TV 2 Zulu HD i gang hos Stofa

| fredag 27. dec, 2013 17:16 | opdateret 27. dec, 2013 kl. 22:49 | 6 Kommentarer

Endnu en TV 2 kanal er nu tilgængelig i HD opløsning. TV 2 Zulu er annonceret til lancering fra 2014, men den er allerede nu at finde hos Stofa. Waoo skulle følge efter kort efter nytår. Datoerne er 6/7. januar i hvert fald hos Bredbånd Nord.

TV 2 tilbyder dermed hovedkanalen, TV 2 Film, TV 2 Fri og Zulu i HD udgaver, mens vi fortsat mangler TV 2 News og Charlie i HD udgaver. 

TV 2 zulu HD Grab

TV 2 Zulu sender i 720p opløsning, ligesom de øvrige TV 2 HD kanaler. På Stofa måler vi en bitrate på 8,3 MBit. HD udgaven har erstattet SD udgaven hos Stofa.

TV 2 Zulu HD er planlagt til at blive lanceret hos Canal Digital fra den 9. januar, samme dato som Canal Digital kunder får TV 2 Fri HD og Canal 8 Sport i HD.

Zulu i HD er også på vej hos YouSee vi har dog ikke en eksakt dato for lanceringen. Boxer TV, Viasat og TDC TV kunder ser ikke ud til at få adgang til TV 2 Zulu i HD udgaven indtil videre, der er i hvert fald endnu ikke meldt noget ud fra de tre udbydere. 

Se vores komplette overblik over HDTV kanaler her

 

Del på:

Gemt under:: Stofa, HDTV

6
Kommentarer

for at kommentere
4 Kommentartråde
2 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
mich

Ja, og så mangler vi blot

1. Kanal 4
2. TV3 Puls
3. 7´eren
4. DR 2
5. DR K

Hvis vi ser bort fra børnekanaler og udenlandske kanaler

mich

Udover Tv2News og TV2Charlie, som artiklen siger

Er det noget opskaleret noget, eller hvor får stofa og waoo signalet fra?

mich

Det viser sig, at TV2Zulu faktisk er blevet produceret i HD siden den 1. december. Det er så distributørerne der skal sørge for at modtage og sende det videre

mich

Her de sidste par dage, senest i dag 12.02, har Yousee på Facebook meldt ud, de ingen tidshorisont har for at få TV2 Zulu i HD, så nå må Yousee kunder jo blot vente.