TV-Nyt

Sommerferien er slut: Her er programpremiererne på TV 2 kanalerne i den kommende tid

TV 2 starter for alvor deres sensommer TV sæson allerede her i denne uge, altså uge 33, nu hvor skolernes sommerferie er slut.

Lige her til Høsttid så skal vi igen se om der kærlighed på vej i Landmand søger Kærlighed, der starter sin 2020 sæson allerede 11. august. Den store nyhed i 2020 sæsonen er at der er to kvindelige landmænd med. De hedder Laura og Stine, og det er første gang i programmets historie, at der er kvinder med på den side af bordet.

TV 2 kanalerne byder også på en række reportage programmer herunder kigges der på Corona nedlukningen og dens konsekvenser for en række beboer i Billund i programmet Krisen i Kongeriget. Hans Pilgaard kan ses i den nye programserie Tilbage til 9. A.

Christian Degn er klar med en ny quiz på TV 2 Charlie, der også endelig blænder op for Hjertegalla, der blev Corona udskudt.

Der er ny dansk serie på programmet hos TV 2 Zulu fra 16. august. Alfa er titlen på krimiserien der Andreas Jessen og Sebastian Jessen i hovedrollerne. Du får naturligvis også snart Zulu Comedy Galla 2020.

Oversigt – programpremierer TV 2 kanalerne

Landmand søger kærlighed 2020

Landmand søger kærlighed 2020 TV 2Foto: TV 2
TV 2 TV 2 Play tirsdag 11/08/20 TV 2 kl. 20:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

TV 2 har sat premieredato på dette års omgang Landmand søger kærlighed, der trods Corona altså bliver til noget. Det bliver fra 11. august at seerne kan følge de nye deltagere.

I årets sæson optages så meget af datingprogrammet som muligt udendørs, og produktionsholdet bag er skåret ned, så man ikke risikerer at være for mange mennesker samlet.

Vært Lene Beier tager ud for at besøge landmændene, og med sig har hun en masse breve fra interesserede bejlere. Nordjyderne Stine på 26 år og Claus på 46 og landmanden Brian fra Midtjylland på 28, som aldrig har haft en kæreste, får deres breve, og så skal de hver især udvælge fem bejlere, de ønsker at se på en speeddate. Landmanden Stine skal også på speeddate med fem fyre. Det gør hende meget nervøs, men hun er spændt på at møde de fem, hun har valgt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Her er de seks Landmand i Landmand søger Kærlighed 2020

Mads

Landmand søger Kærlighed 2020 Mads
Landmand søger Kærlighed 2020 Mads Foto: Ian Devald/TV2

Mads er uddannet smed og autoriseret økolog. Han bor på en moderne gård på sine forældres jord, ligesom en stor af hans familie også gør. En kommende kæreste skal derfor synes om ‘familiebofællesskabet’, for familien fylder meget i Mads’ hverdag.

Svend

Landmand søger Kærlighed 2020 Svend
Landmand søger Kærlighed 2020 Svend Foto: Ian Devald/TV2

Svend er en landmand på 41 år, som leder efter en kvinde, der vil elske at bo på landet, gå til koncerter og se Morten Korch film sammen med ham. Han elsker også børn, så hvis hun allerede har børn vil det bare være et plus.

Claus

Landmand søger Kærlighed 2020 Claus
Landmand søger Kærlighed 2020 Claus Foto: Ian Devald/TV2

Den altid kække landmand Claus på 46, leder efter kvinden i sit liv!
Claus bor på landet, har to børn, og elsker bl.a. at stå på ski. Og så mener han livet er bedst hvis man har lidt humor
– og gerne den sorte af slagsen!

Stine

Landmand søger Kærlighed 2020 Stine
Landmand søger Kærlighed 2020 Stine Foto: Ian Devald/TV2

Landmanden Stine er 26 år og drømmer om en kæreste, der er sjov og kan få hende til at grine. Han skal ikke være bange for at komme med en kæk bemærkning, og så skal han have lyst til at bo på landet. Stine trives bedst i naturen og elsker at være omgivet af dyr, også i sin fritid

Brian

Landmand søger Kærlighed 2020 Brian
Landmand søger Kærlighed 2020 Brian Foto: Ian Devald/TV2

Landmanden Brian er 28 år og søger en sød pige, som han kan slå sig ned med. Brian interesserer sig for sport, at rejse og at hygge med sin vennekreds. Og så elsker han at bo ude på landet!

