Viasat

Viasat tilføjer dk4 og DR NU

viasat dk4 dr nuFra starten af juni bliver den populære kanal dk4 tilgængelig for Viasats kunder. Derudover har Viasat sørget for, at parabolkunderne med Viaplay på tv-boksen har adgang til arkivtjenesten DR NU.

Dansk indhold hitter – også hos Viasats kunder. Derfor har Viasat indgået en aftale med dk4, så kanalen bliver en del af underholdningstilbuddet fra d. 4. juni for Viasats parabolkunder og for Viasat-kunder hos Waoo.

Mere end 80 % af programmerne på dk4 er danske og dækker et bredt udvalg af genrer som jagtprogrammer, mad, camping, lystfiskeri, nyt fra den danske teaterscene og andet indhold, der værner om den danske kulturarv. På dk4 er der også noget for de sportsinteresserede, bl.a. basketball og speedway.

”Hver gang vi spørger vores kunder, hvad der er vigtigt for dem rent underholdningsmæssigt, ligger dansk indhold højt på ønskesedlen. dk4 er en af de kanaler, som mange af vores kunder gerne vil underholdes af, når de skal se dansk TV. I dag tilbyder Viasat en lang række danske kanaler, og med dk4 i pakken får vi et endnu stærkere tilbud,” siger adm. direktør for Viasat, Jette Nygaard-Andersen.

Viasat har alene i år tilføjet syv danske kanaler til sit kanaludbud. Fra årsskiftet har kunderne fået adgang til CANAL8 Sport og CANAL 9, Kanal 4 og Kanal 5 samt TV3 SPORT 1 + 2 og TV 2’s nye kanal TV 2 Fri.  Ydermere har Viasat indgået en aftale med DR, som betyder, at alle parabolkunderne med adgang til Viaplay på deres tv-boks, nu også kan se indhold fra den populære DR tjeneste DR NU – uden beregning.

”Flere og flere af vores kunder gør brug af muligheden for at se deres yndlingsprogrammer, når det passer dem. Derfor sørger vi for hele tiden for at styrke vores ondemand-tilbud. Seneste skud på stammen er tilføjelsen af arkivtjenesten DR NU, som tilbyder en lang række af DR’s populære programmer som ”Spise med Price”, ”X Factor” og ”Rejseholdet”. Derudover er TV 2’s play-tjeneste TV 2 OD tilgængelig sammen med en masse indhold fra Viasat Film, forpremiere på og muligheden for at gense mange af TV3’s programmer samt meget andet, så jeg vil påstå, at vi kan tilbyde et af markedets stærkeste ondemand-produkter til vores kunder,” siger Jette Nygaard-Andersen.

Det er alle Viasats parabolkunder med en HD-boks tilkoblet nettet, som har adgang til Viasats ondemand-tjeneste, Viaplay, på deres boks.

Kilde: Viasat

I samme kategori

Back to top button