YouSeeViasatNorlysStofaTV-Programoversigt

Har du Xee i din tv-pakke? Tjek aktuelle serier på Xee her

TV-kanal Xee sender 24 timer i døgnet med serier og film. Xee startede hos YouSee, men fra sommeren 2019 blev kanalen også tilgængelig hos Stofa, Boxer og Viasat. Så får du tv fra én af disse tv-udbydere, så er der grund til at tjekke Xee ud.

Lige nu har Xee nogle serier, der er særligt aktuelle. Dem kan du læse mere om herunder.

2 Døgn: Et juleeventyr

2 Døgn Et JuleeventyrBag optagelserne til den nye YouSee Original '2 Døgn: Et juleeventyr'. Foto: Daniel Overbeck.
Xee Xee mandag 20/12/21 Xee kl. 21:30
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

YouSee Originalen ’2 Døgn: Et juleeventyr’, følger fætrene Otto og Christians færden i det kriminelle miljø på juleaftensdag. Med referencer til Kill Bill og Fight Club og et urbant julenummer af Carl Knast, ønsker YouSee at give deres bud på en anderledes julefortælling.

Juleafsnittet varer ca. 25 min. og kan streames fra den 1. december, mens det kan ses på flow den 20. december kl. 21.30. Har man ikke set sæson 1, kan denne streames hos YouSee allerede nu.

2 Døgn: Et juleeventyr – det handler den om

Det er juleaftensdag, og Otto og Christian arbejder for den serbiske gangster-boss Vaso. Han har siden sæson 1 holdt dem i et jerngreb, og brugt dem til diverse stikirenddreng-opgaver. Christian glæder sig til gaverne senere, og til at se sin familie, men Otto deler til hans store forvirring ikke begejstringen for højtiden. De to bliver enige om at være uenige og vil bare have dagens opgave overstået, men de ender med at få rodet sig dybt ind i en konflikt, der involverer både penge, ære og samuraisværd. Kun ved at hjælpe hinanden kan de komme helskindet gennem aftenen, og hvem ved – måske vil de, når dagen er omme, være tættere end nogensinde før? Christian lærer i hvert fald, at juleaften ikke altid kun er flæskesteg og brun sovs. Nogle gange er det blod, sved og afhuggede lemmer.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Vi synes, det er vigtigt at investere i kvalitetsindhold med en stærk dansk identitet, og med vores YouSee Originals ønsker vi at fortælle vedkommende historier, der både kan overraske, underholde og røre seerne. Vi håber, at de vil tage godt imod denne actionspækkede julespecial, som er original i sin genre og fuld af sort humor,” siger Kim Poul Christensen, mediedirektør i Nuuday.

”Julen er forskellig for alle. For nogle er det den bedste tid på året, og for andre er det en tid fuld af skuffelser og ødelagte drømme. Den påmindelse slår vi et slag for i vores juleafsnit – samtidig med, at vi har skruet helt op for både humor og action,” siger Oscar Giese og Nicolai Achton fortsætter:

”Vi har forsøgt at skabe en actionkomedie i juleforklædning, som gør grin med alle juleklicheerne – og vi har skruet ekstra op for absurditeterne. Så selvom tematikken er alvorlig, håber jeg mest af alt, at folk bliver underholdt og ikke tager alting for seriøst. Som Otto siger i starten af afsnittet til sin fordrukne mor: “Det er bare jul for helvede”.

Ligesom i seriens første sæson, der indeholdt et originalt soundtrack med numre fra bl.a. Tessa, Artigeardit og ICEKIID, er der i ’2 Døgn: Et juleeventyr’ også fokus på musikuniverset. Carl Knast har nemlig kastet sig ud i at producere et urbant julenummer til afsnittet. Og det er der en helt særlig grund til.

”Carl Knast har den der “outsider”-vibe, som en der er lykkedes med at få hustlet sig ind ad døren til mainstream Danmark, men som egentlig ikke burde være der. Det passer perfekt til ’2 Døgn’-universet, og derfor var det et match made in heaven,” siger Oscar Giese.

