Kabel-TV

Stor nordjysk antenneforening i ny tv-aftale med YouSee

Der er indgået en ny aftale mellem YouSee og HAS. De knapt 20.000 medlemmer hos Hjørring Antenneselskab kan dermed regne med, at der ikke sker gennemgribende ændringer på leverancen af tv-signalerne.

– Det er vi rigtigt glade for, fortæller formand Kurt Larsen. Jeg tror, at det betyder meget for vores medlemmer, at de ikke igen skal igennem et skifte, som det vi lavede for nogle år siden og som omfattede tv-kanaler, bokse mv. Vi har fået et meget fint samarbejde med YouSee, og vi er glade for, at vi også fremover kan tilbyde medlemmerne gode vilkår gennem dette samarbejde.

Medlemmerne i foreningen har taget godt imod de nye tiltag, der fulgte med aftalen for tre år siden. Det er f.eks. gode muligheder for selv at bestemme, hvilke tv-kanaler, man vil have, web-tv med muligheder for start-forfra og for at se tv-programmer fra arkiv, YouSees tv-boks mv.

Bestyrelsens beslutning om at forny aftalen sker ud fra både en økonomisk og en teknisk vurdering.

– Vi mener, at vores medlemmer her får nogle af de bedste og bredeste muligheder for selv at vælge tv-løsning til en pris, der hører til landets laveste, når man ser på indhold, slutter formanden.

Prisen for foreningens tre tv-pakker bliver lidt højere næste år. På grund af prisstigninger på tv-pakkerne og ikke mindst igen en stigning i udgiften til copydan vil hver tv-pakke stige med 10 kr. pr. måned. Til gengæld sker der ikke noget med prisen for bredbånd fra HAS. Den blev sat ned da foreningen valgte selv at stå for bredbånd i 2016 og fortsætter altså uændret ind i 2019.

HAS får leveret tv-signalerne fra YouSee til foreningens hovedstation. Herfra distribueres de i kablerne til de mange medlemmer. I modsætning til tv-signalerne står foreningen selv for at levere bredbånd til medlemmerne.

Pakke 1:

Pris pr. måned: kr. 154 kr.

Comedy Central er tilføjet og fra 2019 skifter den navn til Paramount Network. Udover tv- kanalen giver den adgang til gratis streaming af film og serier på YouSees app og tv-boks.

Pakke 2:

Pris pr. måned: 319 kr.

Ingen ændringer, men ændringen i pakke 1 slår selvfølgelig igennem her også.

Pakke 3:

Pris pr. måned: 499 kr.

TNT udgår da tv-kanalen lukker. BBC Earth kommer i stedet på kanal 32

BBC World News er også ny kanal og kommer på kanalplads 58

Bredbåndspriser 2019:

Uændret fra 99,- kr./md.

Kilde: HAS presse

I samme kategori

Back to top button