MånedsguidesStreamingnyt

C More nye film og serier – se månedens nyheder her

Prøv C More 14 dage gratis – klik her

tirsdag 1. september
Schitts Creek
1 sep 2020
00:00

Schitt’s Creek

Serie Komedie
C More
Læs omtale

Den Emmy-nominerede komedieserie Schitt’s Creek får eksklusiv dansk premiere med alle seks sæsoner på C More den 1. september. Fortællingen om den stenrige familie, der går bankerot og skal starte helt forfra i flækken Schitt’s Creek – som familien i øvrigt købte for sjov – er blandt de mest nominerede serier til dette års prestigefyldte Emmy-statuetter.

Den canadiske komedieserie Schitt’s Creek har taget verden med storm, siden den så dagens lys i 2015. I alt er det blevet til 80 afsnit fordelt over seks sæsoner og en høj score på 8,4 hos IMDb og en score på 92% hos Rotten Tomatoes. Særlig sjette og sidste sæson skiller sig ekstra positivt ud med hele 15 Emmy-nomineringer, hvilket er rekord for antal nomineringer til sidste sæson af en komedieserie.

Schitt’s Creek er blandt andet nomineret i kategorien bedste komedieserie, og Catherine O’Hara, Annie Murphy, Daniel Levy og Eugene Levy, der spiller hovedrollerne som forældre og børn i Rose-familien, er også nomineret for deres roller.

Eugene Levy, der i virkelighedens verden også er far til Daniel Levy, har skrevet serien med sin søn, som fik ideen til Schitt’s Creek efter at have set en del reality-tv. Ville The Kardashians stadig være The Kardashians uden deres penge, spurgte han sig selv og udviklede derefter Schitt’s Creek med sin far, som fandt på navnet til serien.

Schitt’s Creek handler om Rose-familien, der kun kender til et liv i sus og dus. Alt ændrer sig dog på et splitsekund for Johnny Rose (Eugene Levy), Moira Rose (Catherine O’Hara) og deres voksne børn Alexis (Annie Murphy) og David (Daniel Levy).

Familien mister formuen, og ejer nu kun den lille by Schitt’s Creek, som Johnny engang købte for sjov til sin søn. Familien har intet andet valg end at flytte dertil og prøve at tilpasse sig et nyt liv uden penge.

På grund af coronapandemien uddeles årets Emmy-statuetter i forbindelse med en virtuel ceremoni den 20. september.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her
starlist LoadingTilføj Favoritlisten
tirsdag 8. september
penance c more
Ny serie
8 sep 2020
00:00

Penance (1:3)

Serie Thriller
C More
Læs omtale

Penance er en britisk thrillerserie om tab, begær og livsfarlige løgne. Miniserien består af tre afsnit, og får premiere på C More den 8. september – du får et nyt afsnit hver tirsdag.

Rosalie har mistet sin søn. Hun lever et liv i sorg og fornægtelse, og ægteskabet med Luke hænger i en tynd tråd. Teenagedatteren Maddie bebrejder sig selv for sin brors død og undertrykker en masse følelser. Pludselig vender det, da de finder trøst i Jed, en mystisk fremmed, der hurtigt bliver en del af familien. Alt tager dog en farlig drejning, da Rosalie begynder at grave i hans fortid.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
lørdag 12. september
Fantastiske skabninger
12 sep 2020
00:00
Læs omtale

I efterfølgeren til J.K. Rowlings “Fantastiske skabninger og hvor de findes” flygter den onde troldmand Grindelwald og undslipper dermed dommens dag. Han udtænker en kynisk plan og samler en flok af ligesindede omkring sig. Målet er at skabe en race af fuldblodstroldmænd, der skal herske over alle væsner. Newt og hans tidligere læremester, Albus Dumbledore, tager dog kampen op for at stoppe ham.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
mandag 14. september
Bryllup begravelse daab s2 cmore
Ny sæson
14 sep 2020
00:00
Læs omtale

I anden sæson er både Sunny og Meja gravide, men samtidig med at de byder to nye familiemedlemmer velkommen, finder en voldsom ulykke sted. Konflikter blusser op, kærligheden spirer, og døden banker på. Familierne bliver igen mindet om livets luner. Helena af Sandeberg, Tomas von Brömssen, Klas Wiljergård og Robert Gustafsson er friske navne på rollelisten i disse fire nye afsnit.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
torsdag 17. september
Boy Erased
17 sep 2020
00:00

