USB tv tuner til Boxee Box lanceres i starten af 2012

| torsdag 17. nov, 2011 14:13 | opdateret 17. nov, 2011 kl. 14:24 | 0 Kommentarer

Boxee Box USB tunerSom det har været rygtet i et stykke tid, så er Boxee på vej med live tv USB tuner som en udvidelse til deres populære Boxee Box. Den kombinerede terrestrisk/kabel-tv tuner kan kun benyttes til ukodet tv og den lanceres indtil videre i hvert fald kun i USA og Canada.

Lanceringen af tuner enheden ventes at ske i begyndelsen af 2012 og koste $49.

Boxee har stor tiltro markedet for terrestrisk ukodet tv i USA, hvor flere og flere vælger at droppe de store dyre kabel-tv pakker til fordel for gratis over the air, altså terrestriske kanaler. Det er fænomen der har fået til navnet cord cutting, altså at man kapper forbindelse til kabel-tv.

“We believe the combination of Netflix/Vudu/Vimeo/TED/etc. with over-the-air channels delivers a much better experience for less money. Cable companies keep telling the press and investors tWhat “cord cutting” is not real, and that if it exists then it’s limited to people who can no longer afford cable. Udtaler Boxee grundlæggeren Avner Ronan.

Selv om USB tuneren altså ikke kommer til Europa, så kommer der inden alt for længe en Boxee Box anmeldelse her på DIGITALT.TV.

Kilde: Broadband TV News

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt