Viasat

Viasat VIP – nye fordele for Viasat kunder

icon vip webViasat har lanceret en ny, eksklusiv service for alle parabolkunder med Stor Danmarks-pakke, Viasat VIP. Uden at det koster mere. Nu kan kunderne nemlig få adgang til ekstra tv-oplevelser på henholdsvis Viasats Xtra kanaler og Viaplay.dk.

Når Viasat for eksempel går i luften med ”Match of the week” fra Superligaen og Premier Leaque samtidig – så vil det fremover være muligt at få vist begge fodboldkampe i et skærmbillede og dermed ikke gå glip af noget.

Eller hvad med at sætte sig i ”driver seatet” i den ønskede Formel 1-bil og følge løbet fra kørernes synsvinkel – og få masser af spændende statistisk omkring bilerne. Det bliver også muligt med glade gensyn fra arkiverne fra Superligaen, Champions League, Premier League og Formel 1 – og derudover bliver der produceret programmer kun til ViasatVIP-kunder – som for eksempel specielle interviews med de udstemte i Robinson Ekspeditionen og fra deltagerne i det kommende realityprogram Fristet – hvor langt vil du gå?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Viasat lover på sin hjemmeside også alternativ NFL kamp via Viasat VIP til den der vises 22:00 på TV3+. Og så er der som hidtil dækning af Moto GP.

”Målet med det nye ”Viasat VIP” er at glæde vores eksisterende kunder og gøre det endnu mere attraktivt for nye kunder at være hos Viasat. Vores mål er at sikre, at det hele tiden er hos Viasat, man får nye muligheder og den bedste service. Og at det er hos Viasat, man løbende får nye fordele som VIP-kunde,” siger adm. direktør for MTG og Viasat i Danmark, Jørgen Madsen.

Kilde: Viasat presse

I samme kategori

Back to top button