Der bliver i forbindelse med optagelserne produceret en musikvideo til nummeret. Begge dele bliver tilgængeligt i forbindelse med premieren den 1. december, hvor afsnittet kan streames hos YouSee og den 20. december, hvor det vises på Xee.

2 døgn: Et juleeventyr - Trailer (Clean)
2 døgn: Et juleeventyr - Trailer (Clean)

Fantomforhold

Fantomforhold serie Xee
Xee Xee mandag 01/11/21 Xee kl. 21:30
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Kærestesorger er en universel problematik, som de fleste af os vil blive ramt af i løbet af livet. Med et glimt i øjet dykker den nye YouSee Original ’Fantomforhold’, der får premiere på Xee den 1. november, ned i den svære hjertesorg og alt det, der følger med, når man får sit hjerte knust – uanset hvem man er, og hvor man er i livet.

’Fantomforhold’ har premiere på Xee den 1. november 2022. Her vil alle seriens afsnit kunne binges, mens der kommer et afsnit om ugen på flow. Serien består af 7 afsnit af ca. 30 min. varighed.

Fantomforhold – det handler den om

Hvordan lærer man at elske sig selv, når den man elsker, ikke gør det længere? ’Fantomforhold’ handler om den 28-årige Allie, som lider af kærestesorger, efter at hendes kæreste David er gået fra hende. Efter et spontant knald med den karismatiske kunstner Chresten, anbefaler han Allie en nyoprettet støttegruppe for folk med kærestesorger. Her møder hun mennesker med alle former for hjertesorger, og hun finder et fællesskab for knuste hjerter. Men samtidig med, at Allie har akut brug for psykologhjælp fra sin terapeut Ellen, ligger hun i med Ellens kæreste, og det komplicerer tingene en smule.

For skaberne bag serien, Rikke Kolding og Anna Juul, har det været vigtigt at give et ærligt billede af den tabubelagte hjertesorg.

”Kærestesorger er ofte skildret i fortællingerne på TV, men er sjældent centrum. De forbliver en sidebemærkning og noget, der skal til for at føre til noget andet ret hurtigt. Men når jeg har haft kærestesorger, har det altid føles så overvældende stort, og jeg har aldrig helt kunne forstå, hvorfor vi ikke snakker mere om det. Det er jo noget næsten alle oplever i løbet af deres liv, og det er også det, der gør en kærestesorggruppe til en interessant arena at bygge en historie og et karaktergalleri ud fra,” fortæller Rikke Kolding og Anna Juul fortsætter:

”Der har været et pågående arbejde med at tage alle følelser i en kærestesorgproces seriøst, også det komiske, det latterlige og det absurde. Noget bliver ikke mindre sorgfulgt af, at det også er lidt sjovt – sådan har jeg det i hvert fald selv. Det har også været vigtigt for mig at nuancere “ekskæresterne”, så de ikke er entydigt “dårlige” eller “gode”, for sådan er det jo sjældent i et brud. Som oftest går det jo bare ikke, og det kan være svært at finde sig i.”

’Fantomforhold’ tager sit udspring i en kærestesorggruppe, hvor deltagerne mødes og bearbejder deres individuelle kærestesorg i fællesskab. Det skal være med til at give et ærligt billede af, at alle oplever hjertesorger forskelligt og har brug for forskellige ting i sorgprocessen.

”Vi vil så gerne forstå alting, men kærestesorger går ikke nødvendigvis væk af, at man forstår dem. Der er ingen ’korrekt’ måde at komme over kærestesorger på, og forhåbentlig vil der være noget eller nogen, som de fleste seere, der har prøvet at få deres hjerte knust, vil kunne spejle sig i,” siger Rikke Kolding og Anna Juul fortsætter:

”Vi håber, at det vil få folk – eller bare én enkelt person – til at føle sig lidt mindre ensomme og lidt mere set.”

