[responsive_menu_pro]

Har du Xee i din tv-pakke? Tjek aktuelle serier på Xee her

| lørdag 05. okt, 2019 14:05 | opdateret 05. okt, 2019 kl. 14:19 | 0 Kommentarer
Xee logo

TV-kanal Xee sender 24 timer i døgnet med serier og film. Xee startede hos YouSee, men fra sommeren 2019 blev kanalen også tilgængelig hos Stofa, Boxer og Viasat. Så får du tv fra én af disse tv-udbydere, så er der grund til at tjekke Xee ud.

Lige nu har Xee nogle serier, der er særligt aktuelle. Dem kan du læse mere om herunder.

War of the Worlds – ny Fox serie på Xee

War Of The Worlds Xee
Xee Xee søndag 03/11/19 Xee kl. 21:30
03-11-2019 21:30:00 Europe/Copenhagen War of the Worlds – ny Fox serie på Xee

War of the Worlds er en nyproduceret FOX-serie i otte afsnit, der bygger på H.G. Wells’ novelle fra 1898 om en invasion fra rummet. Xee har serien eksklusivt og har premiere kun syv dage efter den amerikanske premiere.

Xee Xee YouSee

War of the Worlds er en nyproduceret FOX-serie i otte afsnit, der bygger på H.G. Wells’ novelle fra 1898 om en invasion fra rummet. Xee har serien eksklusivt og har premiere kun syv dage efter den amerikanske premiere.

Serien er en nyfortolkning af War Of The Worlds, hvor en gruppe astronomer opfanger et signal fra en anden galakse. Signalet er for jordens befolkning det endelige bevis på liv udenfor planeten Jorden, men ingen forstår helt, hvad signalet betyder. Ventetiden bliver dog ikke lang, for signalet er starten på en invasion, og der lander rumskibe over hele jorden. På kort tid bliver de fleste mennesker på jorden udryddet og kun små grupper af mennesker overlever det første angreb. Det er deres kamp for overlevelse, vi følger i serien. Rollerne i serien er Byrne (Bill Ward), Elizabeth McGovern (Helen Brown), Daisy Edgar-Jones (Emily Gresham) og Bayo Gbadamosi (Kariem Gat Wich Machar).

De indvadrende aliens har det klare mål at udrydde alle mennesker. Derfor må de overlevende slås intenst for at finde ud af, hvem der står bag invasionen og om angriberne overhovedet kan bekæmpes. Det er en kamp på liv og død for menneskeheden.

Xee lægger ud med et dobbeltafsnit søndag aften og sender derpå et afsnit om ugen. Og så kan seerne naturligvis også se serien på streaming hos Xee.

Video Thumbnail
WAR OF THE WORLDS | Official Trailer | FOX
War of the Worlds er en nyproduceret FOX-serie i otte afsnit, der bygger på H.G. Wells' novelle fra 1898 om en invasion fra rummet. Xee har serien eksklusivt og har premiere kun syv dage efter den amerikanske premiere. Serien er en nyfortolkning af War Of The Worlds, hvor en gruppe astronomer opfang

Sunday – sæson 2

Sunday Sæson 2 Xee
Xee Xee søndag 03/11/19 Xee kl. 21:00
03-11-2019 21:00:00 Europe/Copenhagen Sunday – sæson 2

Sunday – om kenyanske Sunday, spillet af komikeren Melvin Kakooza er snart tilbage med sin anden sæson. I den nye sæson får Melvin blandt andre følgeskab af skuespilleren Birthe Neumann på rollelisten

Xee Xee YouSee

I foråret sendte Xee med stor succes den danske serie Sunday – om kenyanske Sunday, spillet af komikeren Melvin Kakooza. I den nye sæson får Melvin blandt andre følgeskab af skuespilleren Birthe Neumann på rollelisten. Sæson 1 har været den mest streamede danske serie hos Xee i 2019 og man kan roligt glæde sig til sæson 2.

Sunday blev i sæson 1 hentet til Danmark af en desperat fodboldtræner fra Fredericia. Afrikaneren skulle redde klubben fra at rykke ned og byen fra ydmygelse, men det viser sig hurtigt, at Sunday ikke ligefrem var den stjernespiller, Fredericia FC havde håbet på.

Nu har Xee premiere på anden sæson, og fodboldspilleren Sunday er faldet rigtig godt til i Aarhus efter, at han i slutningen af sæson 1 blev solgt til AGF. Han har fået en lækker lejlighed ved havnen, segway, smuk kæreste – og han kan sende masser af penge hjem til familien i Kenya. Livet kunne ikke være bedre!

