TDC HomeTrio Fiber

| torsdag 08. dec, 2011 20:24 | 0 Kommentarer

DIGITALT.TV anmeldte fornylig TDC HomeTrio TV og et af ankepunkterne i vores anmeldelse var den begrænsede båndbredde på kobberet. som benyttes til at levere TDC HomeTrio på. Det kan nemlig give begrænsninger i forhold til optagelse af flere HDTV kanaler samtidigt og ved ønske om mange tv i samme husstand. For kunder på dele af Sjælland er der dog imidlertid nu et nyt HomeTrio produkt baseret på fiber som ikke har disse begrænsninger.

TDC fiber Home Trio Fiber dækning

Med TDC HomeTrio Fiber får du én samlet pakke med de bedste tv-kanaler, ekstremt hurtigt bredbånd på 50 Mbit/s og fastnettelefoni.  Bredbåndshastigheden på 50/10 Mbit/s betyder også, at du kan se tv i op til 4 rum samtidig, såfremt du tilkøber “TV i flere rum”.

Priserne minder om de priser, som TDC i øvrigt tilbyder på deres Trio-produkt, men sammensætningen af tv-kanaler i Trio-pakkerne er dog lidt forskelligt fra HomeTrio på kobber. Se mere om TDC HomeTrio Fiber på TDC’s hjemmeside

TDC tilbyder endnu kun fiber til kunder på Sjælland. Det er husstande i de grå områder på kortet til højre, som har mulighed for at få fiber allerede nu. Der tilbydes endnu ikke fiber i de blå områder.

Ønsker du mere detaljeret information om fiberdækning på din bopæl, så kontakt TDC’s fiberteam alle hverdage ml. kl. 8.00 og 17.30 på tlf. 80 80 60 70.

Del på:

Gemt under:: Net-TV