Laura

Landmand søger Kærlighed 2020 Laura
Landmand søger Kærlighed 2020 Laura Foto: Ian Devald/TV2

Laura bor på en gammel klassisk firlænget gård. som hendes familie forpagter. Laura er for tiden i praktik som en del af EUX Landmand, hvor hun studerer og har speciale i svin. Hun elsker benzin og store maskiner – og makeup, lange negle og stiletter.


Tilbage til 9.A

Tilbage til 9. A TV 2Foto - Arkiv foto_Rune Nygaard TV 2
TV 2 TV 2 Play tirsdag 11/08/20 TV 2 kl. 20:50
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Hvad sker der, når man går 41 år tilbage i tiden og uanmeldt opsøger sin gamle folkeskoleklasse? I en række nye programmer tager Hans Pilgaard tilbage til 9.A for at høre om deres drømme og håb. Vi kommer rørende tæt på 23 liv og livshistorier. Og ikke mindst tæt på Hans’ personlige rejse i fortiden og nutiden.

I første program besøger Hans blandt andet sin allerførste kæreste, og så leder han efter sin gamle ven David. Rygterne siger, han er forsvundet.

I andet program: Hans får et chok, da han søger efter en af sine gamle kammerater. Ikke alle er kommet igennem livet uden knubs. Spørgsmålet er bare, hvordan man tackler dem.

I tredje program:  Hans Pilgaard opsøger en privatdetektiv. En kammerat er forsvundet for mange år siden, og ingen ved, hvor han er. Rejsen tilbage til 9.A er ved at være ved vejs ende. Den har været fuld af overraskelser, sorg og glæde. Det får Hans til at reflektere over sit eget liv.


Emil og Theis på rekordjagt

Emil og Theis paa rekordjagt TV 2Foto: TV 2 DANMARK
TV 2 TV 2 Play torsdag 13/08/20 TV 2 kl. 22:25
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

I slutningen af juni 2020 trækker Emil og Theis Midé Erichsen i det professionelle sejlertøj og stævner ud med Ocean Race båden Childhood1. Med en toptunet besætning af de helt stærke kræfter fra sejlsportens Formel 1, vil de forsøge at slå rekorden rundt om Danmark. En sejltur på knap 775 sømil omkring 1435 km. I Sønderjylland går starten op langs vestkysten rundt om Skagen, igennem Kattegat, Øresund, syd om Sjælland for så at ende i Århus, forhåbentlig en rekord rigere.

Du kan følge med i turen på TV 2 i to programmer der vises 13. august. Kan ses allerede på TV 2 Play.


Alfa – Ny dansk TV 2 Zulu serie fra 16. august

Alfa TV 2 Zulu serieAndreas Jessen som Adam og Sebastian Jessen som Jakob i krimiserien 'Alfa', som får dansk premiere til august. (Foto: Emilia Staugaard/TV 2)
TV 2 Zulu TV 2 Play8 Afsnit Fra søndag 16/08/20 TV 2 Zulu kl. 00:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Alfa – Ny dansk TV 2 Zulu serie fra 16. august
Alfa – Ny dansk TV 2 Zulu serie fra 16. august

Den nye TV 2 Zulu serie Alfa, var planlagt til visning her i foråret, men TV 2 valgte at udskyde serien på grund af frygt for manglende nyt indhold i forbindelse med Corona nedlukningen. Meldingen dengang var at serien først ville komme på i 2021, men nu har TV 2 valgt at fremrykke serien til start søndag den 16. august. Serien kører i øvrigt pt. på svensk TV4.

Milad Avaz debuterer som instruktør med ‘Alfa’, som han også har skrevet. Sammen med sine brødre, Misam og Mehdi Avaz, har han skabt en tv-serie, hvor hovedpersonerne, brødrene Adam og Jakob, er født ind i en verden af penge, narko, hierarki og magt.

Om handlingen i Alfa: Da den nyuddannede børsmægler Adam får en stressdiagnose og samtidig mister sin far, opsøger han sin fortid og sin fars aktiviteter i rockermiljøet. Adam bliver hurtigt opslugt i en verden af hurtig anerkendelse og højt adrenalinniveau, og det varer ikke længe, før hans ellers strukturerede liv blandes med personlige ambitioner og en sult efter magt. Han får hjælp af barndomsvennerne Simon og Oliver, og inden de ser sig om, står de over for indvandrerbander, rockere, politi og i sidste ende Adams egen bror.

