl. 00:00
18-01-2019 00:00:00 Europe/Copenhagen Atlanta

En ærlig, sjov, klog og vanedannende serie om to fætre, der langsomt er på vej frem på den amerikanske rap-scene.

Xee Xee YouSee

En ærlig, sjov, klog og vanedannende serie om to fætre, der langsomt er på vej frem på den amerikanske rap-scene. Skuespilleren og rapperen Donald Glover er den ene. Han spiller den unge Earnest Mark, hvis liv ikke just er den helt store succes. Hans kæreste – og mor til deres fælles datter – er ham ikke tro, og hans karriere består i at være kreditkortsælger i en lufthavn. Hans helt store drøm er at slå igennem på en eller anden facon og sikre sin familie. Chancen opstår, da han tilbyder sig selv som manager for fætteren Alfred, der hitter som rapper under navnet Paper Boi. Sammen vil de prøve at styre mod succes i rap-verdenen.

Xee sender både sæson 1 og sæson 2 af den populære serie. Hele sæson 1 er i YouSee TV & Film app’en her ultimo januar 2019.

Video Thumbnail
Atlanta Season 1 "Inhale" Promo [HD] FX, Donald Glover, Bret E. Benson, Carra Greer
Kilde: YouSee presse
Del på:

Tags:

Gemt under:: YouSee

Privatlivs indstillingsoversigt