Kabel-TV

Hjørring Antenneselskab indgår aftale med TV 2 Play

tv 2 play illustrationEn af Danmarks store antenneforeninger, Hjørring Antenneselskab (HAS) med 20.000 husstande, har indgået en aftale med TV 2 om TV 2 PLAY. Aftalen sikrer foreningens medlemmer TV 2 PLAY til en meget fordelagtig pris, hvis de har abonnement på pakke 2 eller pakke 3 (mellempakke eller fuldpakke) – og det har cirka tre fjerdedele af medlemmerne.

Med aftalen har disse HAS-medlemmer mulighed for at se både live-signalerne fra TV 2s kanaler samt TV 2 PLAYs store arkiv, når og hvor de vil – på computer, tablet, mobil mv. – for kun 39 kroner om måneden. Normalprisen ved enkeltkøb af denne TV 2 PLAY-pakke er 129 kroner om måneden.

– Vi fik løbende henvendelser fra medlemmer, som gerne ville se TV 2s kanaler mere fleksibelt – i sommerhuset eller andre steder uden for hjemmet. Vi har hele tiden været klar over, at langt fra alle vil gøre brug af TV 2 PLAY-tilbuddet, men vi har fået god respons på tilbuddet, og antallet af abonnementer vokser måned for måned, siger formanden for Hjørring Antenneselskab, Kurt Larsen, og fortsætter:

– Med TV 2 PLAY og DR’s tv-app har vores medlemmer mulighed for at se langt det meste af deres favorit-tv – formentlig over 70 procent – andre steder end på tv-apparatet hjemme i stuen.

Udvikling af nye tilbud til medlemmerne
For HAS er det væsentligt at sikre medlemmerne nye tilbud i en tid, hvor flere og flere vælger at se deres favoritprogrammer på de tidspunkter, som passer dem bedst – og ikke nødvendigvis, når de vises på traditionelt flow-tv.

– Flow-tv er ikke dødt. Der vil længe endnu være behov for at samles om tv-begivenheder, som man kan tale med kolleger, venner og familie om. Og streaming-tilbud som TV 2 PLAY gør det muligt for flere at følge med i de store tv-begivenheder, fordi de kan se programmerne, når det passer ind i hverdagen, siger Kurt Larsen.

I det hele taget oplever antenneselskabs-formanden, at der er et stigende spænd i ønskerne fra medlemmerne.

– Nogle medlemmer vil kunne bruge fjernbetjeningen hjemme i stuen fredag aften, mens andre efterspørger nye muligheder og er indstillet på tekniske udfordringer. Som bestyrelse skal vi være vågne over for medlemmernes ønsker og behov og give dem nye, attraktive tilbud. Her passer TV 2 PLAY-tilbuddet godt ind, siger Kurt Larsen.

Kilde: TV 2 presse

I samme kategori

Back to top button