TV 2 Play hos Stofa

| fredag 24. aug, 2012 21:32 | 0 Kommentarer

TV 2 Play hos StofaMed en ny og netop underskrevet aftale udvider TV 2 og Stofa samarbejdet om at udvikle nye produkter og muligheder for danske tv-seere og bredbåndskunder.

Den nye aftale betyder, at Stofas kunder for første gang kan købe adgang til TV 2s nye tv-tjeneste, TV 2 Play, der giver adgang til alle TV 2s kanaler live og til de mest populære programmer on demand. Hermed kan TV 2 Play for første gang købes gennem en tv-distributør.

– Dette er endnu et skridt i udviklingen af tv-teknologien med nye tilbud til de danske seere. TV 2 Play er et ekstra tilbud til dem, der vil nøjes med TV 2s kanaler blandt de mange betalingskanaler, og som samtidig vil have mulighed for at se programmerne, når det passer dem, siger salgsdirektør Alexander Nørgaard-Madsen, TV 2|KanalSalg.

Hos Stofa er det kunder i udvalgte antenneforeninger med SmartTv, WebTv og WebTv To Go, som kan få TV 2 Play på deres computer, smartphone og tablet – og nu også på tv.

– Vi vil gøre det nemmere at være Stofa-vælger. Flere og flere ønsker øget valgfrihed og fleksibilitet, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde en løsning, der ud over på computeren nu også kan ses på et rigtigt tv, og som hænger sammen med deres kabel-tv-løsning, siger Michael Broch Hansen, salgs- og marketingdirektør hos Stofa.

TV 2 Play kommer til at koste mellem 39 og 99 kroner om måneden hos Stofa afhængig af, hvad kunderne i forvejen betaler for. I prisen er hovedkanalen fra TV 2 fraregnet, da kanalen allerede ligger i antenneforeningernes grundpakker.

Forbrugerønske: Valgfrihed

TV 2 og Stofa har med den nye aftale sikret forbrugerne øget valgfrihed og nye services, og TV 2 ønsker at fortsætte med at udvikle sådanne tilbud.

– Forbrugernes ønske om større valgfrihed og adgang til nye services er helt forståeligt og rimeligt, når tv-teknologien løbende forbedres, og TV 2 arbejder aktivt med at udvikle nye modeller i samarbejdet med distributørerne. Det arbejde fortsætter vi, og vi forventer at indgå lignende aftaler med andre distributører, siger Alexander Nørgaard-Madsen.

Kilde: TV 2

Del på:

Gemt under:: Stofa