TV 2 Zulu HD i gang hos Stofa

| fredag 27. dec, 2013 17:16 | opdateret 27. dec, 2013 kl. 22:49 | 6 Kommentarer

Endnu en TV 2 kanal er nu tilgængelig i HD opløsning. TV 2 Zulu er annonceret til lancering fra 2014, men den er allerede nu at finde hos Stofa. Waoo skulle følge efter kort efter nytår. Datoerne er 6/7. januar i hvert fald hos Bredbånd Nord.

TV 2 tilbyder dermed hovedkanalen, TV 2 Film, TV 2 Fri og Zulu i HD udgaver, mens vi fortsat mangler TV 2 News og Charlie i HD udgaver. 

TV 2 zulu HD Grab

TV 2 Zulu sender i 720p opløsning, ligesom de øvrige TV 2 HD kanaler. På Stofa måler vi en bitrate på 8,3 MBit. HD udgaven har erstattet SD udgaven hos Stofa.

TV 2 Zulu HD er planlagt til at blive lanceret hos Canal Digital fra den 9. januar, samme dato som Canal Digital kunder får TV 2 Fri HD og Canal 8 Sport i HD.

Zulu i HD er også på vej hos YouSee vi har dog ikke en eksakt dato for lanceringen. Boxer TV, Viasat og TDC TV kunder ser ikke ud til at få adgang til TV 2 Zulu i HD udgaven indtil videre, der er i hvert fald endnu ikke meldt noget ud fra de tre udbydere. 

Se vores komplette overblik over HDTV kanaler her

 

Del på:

Gemt under:: Stofa, HDTV

Kommentarer (6)

 1. mich siger:

  Ja, og så mangler vi blot

  1. Kanal 4
  2. TV3 Puls
  3. 7´eren
  4. DR 2
  5. DR K

  Hvis vi ser bort fra børnekanaler og udenlandske kanaler

 2. langkawi siger:

  Er det noget opskaleret noget, eller hvor får stofa og waoo signalet fra?

 3. mich siger:

  Det viser sig, at TV2Zulu faktisk er blevet produceret i HD siden den 1. december. Det er så distributørerne der skal sørge for at modtage og sende det videre

 4. mich siger:

  Her de sidste par dage, senest i dag 12.02, har Yousee på Facebook meldt ud, de ingen tidshorisont har for at få TV2 Zulu i HD, så nå må Yousee kunder jo blot vente.

Skriv et svar