Lydmor har lavet et originalt soundtrack til serien, som bliver tilgængeligt i forbindelse med premieren. Det består blandt andet af otte fuldstøbte sange, som tager afsæt i hendes egne oplevelser med den svære hjertesorg.

”Da jeg blev spurgt, om jeg ville producere lyduniverset til serien, stod jeg selv midt i en enormt svær kærestesorg. Derfor tøvede jeg ikke et sekund med at sige ja, da jeg fik at vide, at serien ønskede at give et råt og ærligt billede af hjertesorgen, ” fortæller hun og fortsætter:

”Hjertesorg, det at miste et menneske, man elsker, er en undervurderet smerte. Jeg havde brug for at musikken var ufortyndet smertefuld, ufortyndet vred, ufortyndet smålig og ufortyndet sorgfuld. Det er blevet et meget råt udtryk, som står i kontrast til den nære og intime stemning i kærestesorggruppen.”

Med ’Fantomforhold’ har Xee for første gang modtaget produktionsstøtte fra Public Service-Puljen. Det glæder Xee, som ser frem til at give deres seere endnu mere originalt dansk kvalitetsindhold.

”Vi synes, det er vigtigt at investere i kvalitetsindhold med en stærk dansk identitet, og selvom vi er en kommerciel tv-kanal, har vi altid haft som ambition at fortælle vedkommende historier med temaer, der både kan underholde, give nye talenter en chance og ikke mindst røre vores seere. Med produktionsstøtten fra DFI har vi haft mulighed for at producere endnu mere originalt dansk fiktion og ikke mindst indhold af høj kvalitet, der tør tage fat på svære emner som ensomhed og hjertesorg,” siger Kim Poul Christensen, mediedirektør i Nuuday.

Fantomforhold - Trailer
Fantomforhold - Trailer

Dybvads Sofa – Sæson 5

Dybvads Sofa sæson 5 XeeFoto: Per Lange
Xee Xee mandag 27/09/21 Xee kl. 21:20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

“Dybvads Sofa” er et comedytalkshow, hvor komikeren Tobias Dybvad inviterer en håndfuld af de mennesker, han selv griner af, til at kigge forbi og fortælle private historier. “Dybvads Sofa” er nu nået til femte sæson,  og han er atter klar med en ny omgang kendte gæster i sin sofa.

I premieren sætter Mikael Bertelsen, Annika Aakjær, Mikael Simpsons og Signe Molde sig i sofaen.  Signe Molde er på det sidste blevet i tvivl om, hvorvidt hun er et dårligt menneske. Annika Aakjær afslører, at hun spiller Yatzy juleaften, og Mikael Simpson har været på tourné med Magnum-manden Jørgen Leth. Og så kan du høre verdens måske længste historie om en forsvundet cykel, der fik Mikael Bertelsen til at græde, kramme en saddel og tro på Master Fatmans overnaturlige evner.

I det andet program, mandag d. 4. oktober – kan du opleve Heino Hansen, Mahamad Habane, Mark Le Fevre og Thomas Warberg i sofaen! Og det er vitterlig sandhedens time i sofaen. Heino Hansen indrømmer en forbrydelse, der involverer en misforståelse, en kendt danskers middagsret og et teater i forstaden. Der foreligger desuden foruroligende, digitale beviser på, at Mahamad Habane har været lidt klam. Mark Le Fevre har engang IKKE været utro med en kvinde, der ellers bankede på i op til flere minutter. Og så har Thomas Warbergs forældre været på drømmeferie i en by, hvor Heinos far engang har smadret mennesker. Alt dette i en herlig aften i Dybvads Sofa.

Jo – Tobias Dybvad har igen spændende gæster i sofaen, der flyder over med overraskende anekdoter og historier, der for alvor bringer smil frem.