Adams storebror, Jakob, har altid ønsket at gøre en forskel. Derfor har han brudt med familien og sine rødder for at søge ind i politiet, hvor han hurtigt bliver rekrutteret til politiets antinarkotika-enhed. Jakob får her for alvor chancen for at gøre en forskel. Gang på gang bliver Jakob konfronteret med sin fortid, og en indre kamp tvinger ham ud i en angstfuld søgen efter sit sande mål.

’Alfa’ følger Adam og Jakobs kamp for at finde sig selv. Vil de holde fast i deres egen illusion om, hvem de er? Eller vil de give efter for deres sande natur?

Alfa er i otte afsnit, som vises på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU fra søndag 16. august.

 


Dine fulde fem

Dine fulde fem TV 2 CharlieFoto: TV 2 DANMARK
TV 2 Charlie TV 2 Play søndag 16/08/20 TV 2 Charlie kl. 21:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Slip sanserne løs i TV 2 CHARLIEs nye quizshow, hvor Christian Degn får besøg af en række kendte danskere, der skal lugte, smage, lytte og føle sig til sejr.

I det første program der vises 16. august:  Det er ikke altid sjovt at slå sanserne løs. Det må Mikkel Kryger og Sofie Lassen-Kahlke erkende, når de skal gætte, hvilke utraditionelle ingredienser, der er røget i en smoothie.  Pelle Emil Hebsgaard og Ditte Hansen er aftenes holdkaptajner.

Andre kendte ansigter vi får at se i programmet kan nævnes: Christine Feldthaus, Christian Grau, Jens Werner, Stephania Potalivo, Jakob Fauerby og Peter Mygind


Krisen i Kongeriget

Krisen i Kongeriget TV 2Fra venstre mod højre: Michelle og hendes søn Valde, Ib (borgmester), Claus (bedemand), Simon (lufthavnsarbejder), Gurli (plejehjemsleder), Jan (leder, Legoland). Foto: Anders Witt/TV 2
TV 2 TV 2 Play2 Afsnit Fra torsdag 20/08/20 TV 2 kl. 20:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

11. marts 2020 bliver en dag, vi aldrig glemmer. Pludselig lukkede Danmark. Coronakrisen har ramt os alle – over hele verden – og i hver en by. TV 2 Dokumentar følger i to afsnit den helt usædvanlige coronatid – set fra en enkelt by i det danske kongerige, Billund, der lever af turister.

Krisen i Kongeriget – Program 1:

Spørgsmålene er mange ovenpå nedlukningen – Overlever Torbens hotel? Vil nogen dø på Gurlis plejehjem? Har bedemand Claus kister nok? Hvordan klarer Michael og Michelle den nye hverdag med tre børn derhjemme? Hvad gør en borgmester med en spøgelsesby? Mister Simon sit højtelskede arbejde i lufthavnen, og hvornår kan Jan åbne Billunds puls, Legoland?

Krisen i Kongeriget – Program 2:

Alle venter på statsministerens pressemøder. Hvornår kan Billunds puls, Legoland, åbne? Hele byen er ramt af nedlukningen, men i Billund nægter de at give op. Hotelejeren Torben indbyder til kæmpe coronashow – et indsamlingsshow for byens butikker. På plejehjemmet bekæmper Gurli ensomheden. I Legoland venter Jan utålmodigt på, at statsministeren giver grønt lys til glade børnestemmer i parken. Bedemanden Claus spritter kister af og besøger enken til en coronaramt mand, der døde uden sin elskede ved sin side. I Billund Lufthavn skal hver tredje fyres, så Simon er nervøs.


Det utilgivelige

Det utilgivelige TV 2Foto: Koncern TV- og Filmproduktion ApS
TV 2 TV 2 Play torsdag 20/08/20 TV 2 kl. 20:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Hvordan lever man videre, når ens barn er blevet slået ihjel af ens allernærmeste? Det spørgsmål er grundlaget for TV 2 programmet Det utilgivelige, der har premiere 20. august.

Det utilgivelige: Drabet på Bell – Program 1 (20/8 kl. 20:40)

En sommeraften oplever Morten Larsen det, der er enhver forælders største mareridt: Hans kæreste og moren til deres niårige datter, Bell, slår i en psykose Bell ihjel. Tre dage inden drabet havde hun søgt hjælp på psykiatrisk afdeling, men efter mindre end et døgn var hun udskrevet igen.