Men AGF er på den anden side ikke super glade for Sundays indsats på banen. De har fundet ud af, at Sundays evner på en fodboldbane er pænt begrænsede og vil af med ham igen. De er heller ikke helt glade for, at Sunday har lagt sig lidt ud, hvilket Sunday ellers pointerer er et statussymbol hjemme i Kenya. Så Sunday ender mod sin vilje tilbage i Fredericia, hvor det hele startede. Og han må nu kæmpe for at komme tilbage til AGF og det fede liv i storbyen.

Hjemme i Fredericia er sponsoren Kloak-Mark blevet ny underdirektør under sin mor, Birgit, som er blevet klubbens nye sportsdirektør. Cheftræneren Frederiks forhold til specielt Mark er pænt anstrengt, og det bliver ikke bedre af, at Mark blander sig mere og mere i de sportslige beslutninger. Og helt galt bliver det, da Marks nye kæreste, journalisten Karin, som Frederik havde et one night stand med i sæson 1, viser sig at være gravid med Frederiks barn. Som konsekvens af alt det, overvejer Frederik, om han skal stoppe som træner i klubben og finde på noget helt andet at lave.

Anføreren Jonas er stadig ikke blevet taget tilbage af ekskæresten Maria efter, at han svigtede hende big time i den tidligere sæson 1. Så han gør alt for at prøve at vinde hende tilbage – med hjælp fra sin gamle ven Niklas, der er kommet til klubben som 2. målmand. Og det bliver endnu sværere, da Maria fortæller ham, at hun vil flytte til Aarhus.

Sunday er historien om den godmodige og altid positive kenyaner Sunday, der bliver hentet til Fredericia for at spille fodbold. Problemet er bare, at Sunday faktisk ikke rigtigt kan spille fodbold – og samtidigt skal Sunday prøve at navigere rundt i et land og en kultur, som er meget forskellig fra den, han kommer fra.

Sunday kan naturligvis også streames hos Xee.

Video Thumbnail
Sunday sæson 2 på Xee
I foråret sendte Xee med stor succes den danske serie Sunday - om kenyanske Sunday, spillet af komikeren Melvin Kakooza. I den nye sæson får Melvin blandt andre følgeskab af skuespilleren Birthe Neumann på rollelisten. Sæson 1 har været den mest streamede danske serie hos Xee i 2019 og man kan rolig

Lindegaard – Livet efter sidste fløjt - ny programserie på Xee

Xee Xee søndag 20/10/19 Xee kl. 20:30
20-10-2019 20:30:00 Europe/Copenhagen Lindegaard – Livet efter sidste fløjt - ny programserie på Xee

I en ny programserie tager den danske fodboldmålmand Anders Lindegaard rundt for at finde ud af, hvad der sker, når karrieren slutter. Lindegaard er i dag 35 år og kan så småt skimte, at fodboldkarrieren ikke varer for evigt.

Xee Xee YouSee

I en ny programserie tager den danske fodboldmålmand Anders Lindegaard rundt for at finde ud af, hvad der sker, når karrieren slutter. Lindegaard er i dag 35 år og kan så småt skimte, at fodboldkarrieren ikke varer for evigt. Men hvad skal der blive af ham, når støvlerne lægges på hylden?

Alt hvad han har kæmpet for – og ikke mindst drømt om – siden han var fire år, var at blive professionel fodboldspiller. En drøm, der snart er slut. Tanken gør ham bange – for undersøgelser viser, at cirka hver fjerde fodboldspiller kæmper med mentale problemer, når karrieren stopper. En statistik Anders er bange for, at han skal blive en del af, når det hele engang er slut. Derfor vil Anders finde ud af, hvad der sker, når spotlyset slukker, og den sidste kamp er spillet?

For at finde svaret på disse spørgsmål tager Anders Lindegaard rundt og møder tidligere medspillere, modspillere og trænere for at høre om, hvordan de har klaret karrierestoppet. Turen fører ham forbi depression, glæde, succes og fiasko – og han møder spillere som Edwin van da Sar, Jesper Grønkjær, Darren Fletcher og Henrik “Henke” Larsson. Alt sammen i håbet om, at han selv vil kunne undgå at blive en del af statistikken, når det hele på et tidspunkt er slut.