Why Women Kill – Sæson 2

why woman kill sæson 2
Xee Xee onsdag 01/09/21 Xee kl. 22:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Xee har tidligere sendt sæson 1 af CBS-serien “Why Women Kill”, der havde blandt andre Lucy Lui i hovedrollen. Nu kommer sæson 2 med et helt nyt cast, og i den nye sæson udspiller handlingen sig i slutningen af 1940erne, hvor tre kvinder kæmper for accept.

Serien er skabt af Marc Cherry, der også stod bag “Desperate Housewives”, og i denne sæson lader han den sorte komedie gå tættere på den facade, folk bygger op overfor omverdenen. Han lader også handlingen gå tæt på den effekt, det har, hvis man som person bliver ignoreret, og hvor langt nogle kvinder vil gå for at føle sig som en del af fællesskabet.

Castet i den nye sæson består af Allison Tolman, Nick Frost og Lana Parrilla.

Sæson 2 kan naturligvis også streames – i takt med at afsnittene sendes på Xee.

WHY WOMEN KILL Season 2 Official Trailer (HD) Allison Tolman, Lana Parrilla
WHY WOMEN KILL Season 2 Official Trailer (HD) Allison Tolman, Lana Parrilla

The War of the Worlds – Sæson 2

war of the worlds sæson 2
Xee Xee søndag 30/05/21 Xee kl. 21:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

The War of the Worlds er produceret af FOX – og bygger på H.G. Wells’ novelle fra 1898 om en invasion fra rummet. Xee har sendt 1. sæson eksklusivt og det samme gælder sæson 2, der får premiere 30. maj kort efter den amerikanske premiere.

I sæson 1 opfangede astronomer en transmission fra en anden galakse, og det blev det endegyldigt bevis på intelligent liv i rummet. Verdens befolkning ventede i åndeløs spænding på yderligere kontakt. Og det kom vi til at fortryde, for få dage efter blev menneskeheden udslettet; kun smågrupper af mennesker var efterladt i en skræmmende og tom verden.

I sæson 1 episke afslutning så vi de overlevendes forsøg på at vende slaget mod deres angribere en gang for alle, hvor hovederpsoner som Mokrani og Catherine forberedte sig på deres livs kamp, mens Emily fik syner af fremtiden.

I sæson 2, der starter med afsnit 9, kommer vi ind i historien flere måneder efter Emilys forsvinden. De overlevende i London planlægger at gå til kamp mod rumvæsnerne, der af en eller anden grund ligner dem på en prik. Der er lettelse at spore, da Tom finder en svækket Emily ombord på et af rumvæsnernes skibe, men efter det lange fravær opdager Emily hurtigt, at ikke alle er sikre på, at hun er på deres side. I mellemtiden når Chloe, Sacha og Jonathan til London, mens gruppen i observatoriet bliver chokeret, da et af rumvæsnerne ankommer, døden nær og i en desperat søgen efter nogen. Men hvorfor er dens søgen efter én mand så vigtig?

I aftenens andet afsnit på Xee, som er seriens afsnit 10, bliver Bill mere og mere bekymret over lighederne mellem Emily og rumvæsnerne, mens Zoe fornemmer, at det kan bruges til deres fordel. Det står dog hurtigt klart, at Adina ikke lod Emily vende tilbage til hendes familie uden nogle alvorlige forventninger til hende. Micah afslører mere om, hvordan rumvæsnerne har rejst gennem rummet, men inden han bliver helt rask igen, rammer et angreb på observatoriet Catherine hårdt. Jonathan genforenes endelig med sin familie, men de får ikke en rolig stund, da Emily retter et rystende angreb mod Bill.

Serien er en nyfortolkning af War Of The Worlds med blandt andre Gabriel Byrne og Elizabeth McGovern i hoverollerne sammen med Daisy Edgar-Jones og Bayo Gbadamosi. Denne tredje tv-fortolkning af den berømte novelle fra 1898 er skrevet af Howard Overman.

War of the Worlds S2 HERO LAUNCH
War of the Worlds S2 HERO LAUNCH

I samme kategori

Back to top button