Viasat

Viasats administrerende direktør chatter med kunderne

Peter Mægbæk Madsen
Peter Mægbæk Madsen –  adm. direktør hos Viasat

Fredag 28. november kl. 10 får Viasats kunder for første gang muligheden for at gå i direkte dialog med manden, der tager beslutningerne i virksomheden. Det sker, når administrerende direktør Peter Mægbæk sætter sig til tasterne og er klar til at svare på spørgsmål og lytte til kundernes oplevelser og forslag til, hvordan Viasat kan levere et bedre produkt.

Tidligere på efteråret besluttede Viasat som en del af en mere kundefokuseret strategi at gå i direkte dialog med sine kunder. Det resulterede i etableringen af en fast chat-session, hvor Viasats kunder ca. en gang om måneden får muligheden for at stille spørgsmål til en af de ansvarlige ledere i virksomheden. Tidligere har produktchefen og kundeservicechefen været i ilden, og nu er turen så kommet til den øverste chef Peter Mægbæk, der skal forsøge at gøre de to andre kunsten og succesen efter. Initiativet har nemlig – som håbet – vist sig særdeles populært blandt kunderne, så der er høje forventninger til direktør-chatten på fredag 28. november.

”Det er vigtigt for mig som ansvarlig for Viasat i Danmark at være så tæt på kunderne som muligt og få et indblik i, hvordan de oplever vores produkt i hverdagen. Og derfor glæder jeg mig til selv at snakke med vores kunder og ikke bare få oplevelserne refereret. Det er i sidste ende kundernes oplevelse og ønsker, der skal diktere vores forretning fremover. Hvis vi ikke har glade og tilfredse kunder, så har vi ingen fremtid på det danske tv-marked, hvor flere og flere byder sig til med tv- og streamingløsninger,” siger administrerende direktør for Viasat, Peter Mægbæk.

Ny strategi sætter kunden i fokus

Det nye kundechat-initiativ er ikke en enlig svale på kundeservicefronten fra Viasat. Det er et resultat af Viasats nyligt introducerede strategi, hvor kundeservice og kundeoplevelse har fået en central placering. Foruden introduktionen af kundechatten har den nye strategi bl.a. ført til konkrete initiativer som etablering af kundepaneler, hvor dørene åbnes for et udvalgt panel af kunder, der deler holdninger, forventninger og erfaringer med Viasat.

Derudover forsøger man konstant at udvikle den generelle kundeoplevelse for såvel eksisterende som potentielle kunder. Aftalevilkårene er blevet ændret, så de er lette og gennemskuelige og udgør nu branchens korteste, der arbejdes løbende på at gøre opstarten som ny kunde hos Viasat endnu bedre med instruktionsvideoer, intromateriale, opfølgning mv., og har man brug for hjælp eller spørgsmål til sit Viasat-produkt, skal det være nemt at finde den hjælp – uanset om det foregår over telefonen, via de sociale medier eller på Viasats hjemmeside.

Chat med Peter Mægbæk på fredag 28. november kl. 10: http://www.viasat.dk/support/parabol-tv/gladekunder/chat

Kilde: Viasat

I samme kategori

Back to top button