Net-TVYouTV

YouTV kunder kan nu også vælge Viaplay

YouTv har været i luften lidt over en måned. For en uges tid siden fik brugerne mulighed for at se YouTv via Apple TV, og fra i dag,4. november, kan de tilvælge Viaplay og får dermed adgang til endnu mere indhold. Med tilføjelsen af Viaplay kan man hos YouTv vælge mellem 40 tv-kanaler og 9 streamingtjenester.

Viaplay er en af de mest populære streamingtjenester i Danmark og byder på et kæmpe udvalg af film, serier, de velkendte TV3-programmer og timevis af børneunderholdning.  Viaplay pakken med sport er dog ikke en mulighed.

”Vi har høje ambitioner med YouTv og kommer løbende til at udvikle tjenesten i takt med, at vi får kundernes feedback ind og kan tilføje endnu mere indhold. Apple TV og Viaplay har været de meste efterspurgte features blandt vores brugere siden lancering, og jeg er glad for, at vi nu kan tilbyde vores brugere begge dele,” siger Henrik Harder, direktør for YouTv.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Brugerne har siden lancering kunne se indholdet på YouTv via Chromecast, computer, smartphone og tablet og for nylig også via Apple TV. Dermed bliver det endnu lettere for brugerne at se indholdet i YouTv på en stor skærm. Apple TV-appen vil løbende blive opdateret med nye funktioner.

Kilde: YouSee presse

Læs også


I samme kategori

Back to top button