Boy Erased

Film Drama
C More
Læs omtale

Teenageren Jared kommer fra en religiøs familie i Arkansas, hvor hans far er en præst. Da det kommer frem, at sønnen er bøsse, bliver han tvunget i konverteringsterapi, hvor han lærer, at seksualitet er et valg. Det anmelderroste drama “Boy Erased” er baseret på Garrard Conleys selvbiografi. På rollelisten ses Lucas Hedges (“Manchester by the Sea”, “Lady Bird”), Nicole Kidman og Russell Crowe.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 18. september
Interrogation C More
Ny serie
18 sep 2020
00:00

Interrogation

Serie True crime
C More
Læs omtale

En ung mand er idømt livsvarigt fængsel for drabet på sin mor, men kæmper desperat videre for at bevise sin uskyld. Sagen strækker sig i mere end 20 år, og bliver nu skildret i true crime-serien Interrogation, som får premiere på C More den 18. september. Her skal seerne følge beviserne, og se afsnittene i den rækkefølge, som de finder rigtig.

Når efterforskere genåbner en sag med løse ender, så forlader de den lineære fortælling, der præsenteres i dokumenterne i den oprindelige efterforskning. I stedet vælger de deres egen retning og følger beviserne i den rækkefølge, som de ønsker. Det samme er der lagt op til i Interrogation, hvor seerne skal forsøge at samle puslespillet i en rigtig mordsag.

Interrogation er baseret på en virkelig historie, og består af 10 afsnit. I det første afsnit bliver seerne præsenteret for dagen, hvor forbrydelsen fandt sted. Herefter er det op til seeren selv at vælge rækkefølgen på de efterfølgende otte afsnit, som leder op til det 10. og sidste afsnit, som samler op på hele serien. De skal blot følge beviserne, lyder opfordringen fra CBS ALL Access, som står bag true crime-serien. Et interessant format og lidt i stil med de velkendte børnebøger, hvor du er hovedpersonen og dine valg bestemmer handlingen.

Peter Sarsgaard (The Killing) og Kyle Gallner (American Sniper) spiller hovedrollerne i Interrogation. Peter Sarsgaard spiller rollen som David Russell, der var den ledende efterforsker på sagen, mens Kyle Gallner spiller rollen som den mordtiltalte søn, Eric Fisher.

David Strathairn (Good Night, and Good Luck) ses i rollen som Erics far, Henry Fisher, mens Vincent D’Onofrio (The Godfather of Harlem) kan opleves i rollen som Ian Lynch, som er en betjent fra politiets afdeling for interne affærer. En karakter der ender med at blive Eric Fishers største allierede.

Interrogation er skrevet af den Emmy-nominerede svensker Anders Weidemann (30 grader i februari) sammen med amerikaneren John Mankiewicz. Begge er også executive producers på serien sammen med blandt andre svenske Henrik Bastin, der i sin tid stiftede produktionsselskabet STO-CPH, der siden blev solgt til Metronome.

Interrogation får premiere fredag den 18. september på C More. Alle afsnit frigives på én gang. Efter afsnit 1 kan afsnit 2-9 ses i vilkårlig rækkefølge, mens der sluttes af med afsnit 10.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
lørdag 19. september
C More Play
Barn
19 sep 2020
00:00

Barn

Film Drama
C More
Læs omtale

Prisvindende norsk drama om efterspillet på en dødelig ulykke. 13-årige Lykke, datter af en fremtrædende venstrefløjspolitiker, kommer i et frikvarter ved et uheld til at skade klassekammeraten Jamie, søn af en højtstående højrefløjspolitiker. Da Jamie efterfølgende dør på hospitalet, spidser situationen til, og snart løber rygterne om, hvad der rent faktisk skete, løbsk.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
lørdag 26. september
nancy drew and the hidden staircase
26 sep 2020
00:00
Læs omtale

16-årige Kitty og hendes far er lige flyttet til den lille by River Heights. Her får hun hurtigt en ny veninde, der snart beder om hjælp til at få undersøgt, om bedstemorens kæmpe hus, Twin Elms ejendommen, er hjemsøgt. Nancy tilbyder at tilbringe en nat i huset, men er ikke alene om at opklare mysteriet. Hun får hjælp af vennerne George og Bess og den uregerlige Helen.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten

t?a=1329780340&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1

Relaterede artikler

Back to top button