Nu forsøger Lisbeth Zornig at hjælpe Morten med at forstå, hvordan det kunne ske, og hvorfor ingen i psykiatrien greb ind, før det var for sent. Vil det hjælpe Morten til at finde fred og måske endda tilgive ‘Det utilgivelige’?

Det utilgivelige : Drabet på Kamilla – Program 2 (27/8 kl. 20:40)

Den 19. juli 2014 forsvinder 21-årige Kamilla Hantusch sporløst. Hendes forsvinden efterlader den lille grænseby Padborg i chok, politiet sætter en storstilet eftersøgning i gang, og Kamillas familie frygter det værste. Efter 11 dage bliver Kamillas lig ved en tilfældighed fundet tæt ved en motorvejsafkørsel, og Kamillas ekskæreste bliver dømt for drabet. Men de efterladte føler, at sagen aldrig er blevet ordentligt afsluttet.

Nu hjælper Lisbeth Zornig familien med at søge efter svar. Fem år efter forbrydelsen sidder familien nemlig stadig tilbage med et altoverskyggende spørgsmål: Hvorfor skulle Kamilla dø?


Hjertegalla 2020

hjertegalla 2020 TV 2 CharlieFoto: Anders Ingvartsen/TV 2
TV 2 Charlie TV 2 Play lørdag 22/08/20 TV 2 Charlie kl. 20:45
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Hjertegalla er blevet afholdt siden 2011 – sendt på TV 2 Charlie i den bedste sendetid. Showet har udviklet sig til et stærkt brand, og nåede i 2019 ud til ca. 500.000 danskere.

Corona udsatte Hjertegalla 2020, men nu er det planlagt til 22. august.

Jes Dorph-Petersen, Michèle Bellaiche og Christian Degn er værter på årets udgave. Blandt andet bliver ‘Årets hjerteredder’ hyldet, og så fortæller ‘Vild med dans’-dommer Britt Bendixen for første gang på tv om sin store hjerteoperation.

Musikken leveres af Hanne Boel, Medina, Noah og Barbara Moleko.


Toppen af Poppen 2020 starter 30. august på TV 2

Toppen af Poppen 2020 Program 1 Foto - Per Arnesen TV 2Søs Fenger, Burhan G, Barbara Moleko, Oh Land, Wafande og Michael Falch Fotos - Per Arnesen TV 2
TV 2 TV 2 Play søndag 30/08/20 TV 2 kl. 20:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

TV 2 blænder op for endnu en omgang Toppen af Poppen her i 2020. Det bliver dog en lidt anderledes omgang end de tidligere år.  Programserien har nemlig 10 års jubilæum og derfor har 25 tidligere medvirkende i ‘Toppen af poppen’ sagt ja til at gøre denne jubilæumssæson helt særlig, når de i syv nye programmer fortolker hinandens hits på kryds og tværs.

De 25 musikere er (tallet i parentes angiver den sæson, de tidligere har været med i):
Lars H.U.G. (1), Jokeren (1), Søs Fenger (2), Mads Langer (3), Rasmus Walter (4), Anne Dorte Michelsen (4), Poul Krebs (4), Wafande (4), Barbara Moleko (4), Lars Lilholt (5), Oh Land (5), Stine Bramsen (5), Lau Højen (6), Ida Corr (6), Burhan G (7), Michael Falch (7), Søren Huss (7), Caroline Henderson (7), Dorthe Gerlach (7), Claus Hempler (8), Annika Aakjær (8), Kwamie Liv (9), Anders Blichfeldt (9), Teitur (9), Medina (9),

Toppen af Poppen 2020 (1) – 30/8 kl. 20:00

Søs Fenger, Burhan G, Barbara Moleko, Oh Land, Wafande og Michael Falch er de første kunstnere, der tjekker ind på det hyggelige sted i Gribskov, hvor der bliver plads til gode grin, gode historier og masser af god musik.

Toppen af Poppen 2020 (2) – 6/9 kl. 20:00

Toppen af Poppen Program 2Mads Langer, Annika Aakjær og Teitur ankommer til Gribskov og bliver taget godt imod af Søs Fenger, Barbara Moleko, Michael Falch og Burhan G. Det bliver en dag med store stemmer og personlige fortællinger, når de syv musikere fortolker hinandens hits på kryds og tværs, og Teitur må tørre tårerne væk, når et af hans numre blive fremført på en helt ny måde.

