Kabel-TV

Stor Nordjysk antenneforening gør status efter store omlægninger

Et år med historisk store omvæltninger. Sådan beskrev Kurt Larsen det, da han i sin egenskab af formand for Hjørring Antenneselskab, HAS, aflagde beretning på foreningens generalforsamling tirsdag den 26. april.

– Det har været et år med meget høj aktivitet både for foreningens medlemmer og for bestyrelsen. Beslutningerne sidste forår om at skifte leverandør på tv-siden til YouSee og at lade foreningen selv stå for bredbånd betød, at vi har haft gang i flere informationsmåder og medlemskontakter end nogensinde før, fortæller Kurt Larsen.

HAS mini messe

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Som optakt til generalforsamlingen havde HAS arrangeret en minimesse, hvor medlemmer kunne komme og se den nye tv-boks fra YouSee og høre om bredbånd og wifi. Messen var godt besøgt og bestyrelsen fik igen her talt med mange medlemmer.

– Og vi har et klart indtryk af, at langt de fleste er tilfredse med ændringerne og bakker bestyrelsen op, fortæller formanden, hvilket også understreges af, at der var genvalg til den samlede bestyrelse.

På generalforsamlingen fik medlemmerne også andre konkrete signaler om, at de fortsat er med i en god forening.

– Vores beregninger viser, at vi allerede i det kommende år vil spare vores medlemmer ca. 15 mio. kr. Ser vi det i sammenhæng med de prisnedsættelser, som vores konkurrenter her i lokalområdet har måttet foretage, så har vores beslutning givet mange borgere i Hjørring Kommune en del flere penge at gøre godt med, siger Brian Thomasberg, der fremlagde det gode regnskab på generalforsamlingen. Her blev det også oplyst, at antallet af medlemmer, der betaler for at få bredbånd fra foreningen allerede nu er højere end ved den tidligere leverandør Stofa.

– Men vi må ikke ligge på den lade sige, slutter Kurt Larsen. Vi skal fortsætte det gode arbejde, og så skal vi da også have fundet en måde at markere, at det i år er 40 år siden at foreningen blev stiftet.

Kilde: Hjørring Antenneselskab presse

I samme kategori

Back to top button