TV 2s kanaler klar til Stofas StartForfra+

| mandag 25. jun, 2012 14:47 | 0 Kommentarer

Stofa StartForfra+TV 2 har indgået en aftale med Stofa om deltagelse i konceptet ”StartForfra+”. Det betyder, at Stofa-husstande med en set-top-boks bl.a. får mulighed for at se TV 2-kanalernes programmer fra samme dag og dagen før, når seerne ønsker det, og når det passer ind i deres rytme.

På den måde får Stofa-kunderne øget valgfrihed i forhold til, hvornår de ønsker at se deres favoritprogrammer.

TV 2 prissætter sin egen del af det produkt, som nu kan bruges af Stofa-kunderne. Hvordan distributører som f.eks. Stofa vælger at prissætte og pakketere produktet, blander TV 2 sig ikke i.

– Vores grundholdning er, at den nye teknologi skal udvikles til gavn for de danske seere. Hvor der opnås en merværdi for seerne, skal betalingsvilligheden undersøges. Vi tror på, at danskerne i stigende grad selv skal kunne tilkøbe nye services og ydelser, som de måtte ønske at betale for, siger salgsdirektør Alexander Nørgaard-Madsen, TV 2|KanalSalg.

Han tilføjer, at der selvfølgelig også skal eksistere pakkeløsninger, hvor alle disse ydelser lægges sammen – og hvor man naturligvis kan opnå en rabat i forhold til at købe kanaler/ydelser enkeltvis.

– Hvad der tilbydes forbrugerne, er en opgave for antenneforeninger og tv-distributører at sammensætte. TV 2s opgave er at prissætte disse ønsker og forsøge at lave aftaler med de distributører, som vi kan komme til enighed med, siger Alexander Nørgaard-Madsen og fortsætter:

– Det er lykkedes med Stofa med ”Stofa WebTv To go” og ”StartForfra+”. Vi har en god dialog med flere distributører, og vi forventer, at aftaler kan indgås med andre tv-distributører på det danske marked.

– Vi er også i gang med forhandlinger med flere distributører på en række andre områder, f.eks. lancering af en TV 2-pakke og TV 2 Play. Det er vores forventning, at sådanne falder på plads i løbet af 2012, siger Alexander Nørgaard-Madsen.

TV 2-kanalerne er med i “StartForfra+”-konceptet fra tirsdag 3. juli.

Kilde: TV 2

Del på:

Gemt under:: Stofa