YouSeeBoxerViasatStofaTV-Programoversigt

Har du Xee i din tv-pakke? Tjek aktuelle serier på Xee her

TV-kanal Xee sender 24 timer i døgnet med serier og film. Xee startede hos YouSee, men fra sommeren 2019 blev kanalen også tilgængelig hos Stofa, Boxer og Viasat. Så får du tv fra én af disse tv-udbydere, så er der grund til at tjekke Xee ud.

Lige nu har Xee nogle serier, der er særligt aktuelle. Dem kan du læse mere om herunder.

The War of the Worlds – Sæson 2

war of the worlds sæson 2
Xee Xee søndag 30/05/21 Xee kl. 21:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

The War of the Worlds er produceret af FOX – og bygger på H.G. Wells’ novelle fra 1898 om en invasion fra rummet. Xee har sendt 1. sæson eksklusivt og det samme gælder sæson 2, der får premiere 30. maj kort efter den amerikanske premiere.

I sæson 1 opfangede astronomer en transmission fra en anden galakse, og det blev det endegyldigt bevis på intelligent liv i rummet. Verdens befolkning ventede i åndeløs spænding på yderligere kontakt. Og det kom vi til at fortryde, for få dage efter blev menneskeheden udslettet; kun smågrupper af mennesker var efterladt i en skræmmende og tom verden.

I sæson 1 episke afslutning så vi de overlevendes forsøg på at vende slaget mod deres angribere en gang for alle, hvor hovederpsoner som Mokrani og Catherine forberedte sig på deres livs kamp, mens Emily fik syner af fremtiden.

I sæson 2, der starter med afsnit 9, kommer vi ind i historien flere måneder efter Emilys forsvinden. De overlevende i London planlægger at gå til kamp mod rumvæsnerne, der af en eller anden grund ligner dem på en prik. Der er lettelse at spore, da Tom finder en svækket Emily ombord på et af rumvæsnernes skibe, men efter det lange fravær opdager Emily hurtigt, at ikke alle er sikre på, at hun er på deres side. I mellemtiden når Chloe, Sacha og Jonathan til London, mens gruppen i observatoriet bliver chokeret, da et af rumvæsnerne ankommer, døden nær og i en desperat søgen efter nogen. Men hvorfor er dens søgen efter én mand så vigtig?

I aftenens andet afsnit på Xee, som er seriens afsnit 10, bliver Bill mere og mere bekymret over lighederne mellem Emily og rumvæsnerne, mens Zoe fornemmer, at det kan bruges til deres fordel. Det står dog hurtigt klart, at Adina ikke lod Emily vende tilbage til hendes familie uden nogle alvorlige forventninger til hende. Micah afslører mere om, hvordan rumvæsnerne har rejst gennem rummet, men inden han bliver helt rask igen, rammer et angreb på observatoriet Catherine hårdt. Jonathan genforenes endelig med sin familie, men de får ikke en rolig stund, da Emily retter et rystende angreb mod Bill.

Serien er en nyfortolkning af War Of The Worlds med blandt andre Gabriel Byrne og Elizabeth McGovern i hoverollerne sammen med Daisy Edgar-Jones og Bayo Gbadamosi. Denne tredje tv-fortolkning af den berømte novelle fra 1898 er skrevet af Howard Overman.

War of the Worlds S2 HERO LAUNCH
War of the Worlds S2 HERO LAUNCH

Limboland – sæson 2

Limboland Sæson 2 Xee
Xee Xee mandag 05/04/21 Xee kl. 21:30
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Limboland er blevet kaldt en dansk pendant til den amerikanske serie ’Girls’ og vandt i år prisen som ’Bedste TV serie – Short Form’ til TV-Prisen. Også hos vores nordiske naboer er der interesse for den danske serie, der er blevet købt og vist af både TV2 Norge og TV4 Sverige.

Nu vender de tre veninder Freja (Frederikke Dahl Hansen), Katrine (Emma Sehested Høeg) og Nadja (Angela Bundalovic) igen tilbage på Xee, når anden sæson af serien har premiere den 5. april. Udover de kendte ansigter byder anden sæson også på nye medvirkende som Paprika Steen, Cyron Melville, Christoffer Hvidberg Rønje, Bo Carlsson og Kasper Gattrup. Der er 8 afsnit i anden sæson

Limboland-universet er skabt af Rikke Louise Schjødt, som udforsker ungdomslivets mange facetter og stiller skarpt på temaer som venskab, forventningspres og selviscenesættelse.