I premieren kommer Anders Lindegaard i jagten på tidligere spilleres erfaringer tæt på både vennen Owen Hargreaves og den tidligere landsholdsspiller Jesper Grønkjær, der ikke haft det nemt, efter fodboldkarrieren sluttede.

I seriens andet afsnit, søndag 27. oktober, møder Anders Lindegard den tidligere irske landsholdsspiller Niall Quinn, der selv træffede beslutningen om at stoppe. En beslutning, der næsten kostede ham ægteskabet.

Video Thumbnail
Lindegaard – livet efter sidste fløjt - Officiel Trailer
I en ny programserie tager den danske fodboldmålmand Anders Lindegaard rundt for at finde ud af, hvad der sker, når karrieren slutter. Lindegaard er i dag 35 år og kan så småt skimte, at fodboldkarrieren ikke varer for evigt. Men hvad skal der blive af ham, når støvlerne lægges på hylden? Alt hvad h

9-1-1 – sæson 3 - på Xee fra 15. oktober

9-1-1 sæson 3
Xee Xee tirsdag 15/10/19 Xee kl. 21:00
15-10-2019 21:00:00 Europe/Copenhagen 9-1-1 – sæson 3 - på Xee fra 15. oktober

Den anmelderroste FOX-serie 9-1-1 er klar på Xee med premiere på sæson 3 fra 15. oktober.

Xee Xee YouSee

Den anmelderroste FOX-serie 9-1-1 er klar på Xee med premiere på sæson 3.

Hovedrollerne spilles af blandt andre Jennifer Love Hewitt, Angela Bassett og Peter Krause i en intens serie, der handler om livet for alle de modige brandmænd, politifolk og ambulanceførere, der altid er de første på stedet efter et alarmopkald. Et liv med en pris.

Serien har titel efter den amerikanske alarmcentrals telefonnummer 911og følger en gruppe reddere i deres daglige arbejde under både katastrofer og de mindre opgaver.

Sæson starter med et brag og Los Angeles står foran en gigantisk tsunami – og dermed en kæmpe opgave for at redde folk fra det kaos, der opstår, når bølgen rammer. De forskellige beredskabsteams i Los Angeles står dermed foran en kollosal opgave, der vil udfordre alle, og vores hovedpersoner får naturligvis centrale roller i arbejdet.

9-1-1 kan streames dagen efter, afsnittet har været vist på Xee.

Video Thumbnail
9-1-1 Season 3 Trailer (HD)
Den anmelderroste FOX-serie 9-1-1 er klar på Xee med premiere på sæson 3. Hovedrollerne spilles af blandt andre Jennifer Love Hewitt, Angela Bassett og Peter Krause i en intens serie, der handler om livet for alle de modige brandmænd, politifolk og ambulanceførere, der altid er de første på stedet e

The Resident – sæson 3

The Resident sæson 3 Xee
Xee Xee onsdag 09/10/19 Xee kl. 21:00
09-10-2019 21:00:00 Europe/Copenhagen The Resident – sæson 3

The Resident er et amerikansk medical drama i foreløbig tre sæsoner. Xee har allerede sendt de to første sæsoner, og nu kommer sæson 3

Xee Xee YouSee

The Resident er et amerikansk medical drama i foreløbig tre sæsoner. Xee har allerede sendt de to første sæsoner, og nu kommer sæson 3, hvor handlingen stadig er centreret om den unge idealistiske læge, der opdager alle de gode og dårlige sider ved et moderne hospital og moderne medicin.

Serien er fiktion og følger livet på Chastain Memorial Hospital, hvor ansatte og patienter mødes af både personlige og professionelle udfordringer i hverdagen. Serien følger primært lægerne Conrad Hawkins og Devon Pravesh. De er begge reservelæger på hospitalet. Imens man lærer om de ansattes pligter og funktioner i krisesituationer, dykker serien også ned i de etiske spørgsmål omkring medicinske fejlbehandlinger, ansvar og den bureaukratiske del af hospitalsindustrien.

Dr. Conrad Hawkins er en af hospitalets bedste læger, men også ofte utraditionel i sine behandlinger. Fox, der står bag serien, siger selv, at serien river tæppet væk og afslører sandheden om livet på et hospital på både godt og ondt, hvor etik og moral ikke altid er i højsædet, når den bureaukratiske del af hospitalsindustrien har andre mål end patienternes.

De nyeste afsnit kan streames hos Xee fra dagen efter, det har været vist på tv.

Del på:

Tags:

Gemt under:: Boxer, Viasat, YouSee, Stofa

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked