Stofa

Stofa slukker for de analoge kanaler i 2014 i egne net

feature_stofaDigitaliseringen, altså den komplette omstilling fra analoge til digitale kanaler har man hidtil afholdt sig fra hos kabel-tv udbyderne, men på dagens BFE pressekonference på IFA messen i Berlin annoncerede Stofa, at de slukker for de analoge signaler i fra 2014.

Det er værd at notere sig, at det drejer sig om Stofa’s egne kabel-tv net. Det omfatter omkring 68.000 kunder. Får man sine tv-signaler fra en fællesantenneforening med Stofa som signalleverandør, så er det op til den enkelte antenneforening, hvor længe de vil fortsætte med analoge kanaler. Salgs- og indholds direktør hos Stofa A/S Kim Falkenhard oplyser overfor DIGITALT.TV at det må forventes at det analoge sluk ikke sker glidende. Det er de kommercielle kanaludbydere imod. 

For de kunder der ikke har digital tuner i deres tv, et antal som Stofa selv vurderer er et begrænset (under 10 procent), vil man stille en tv-boks til rådighed, så gamle billedrørs-tv vil altså fortsat kunne benyttes også i Stofa’s egne kabel-tv net, hvor de analoge kanaler altså udgår.

I samme kategori

Back to top button