”På mange måder handler Limboland om den selvfortælling, vi forsøger at skabe om os selv, og hvor langt vi er villige til at gå for at opretholde den. Serien er derfor på mange måder en hyldest til alle kvinder, der kæmper med en skam over at føle sig som for meget,” siger Rikke Louise Schjødt og fortsætter:

”Som med mange ting i livet kommer en ulykke sjældent alene, og det gælder måske særligt i Limboland, hvor man godt kan glæde sig til at følge en lavine af dårlige beslutninger og fuck ups, der rammer karaktererne, samt de konsekvenser det kommer til at få. Selvom det ofte går galt for de tre unge kvinder, og de pynter lige lovligt meget på sandheden, så tror jeg, seerne vil opleve en ærlig og autentisk skildring af, hvor svært det er at være ung i dag, og hvor usikkert det hele kan føles.”

I anden sæson af Limboland forsøger de tre kvinder stadig at navigere i det svære voksenliv. De kæmper alle med hver deres dilemmaer og eksistentielle kriser, mens de forsøger at opretholde hver deres idealistiske selvfortælling. Det viser sig dog, at det ikke bliver nogen helt let opgave. I den nye sæson bliver persongalleriet udvidet, og seerne kan bl.a. møde Katrine og Frejas forældre ligesom en af pigerne oplever at blive forfulgt af en mystisk person, der ved alt om hende.

Limboland sæson 2
Limboland sæson 2

Dybvads Sofa – sæson 4

dybvads sofa xee
Xee Xee torsdag 01/04/21 Xee kl. 21:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

“Dybvads Sofa” er et comedytalkshow, hvor komikeren Tobias Dybvad inviterer en håndfuld af de mennesker, han selv griner af, til at kigge forbi og fortælle private historier. “Dybvads Sofa” er nu nået til fjerde sæson, og han er atter klar med en ny omgang kendte gæster i sin sofa, hvor der deles spøjse historier og oplevelser fra gæsternes eget liv.

Seerne kan i sæson 4 se frem til at møde blandt andre Ruben Søltoft, Simon Talbot og Thomas Warberg, der kommer forbi sofaen. Hør eksempelvis om dengang, Ruben Søltoft lavede et ordentligt styrt på en scooter og kastede op 18 meter under havets overflade – på den samme ferie. Hør også om dengang, Simon Talbots far tilberedte aftensmad ved at tæve en forbipasserende and sønder og sammen. Thomas Warberg, der er ædru på niende år, fortæller en vidunderlig historie om, hvordan han en smuk formiddag i Aarhus stjal sin ekskærestes cykel og tog den med på bar.

I “Dybvads Sofa” kan du også møde det meget lovende talent, Eva Jin.

På streaming hos Xee er der flere afsnit, mens alt er samlet i et afsnit på flow-tv.

Station 19 – sæson 4

station 19 sæson 4
Xee Xee onsdag 10/03/21 Xee kl. 22:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Xee er i uge 10 klar med en premiere på sæson 4 af den populære serie Station 19 – en serie skabt af folkene bag “Greys Hvide Verden”, “Scandal” og “How to Get Away with Murder”.

Serien følger en gruppe heroiske brandfolk på Seattle Fire Station 19, lige fra chefen til den nyeste rekrut, i deres risikofyldte hverdag. Brandfolkene er “first responders” og sætter ofte deres eget liv på spil, når de forsøger at redde andre. Alle ansatte er som familie og den farefyldte hverdag giver et sjældent bånd mellem dem alle, uanset om man er på job eller ej.

Hovedpersonerne i “Station 19” er Jaina Lee Ortiz (Andy), Jason George (Ben), Grey Damon (Jack), Barrett Doss (Vic), Jay Hayden (Travis), Okieriete Onaodowan (Dean), Danielle Savre (Maya), og Boris Kodjoe (Robert).

Station 19-serien kan naturligvis også streames hos Xee.

Station 19 Season 4 Teaser Promo (HD)
Station 19 Season 4 Teaser Promo (HD)

The Resident – sæson 4

the resident sæson 4
Xee Xee onsdag 10/03/21 Xee kl. 21:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Xee har sendt alle tre sæsoner af “The Resident” – et amerikansk “medical drama” om livet på Chastain Park Memorial Hospital, og alle de gode og dårlige sider ved det moderne hospitals- og medicinalvæsen. Nu kommer sæson 4, og serien går i den nye sæson blandt andet tæt på, hvordan de ansatte på hospitalet tackler COVID-19 pandemien, og det stigende antal patienter, der indlægges. Samtidig skal de ansatte forsøge at beskytte sig selv og deres familier mod smitten.

Dr. Conrad Hawkins er en af hospitalets bedste læger, men også ofte utraditionel i sine behandlinger. Fox, der står bag serien, siger selv, at serien river tæppet væk og afslører sandheden om livet på et hospital på både godt og ondt, hvor etik og moral ikke altid er i højsædet, når den bureaukratiske del af hospitalsindustrien har andre mål end patienterne.

The Resident kan også streames hos Xee.

The Resident Season 4 Promo (HD)
The Resident Season 4 Promo (HD)

I samme kategori

Back to top button