Viasat

Viasat opdaterer kanallisten i dag

Viasat Parabol boksViasat opdaterer i dag sin kanalliste på Viasat bokse, der er nødvendig efter der er tilføjet en række nye tv-kanaler mens andre er kanaler er udgået. I dag den 5. februar lanceres Kanal 4, Kanal 5 og TV3 Sport 2.

Viasat meddeler at man har arbejdet på at placere de enkelte tv-kanaler på en logisk og naturlig måde i forhold til popularitet samt genre, så dette giver dig den bedst mulige oplevelse, når du springer mellem de enkelte tv-kanaler. Desværre har man dog stadig ikke HD udgaverne først i kanallisten for kunder med HD boks/abonnement, hvilket ellers ville være naturligt.

Benytter du favoritlister er det nødvendigt at disse gendannes.

Får du problemer i forbindelse med ændringerne, eller mangler du kanaler i din kanalliste, kan vi anbefale dig at trække strømkablet ud bag på din tv-box i 10. sek. og derefter sætte strømmen til igen og lade boxen starte op af sig selv. Samtlige Viasat kanaler skulle nu være tilgængelige i din kanalliste.

Hvis dette ikke hjælper, anbefaler vi at du gendanner fabriksindstillingerne på din tv-box. Klik her og finde vejledning til hvordan dette gøres.

Du kan få et komplet overblik over Viasat kanaler deres placering på viasat.dk

I samme kategori

Back to top button