Toppen af Poppen 2020 (3) 13/9 kl. 20.00

Toppen af Poppen Program 3

Annika Aakjær og Burhan G vågner op til en ny dag, hvor der ankommer fire nye musikere, nemlig Medina, Anders Blichfeldt, Lau Højen og Anne Dorte Michelsen. Der bliver både grint og grædt, når musikerne deler ud af deres helt personlige historier.

Toppen af Poppen 2020 (4) 20/9 kl. 20.00

Toppen af Poppen Program 4

Caroline Henderson og Poul Krebs ankommer til Gribskov, og sammen med Annika Aakjær, Medina, Anders Blichfeldt og Lau Højen byder de på store musikalske oplevelser ved det velkendte bord. Følelserne får frit løb, når fortolkningerne denne gang går helt tæt på.

Toppen af Poppen 2020 (5) 27/9 kl. 20.00

Toppen af Poppen Program 5

Dorthe Gerlach, Rasmus Walter og Kwamie Liv ankommer med godt humør til Gribskov, hvor de bliver modtaget af Poul Krebs, Medina og Caroline Henderson. Det bliver en dag med både personlige og rørende historier, når de seks musikere kaster sig ud i fortolkningens kunst, og især Kwamie Livs følsomme version bringer tårerne frem.

Toppen af Poppen 2020 (6) 4/10 kl. 20.00

Toppen af Poppen Program 6

Dorthe Gerlach, Kwamie Liv og Rasmus Walter får denne gang selskab af Lars Lilholt, Claus Hempler, Søren Huss og Lars H.U.G. Dagen byder på mange musikalske oplevelser for de syv musikere, når der bliver fortolket sange med poetiske tekstuniverser, og Dorthe Gerlach afslører en meget personlig historie, når hun skal fortolke en af de helt store klassikere.

Toppen af Poppen 2020 (7) 11/10 kl. 20.00

Toppen af Poppen Program 7

I jubilæumssæsonens sidste program ankommer Stine Bramsen, Jokeren og Ida Corr. De bliver taget godt imod af Kwamie Liv, Søren Huss og Lars H.U.G. De seks musikere runder sæsonen af med det helt store musikalske brag, hvor der både er duet og fællessang på sætlisten.

– ‘Toppen af poppen’ er blevet synonymet på billedsiden af den danske musikbranche, og det er den rolle, vi fejrer i denne nye og helt særlige sæson ti. Vi er så privilegerede at have de her fantastiske musikere med igen, og det understreger blot det, som vi egentlig godt vidste – at ‘Toppen af poppen’ er et program, som både kunstnerne og seerne elsker, siger Dorte Borregaard, underholdningsredaktør, TV 2.


Brødrene Ost

Brødrene Ost TV 2 Play
TV 2 Play lørdag 05/09/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Brødrene Ost
Brødrene Ost

Brødrene Millang tager på Road Trip med ost som tema. Du kan se med på TV 2 Play fra 5. september. TV 2 har ikke rigtigt leveret noget presseinfo om programmet, men du kan se en trailer herunder.

 


ZULU Comedy Galla 2020

sofie linde Zulu Comedy Galla 2020Sofie Linde er vært på Zulu Comedy Galla 2020
TV 2 Zulu TV 2 Play søndag 06/09/20 TV 2 Zulu kl. 20:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Traditionen tro samler ZULU tidens sjoveste komikere og hylder den danske comedyscene til ‘ZULU Comedy Galla 2020’. Grundet Covid-19 vil det i år ikke være muligt at købe billet til showet.

I år griber Sofie Linde den legendariske røde mikrofon som vært på ZULU Comedy Galla, der bliver afholdt i Operaen 26. august og sendt på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY 6. september 2020.

– Jeg glæder mig som en vanvittig og ser utrolig meget frem til at lave et show med så højt til loftet, hvor der er plads til at gakke ud og gøre noget, bare fordi det er sjovt. Jeg ser ’ZULU Comedy Galla’ som legepladsen, hvor der er plads til det vilde og det anderledes, og hvor alt kan ske – og det glæder jeg mig til at være en del af.

Den garvede og rapkæftede vært er vant til at svinge værtsstokken, men det er ikke uden en vis portion spænding, at hun har takket ja til værtsjobbet.

– Det er klart, at jeg er pumpet op til randen med nervøsitet og en vis ærefrygt – primært fordi jeg jo ikke har været vært på et show som det her før. Når det så er sagt, er det klart en pigedrøm, som er gået i opfyldelse, og det bliver så fedt at udfordre mig selv på den måde, siger Sofie Linde.Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button