Viasat

Viasat reklamerer for Formel1 med bybus

Når nu man har de eksklusive rettigheder til at vise Formel1 i Danmark, så skal det også bruges mere aktivt. Det er rationalet bag den Formel1-bus, der indtager det københavnske bybillede hele sommeren, og som Viasat står bag.Viasats Formel1-bus
Viasats Formel1-bus


Efter utallige års tørke har Danmark endelig fået en Formel1-kører med om bord igen, og det kan mærkes. Danskerne er vilde med Formel1. De første otte løb har budt på rekordhøje seertal – både på TV3- og Viasat Xtra-kanalerne og som livestreaming via Viaplay. På samme måde skal danskerne også være vilde med dem, der sørger for at levere sportsbegivenhederne. Nemlig Viasat.

Tv-distributøren ønsker at minde om, at man hos dem får den bedste oplevelse af den sport, man elsker, når man sidder foran skærmen – fx ved aktivering af ekstra feeds som pit lane, on board camera, highlights mv., der kun kan ses på Viaplay og Viasat Xtra-kanalerne.

”Når man tænker på Formel1 – eller andre store sportsbegivenheder for den sags skyld – så skal man tænke på Viasat. Det er ikke noget, vi har fokuseret så meget på tidligere, men det skal der laves om på nu. Vi skal i langt højere grad bygge vores brand på det enorme udbud af underholdning, som Viasat distribuerer – ikke mindst vores unikke sportsrettigheder,” siger Robin Kristensen, marketingchef for Viasat.

 

Viasat Formel1 bus

Og første skridt er nu taget. I ugerne 28-34 vil passagerne på buslinje 66 stige om bord i Viasats Formel1-bus. Bussen er netop blevet folieret og har skiftet sit klassiske gule look ud med en forstørret Formel1-racer.

”Vi har i noget tid spekuleret på, hvordan vi kunne lave noget anderledes over sommeren, der ikke bare har fokus på pris og tv-pakker, men som netop fokuserer på det indhold, vi leverer. Og så fik vi ideen med Formel1-bussen, som nu på bedste vis er blevet omsat til virkelighed,” siger marketingchefen, der samtidig lover, at det ikke er det sidste af den slags, man har set fra Viasats side.

 

I samme kategori

Back to top button