Stofa

Stofa køber ind hos Canal Digital Kabel-TV

feature stofaStofa A/S har købt en del af det Telenor-ejede Canal Digital Kabel. Stofa køber den del af Canal Digital Kabel, som leverer tv, internet og telefoni til 31 kabel-tv anlæg. Prisen er aftalt til 51 MDKK. Dermed styrker Danmarks næststørste kabel-tv virksomhed sin position og handlekraft i det danske tv-marked. Canal Digital Danmark fortsætter uforandret med at drive den del af forretningen, som sælger enkeltstående tv-kanaler til det danske bolig- og antenneforeningsmarked.

–          Vi har en klar strategi om at gøre Stofa både større og stærkere. Derfor er vi selvfølgelig meget tilfredse med, at vi nu har kunnet gennemføre denne handel, siger Stofas administrerende direktør, Klaus Høeg-Hagensen.

Handelen indebærer, at Stofa overtager leverancen til 31 kabel-tv anlæg. Denne del af Canal Digital Kabel omsatte sidste år for 83 MDKK.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Tilsammen har de 31 anlæg cirka 20.000 tv-kunder, omkring 20.000 internet-kunder og 6300 kunder med telefoni via internettet (VoIP).

–          Med dette køb øger vi vores volumen og dermed vores handlekraft på det danske kabel-tv marked, hvor vi stadig vil fokusere på at være første-udfordreren til de tidligere monopoler.  Vi får mulighed for nogle oplagte stordriftsfordele, som i sidste ende vil komme vores kunder til gode, forklarer Klaus Høeg-Hagensen.

Canal Digital Danmark fører den såkaldte SMATV forretning videre, som man hele tiden har gjort og forsætter således med salg af enkeltstående tv-kanaler til de danske antenneforeninger og andre operatører på det danske marked.

–          Vi er overbeviste om, at vores hidtidige kabel-tv kunder får en stærk partner i Stofa og samtidig glæder vi os til at fortsætte vores gode samarbejde med alle de mange bolig- og antenneforeninger, som i dag køber tv-kanaler enkeltvis gennem os, siger Jarl Søderman, administrerende direktør i Canal Digital Danmark.

Stofa tager omgående hul på dialogen med de nye foreninger, som nu får en samarbejdspartner med mere end 50 års tradition for tæt samarbejde med danske antenneforeninger.

–          Vi glæder os til at lytte til de nye kunder og høre, hvad de forventer sig af os – og fortælle dem om alt det, vi har på hylderne hos Stofa, tilføjer Klaus Høeg-Hagensen.

Kilde: Stofa presse

I samme kategori

Back to top button