Patriot

Amazon Video fredag 05/05/17
05-05-2017 00:00:00 Europe/Copenhagen Patriot

I serien følger vi efterretningsofficer, John Tavners (Michael Dorman, Wonderland) komplicerede liv. Hans opgave består i at forhindre Iran i at bruge atomkraft.

Amazon

D. 5. maj bliver Patriot tilgængelig på Prime Video. I serien følger vi efterretningsofficer, John Tavners (Michael Dorman, Wonderland) komplicerede liv. Hans opgave består i at forhindre Iran i at bruge atomkraft. Det kræver, at han afstår fra alle sikkerhedsforanstaltninger og går undercover som en middelklasse industrimedarbejder hos et rørfirma i det midtvestlige USA. En kamp mod PTSD, statens inkompetence og det vanskelige i at vedligeholde sit job skaber en kædereaktion af fiaskoer, der sætter Tavners mission over styr. Patriot handler om de mindre kendte og uglamourøse aspekter af livet som en efterretningsofficer, der går undercover med et arbejde, som ofte placerer John i uholdbare situationer, hvor han er tvunget til at vælge mellem dårlige løsninger. En plan, der optrævles og falder fra hinanden, og et forsøg på at skjule denne optrævling forårsager problemer, der kun komplicerer det hele yderligere.

I serien medvirker også Terry O’Quinn (Lost) som Tom Tavner, Johns chef og far, Michael Chernus (Orange is the New Black), som Johns ældre bror, Edward Tavner, en ung kongresmand fra Texas, Kathleen Munroe (Call Me Fitz), som Johns hustru Alice, Aliette Opheim (Sandor slash Ida) som Agathe, en smuk, ung morddetektiv fra Luxemborgh, som er i hælene på John, og Kurtwood Smith (That 70s Show) som Mr. Claret, Johns regelrytter-chef hos rørfirmaet.

Patriot er skrevet og instrueret af Steve Conrad (The Secret Life of Walter Mitty, The Weather Man), og eksklusivt produceret af Conrad, James Parriott (Grey’s Anatomy), Glenn Ficarra (Crazy Stupid Love, Focus), John Requa (Crazy Stupid Love, Focus), Charlie Gogolak (Focus) og Gil Bellows (Temple Grandin).

Patriot vil fra lanceringen være tilgængelig med undertekster og dubbing på engelsk, fransk, spansk, italiensk og portugisisk.

Andre aktuelle titler på Amazon

næste »

Del på: